היו שלום חברים, נפגש בשבילים

Sybh

New member
אבל לא פחות מעניין...

למה אתה זעקת, כשצולמת, כפי שצולמת, כשחזרזיר בשמאלך והשד יודע מה בימינך...

natyh

New member
מוזר

מוזר לקרא כי ביקורת על האיגוד שאינו עושה די לבנית שבילי אופניים הופכת להיות זעקה לתשומת לב בחברה מודרנית ? האם במידה ויכנס בך רכב כי לא רכבת על שביל כי לא היה כזה , תמשיך להגדיר שביל אופניים כדרישה לתשומת לב ? או אולי תזעק מכאבים ? שאל אחרים בפורום שכבר זכו להיהנות מן התענוג המפוקפק של מפגש במכונית בעודם רוכבים על אופניהם . ואלי טוב מכך שאל את נשותיהן , ואולי תשאל את עורך המגזין שענה לך כה יפה בפורום מדוע לא עשה מאומה בעיתונו לקידום העניין ? ואולי תשאל גם מדוע לא היה מעוניין בכתבה על מסע טור ישראל של מגמה יווקה לקידום שבילי האופניים לפני שנה וקצת . אז כמובן לא חשב עורך המגזין שייתכן שגם חברים שלו עלולים להיהרג בתאונה, אך היום כאשר הוא יודע טוב יותר מדוע אינו מריץ בעיתונו קמפיין לקידום שבילי אופניים .

natyh

New member
מגמה ירוקה כמובן

טור ישראל של מגמה ירוקה שמטרתו היתה קידום שבילי אופניים ותחבורה ציבורית .

נו, נתי אתה הרי יודע את כל העובדות

יודע בדיוק מה אני עושה לקידום הבטיחות של הרוכבים בכבישים לא? אתה יודע מה יו"ר האיגוד עושה לא? אתה אפילו יודע להשתמש בשמות של אנשים למען קידום הקמפיין הפרטי שלך נגד אנשים שהחלטת שהם טחנות הרוח הפרטיות שלך (הבעייה היא שכאשר אתה מפרסם את זה בפורום זה כבר לא פרטי שלך) בוא תאיר את עיני הקוראים מדוע לא הייתי מעוניין בכתבה על המסע של מגמה ירוקה? כי מה שאני יודע הוא שכן הייתי מעוניין, אבל לא היה מי שיעשה את הכתבה הזו. למה אתה לא התנדבת? (אהה שכחתי, מרוב השעות הרבות שאתה מבלה על אוכף האופניים שלך לא היה לך פנאי אז). אבל יש לך הרבה פנאי להטיפ לאנשים אחרים, להמליץ לאנשים אחרים על אופני הרים וכביש (מה איכפת לך, שלך?) והכל כמובן מתוך ידיעה עמוקה ונסיון רב שנים בתחום. נכון, לכתוב הודעה בת 12 שורות בפורום אופניים לוקח 10 דקות גג, לשבת בישיבות עם קק"ל, מע"צ, שר התחבורה, המנהל לבטיחות בדרכים ועוד לוקח שעות על גבי שעות, שעות פרטיות של אנשים יקרים. אבל מי סופר??? כשאפשר להנות מהתענוג המפוקפק של השתלחות באנשים שאולי ברגעי הכתיבה ממש נמצאים באיזו ישיבה עם הרשויות למען אלו שכן רוכבים. התוצאה הישירה של מעשים כמו שלך ועוד כמה מ"יקירי הפורום" היא שאנשים שכן עושים, אנשים טובים, רגישים, שאיכפת להם, שפועלים מהלב. אומרים לעצמם "מה אני צריך את כל ה&*^) הזה, בסך הכל אני אוהב/בת אופניים והיה חשוב לי לתרום לקהילה, אבל אני צריך להתעורר בבוקר ולקרוא או לשמוע מחברים מה שכתבו עלי, אני לא צריך/כה את זה, רציתי לעזור ולבסוף אני צריך להגן על שמי הטוב. תודה אבל לא". אני מכיר לפחות אדם אחד שעשה הרבה וישירות בגלל דברים שאתה ושכמותך כתבו החליט שהוא לא צריך את היריקות בפרצוף. חזר לעבודתו, משפחתו וענייניו הפרטיים וענף האופניים הפסיד עוד אדם שתרם ויכל לתרום בעתיד, תרומה אמיתית, תרומה של מעשים. בדבריך האחרונים אתה פוגע בי אישית ובריגשותי העמוקים ביותר, אתה גם מנסה לרמוז בצורה בוטה על חוסר מעש מצדי למרות שחברים שלי נהרגו בכבישים. תקשיב טוב אדוני הנכבד- הזלזול שאתה נוקט כלפי אנשים ורגשותיהם ששוב, אינך מכיר אותם או את פועלם, רק ניזון משמועות ומדברים שאתה מדמיין בדימיונך הפורה, עשוי יום אחד לחזור אליך כבומרנג. תבדוק טוב את העובדות לפני שאתה יוצא בהצהרות שעלולות לפגוע בשמי הטוב, ובשמם הטוב של אנשים אחרים. ובשמה הטוב של מדיה כמו מגזין. מי אתה בכלל שתטיף לי על חברי שנהרגו בתאונה? אתה חושב שהשתלחויות ברשת הווירטואלית יקדמו את נושא הבטיחות של הרוכבים? חברי שנהרגו אינם ווירטואלים, וכך גם מעשי ומעשי אנשי האיגוד (שאוכל למנות אותם על כף יד אחת ולפרט כל אחד לפי שעה כמה הוא עושה לקידום הבטיחות ושבילי אופניים, עושה, לא מקליד!) אם לא ברור לך עד עכשיו, אז אכתוב בצורה מפורשת: אתה צריך להתנצל על דבריך. להתנצל בפני יו"ר איגוד האופניים, יו"ר חטיבת ההרים ושאר הנפשות הפועלות. כי הם נפשות פועלות ולא כפי שאתה מנסה לתאר אותם. אתה חושב שאתה יודע טוב יותר? יש בחירות לאיגוד האופניים בסוף השנה, אתה מוזמן להציע את מועמדותך לאותו תפקיד כפוי הטובה. נראה אותך....

