נו, נתי אתה הרי יודע את כל העובדות
יודע בדיוק מה אני עושה לקידום הבטיחות של הרוכבים בכבישים לא? אתה יודע מה יו"ר האיגוד עושה לא? אתה אפילו יודע להשתמש בשמות של אנשים למען קידום הקמפיין הפרטי שלך נגד אנשים שהחלטת שהם טחנות הרוח הפרטיות שלך (הבעייה היא שכאשר אתה מפרסם את זה בפורום זה כבר לא פרטי שלך) בוא תאיר את עיני הקוראים מדוע לא הייתי מעוניין בכתבה על המסע של מגמה ירוקה? כי מה שאני יודע הוא שכן הייתי מעוניין, אבל לא היה מי שיעשה את הכתבה הזו. למה אתה לא התנדבת? (אהה שכחתי, מרוב השעות הרבות שאתה מבלה על אוכף האופניים שלך לא היה לך פנאי אז). אבל יש לך הרבה פנאי להטיפ לאנשים אחרים, להמליץ לאנשים אחרים על אופני הרים וכביש (מה איכפת לך, שלך?) והכל כמובן מתוך ידיעה עמוקה ונסיון רב שנים בתחום. נכון, לכתוב הודעה בת 12 שורות בפורום אופניים לוקח 10 דקות גג, לשבת בישיבות עם קק"ל, מע"צ, שר התחבורה, המנהל לבטיחות בדרכים ועוד לוקח שעות על גבי שעות, שעות פרטיות של אנשים יקרים. אבל מי סופר??? כשאפשר להנות מהתענוג המפוקפק של השתלחות באנשים שאולי ברגעי הכתיבה ממש נמצאים באיזו ישיבה עם הרשויות למען אלו שכן רוכבים. התוצאה הישירה של מעשים כמו שלך ועוד כמה מ"יקירי הפורום" היא שאנשים שכן עושים, אנשים טובים, רגישים, שאיכפת להם, שפועלים מהלב. אומרים לעצמם "מה אני צריך את כל ה&*^) הזה, בסך הכל אני אוהב/בת אופניים והיה חשוב לי לתרום לקהילה, אבל אני צריך להתעורר בבוקר ולקרוא או לשמוע מחברים מה שכתבו עלי, אני לא צריך/כה את זה, רציתי לעזור ולבסוף אני צריך להגן על שמי הטוב. תודה אבל לא". אני מכיר לפחות אדם אחד שעשה הרבה וישירות בגלל דברים שאתה ושכמותך כתבו החליט שהוא לא צריך את היריקות בפרצוף. חזר לעבודתו, משפחתו וענייניו הפרטיים וענף האופניים הפסיד עוד אדם שתרם ויכל לתרום בעתיד, תרומה אמיתית, תרומה של מעשים. בדבריך האחרונים אתה פוגע בי אישית ובריגשותי העמוקים ביותר, אתה גם מנסה לרמוז בצורה בוטה על חוסר מעש מצדי למרות שחברים שלי נהרגו בכבישים. תקשיב טוב אדוני הנכבד- הזלזול שאתה נוקט כלפי אנשים ורגשותיהם ששוב, אינך מכיר אותם או את פועלם, רק ניזון משמועות ומדברים שאתה מדמיין בדימיונך הפורה, עשוי יום אחד לחזור אליך כבומרנג. תבדוק טוב את העובדות לפני שאתה יוצא בהצהרות שעלולות לפגוע בשמי הטוב, ובשמם הטוב של אנשים אחרים. ובשמה הטוב של מדיה כמו מגזין. מי אתה בכלל שתטיף לי על חברי שנהרגו בתאונה? אתה חושב שהשתלחויות ברשת הווירטואלית יקדמו את נושא הבטיחות של הרוכבים? חברי שנהרגו אינם ווירטואלים, וכך גם מעשי ומעשי אנשי האיגוד (שאוכל למנות אותם על כף יד אחת ולפרט כל אחד לפי שעה כמה הוא עושה לקידום הבטיחות ושבילי אופניים, עושה, לא מקליד!) אם לא ברור לך עד עכשיו, אז אכתוב בצורה מפורשת: אתה צריך להתנצל על דבריך. להתנצל בפני יו"ר איגוד האופניים, יו"ר חטיבת ההרים ושאר הנפשות הפועלות. כי הם נפשות פועלות ולא כפי שאתה מנסה לתאר אותם. אתה חושב שאתה יודע טוב יותר? יש בחירות לאיגוד האופניים בסוף השנה, אתה מוזמן להציע את מועמדותך לאותו תפקיד כפוי הטובה. נראה אותך....