natyh

New member
אני ארענן את זכרונך

אני הצעתי לכתוב את הכתבה ההיא . ובפירוש אמרת שאינך מעוניין בה .

נכון, בזמנו, מסיבות מאוד מוגדרות

לא הייתי מעוניין שאתה תכתוב את הכתבה אתה רוצה לעשות לזה אאוטינג? אתה משליך מזה על מעשי, מעשי אחרים ועל מדיניות של מגזיןואיגוד לגבי נושא מסויים? לא בזה עוסק הדיון נתי, או שאני צריך לכתוב לך בפירוש ובהדגשה את 10 המשפטים האחרונים בהודעה הארוכה שלי כתגובה על מה שכתבת על ד"ר יוני ירום ודברים שהיו צריכים לדעתך להאמר בקשר לאדם שנהרג בתאונה מחרידה שקרתה בנסיבות מאוד ספציפיות שלא ממש קשורות לנושא? ובהמשך, על מה שכתבת לגבי הפעולות שלי אישית בקשר לחברים שלי שנהרגו בתאונת דרכים? בדברים האלו עוסק הדיון נתי, לא בכתבה שלך על מסע של מגמה ירוקה.

natyh

New member
הסברתי ואסביר שוב

לא היו דברים שלדעתי היו צריכים להיאמר . ע"י הד"ר . כתבתי מה הוא אמר בלבד , לא שמתי בפיו מלים . הוספתי עוד כי קטונתי ... , הדגשתי זאת. אם לא הבנת עדיין מדיניות האיגוד היא לא להילחם לטובת שבילי אופניים . אני מבקר זאת וזו ביקורת לגיטימית לא אישית , זו דעתי היו"ר סובר אחרת זו זכותו , ואין כאן ביקורת אישית ,כלשהי הוספתי שי כאן בעיה ( אי קיומם של שבילים ) שלא תיעלם מעצמה . לא כתבתי על פעיליות אישיות שלך, הגיע זמן שתבין כי כל אדם שנושא בתפקיד ציבורי חושף עצמו לביקורת , בין אם ירצה בכך או לא . ותמיד יהיו אנשים שיבקרו אותך על דברים כאלה ואחרים שכתבת בעיתון ציבורי , מאחר וזו אינה פעילות אישית כלל. ושים לב כי סתרת את עצמך ראשית כתבת שהיית מעונין בכתבה , אך לא היה מי שיכתב ושאלת מדוע לא התנדבתי לכתוב, ועכשיו חזרת בך וכתבת שלא היית מעוניין שאני אכתוב , אין ספק שלו הכתבה היתה חשובה לך הרי שהיית דואג שתיכתב , אלא שלמיטב הבנתי לא כך היה . בעניין הדיון למיטב הבנתי הוא עוסק בשבילי אופניים שהם לא קמפיין פרטי אישי שלי כלל וכלל לא , ולא בעניין אישי כלל . למיטב הבנתי שבילי אופניים הם הבסיס לכל פעילות ספורטיבית באופני כביש כלשהי , שאם לא כך כיצד ניתן להתאמן באופניים ללא רכיבה על הכביש . למיטב הבנתי יו"ר האיגוד אינו סובר כך , ולראיה לא אמר דברים בנושא זה , במיוחד לא כאשר ניתנה לו ההזדמנות בשידור חי וכך יש להבין זאת , ומכאן רכיבה על הכביש מסוכנת , ואפילו יו"ר האיגוד חושב כך . אם לא היה חושב כך מדוע לא הזכיר את התאונה ההיא . בעניין המגזין ושבילי אופניים : כתבתי כי למיטב הבנתי המגזין אינו עושה מספיק לטובת קמפיין כזה , וזאת לא סתרת כלל , יתרה מזו כתבת כי מי אני שאגיד לך עורך המגזין מה לעשות . סוף דיון .

natyh

New member
ובנימה לא אישית

אם כמובן קיימות עובדות אחרות , כאלה שיוכיחו כי כן נעשו דברים ואיני יודע עליהם . לא שידוע לי כי כך הוא אך על מנת להסיר ספק . כולי תקוה שאכן קיימים או יהיו מעשים כאלה. והכונה לשבילי אופניים לאורך כבישים לא כאלה שאינם מוסיפים לתחבורה ציבורית, כי נמצאים בעומק יערות , והגישה אליהם אפשרית רק ברכב , או ברכיבה על כבישים מסוכנים .

natyh

New member
ואם היו

דברים ברמה אישית או שניתן להבין אותם ברמה אישית או שנגררתי מ בלי לשים לב לרמה אישית הרי שאני מצטער על כך .

הבנת הנשמע

"יו"ר האיגוד ד"ר ירום לא מצא לנכון להגיד ולו מילה אחת לזכרה של שרון גוטליב בן מאיר שנהרגה בתאונת אימונים על הכביש ". לא כתבת מה הוא אמר, כתבת מה לדעתך הוא מצא לנכון לא לומר אולי אני לא טוב בהבנת הנקרא שלך אבל אני מבין בדיוק את המשתמע מדבריך דבריך שעשו שימוש ציני בשמה של רוכבת יקרה להרבה אנשים כדי למנף טענה שלך מול איגוד האופניים והשד יודע מי את זה כולם הבינו זהו סוף הדיון שלום

natyh

New member
הבנת הנקרא לעורך מגזין

בא נתרכז בעובדות עורך מגזין : והן: ראשית כתוב ברור רכיבת כביש מסוכנת , ואחריה מופיעה המילה אפילו . אם כך המילה אפילו משמעותה חיזוק לנאמר קודם . ומאחר ואתה כותב כי היחסים האישיים מצוינים בין חברתך ויו"ר האיגוד הרי רק חיזקת את הביקורת שלי , אם כך מהי הביקורת שאינה אישית כלל . הביקורת אומרת ( אם צריך קורס בהבנת הנקרא למי שמתפרנס מכך) : יו"ר האיגוד חושב שאיזכור שם בהקשר של מוות וספורט הוא שיווק רע לאיגוד וקידום הספורט שכן ירתיע אנשים מן הספורט הזה . ולכן אפילו שהיחסים האישיים הם מצויינים לא היה איזכור השם . אם כך אין כאן ביקורת אישית כלל אלא ציון עובדות . עובדות שלא ניסית לסתור כלל . המשך התגובה שלך אינו ממן העניין ולא אתיחס אליו . אומר רק כי כנגד תאונות דרכים הפיתרון היחיד הוא שבילי אופניים כי כל מפגש בין מכונית לאופניים יסתיים לרעת האופניים . ואפילו חברים של עורך מגזין ואפילו עורך מגזין עצמו אינו חסינים מכך .

הצעה לסדר: נתי צודק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נתי צודק! נתי, צודק. נתי, צודק! נתי!!! צודק! נתי צודק... נתי...צודק! נתי: צודק!!! נתי - צודק! נתי צודק נתי
צודק נתי צודק
נתי
צודק... ובזה סיימתי את הדיאלוג המוזר הזה עם נתי. אחרי הכל, יש לי חיים.

Sybh

New member
אם שני ה"אבו שוקרים"

מאבו גוש עשו סולחה, ייתכן וגם נתי ומיקי יכולים. על הנימה האישית, שעלי להסכים שאכן היתה, נתי כבר התנצל.

נתי נגד מיקי: הסקר.

בהמשך לשירשור "נדב נגד אלדר" מהפורום הראשי והדעה הברורה שהבעתי שם, מה דעתכם, כדי להמחיש את העניין, להשתלח הפעם באדם פרטי שדעותיו אינם נעימות לאוזן וסגנונו גס ובוטה, אבל הוא מיטיב ללכת על הגבול האפור בין מה שחוקי ומה שלא? על הכוונת הפעם: נתי הירשברג. בואו נפתח בסקר דעת קהל: האם בעקבות התבטאויותיו והשתלחויותיו חסרות הרסן, אשר גרמו כבר לאנשי טובים להפסיק את פועלם למען הקהילה, יש להכריז על נתי כעל צדיק מעונה או כעל "Persona non grata" בפורום? האם ניתמוך בו בתהליך בדיקת גבול הסבלנות של מיקי בר אור או שנאמר לו: "עד כאן!"? מה דעתכם?

למעלה