הייזל את מוכנה להמליץ?

בסדרת הבריאה יצאו ספרים נוספים

באנגלית בלבד. לעולמיום יצאו שני המשכים בעברית, מה שהפך אותו לטרילוגיה. והופיע בעברית גם הנאהבים שלו והספר הראשון של עולם הנהר.

הייזל

New member
יש גם את סדרת עולם הנהר

שככל הידוע לי בעברית רק הספר הראשון בעל השם המפוצץ "לך על גופותיך הפזורות" תורגם וגם לו (איך לא?) יש המשכים.

MetalBoy

New member
תודה אבל

קראתי את כולם חוץ מהראשון ואת ערפילי אוולון.. שלכם מטאל

Josephine

New member
ערפילי אבלון ועוד...

ערפילי אבלון מראה נקודה חדשה בסיפור המלך ארתור לא פלא שרוצים לעשות ממנו סרט ... ולרשימת ההמלצות אני מוסיפה את חפצי כוח מאת מגי פיורי, זאת סידרה של ארבעה ספרים . וכמובן יש את הבלגריאד והמשכיו... טוב זאת היא תרומתי ... ב-3> Josephine

blackwolf

New member
אהבת את חפתי הכח?

אני אישית חשבתי שזו אחת הסדרות היותר מזעזעות שקראתי. הצלחתי לסיים את הספר השלישי ונשברתי.

preacher

New member
לפעמים שגיאת כתיב יותר מעניינת...

...מהמקור :) "חפתי הכוח", והמשכיו "עניבת העוצמה" ו"הרולקס האפל"

blackwolf

New member
אף פעם לא חשבתי על זה ככה :)

הת´ והצ´ מתבלבלות לי המון פעמים, יצא לי כבר הרבה פעמים לכתוב חפתי הכח במקום חפצי הכח. אבל אף פעם לא חשבתי על חפתי כחפתים, זה בהחלט העלה חיוך על פני :) דרך אגב, זה קורה לי הרבה פעמים, אני בודקת את ההודעה בקשר לשגיאות ( ומפספסת לא מעט מהן ) אבל את הכותרת אני תמיד שוכחת :)

Boojie

New member
דווקא רעיון גדול.

חפתי הכוח, עניבת העוצמה ומקטורן הזעם... Dress for success.

דרגורן

New member
זה מזכיר לי רעיון גדול אחר:

ישבנו פעם בעת משחק AD&D (מזמן) והמצאנו את החפצים ה"מקוללים" הבאים: חרב תבונית שמפחדת מדם - "אתה לא באמת מתכוון לחתוך אותו?","בלי אלימות" שיריון "פולני" - "אתה לא מטפל בי","תראה איזה שקע יש לי פה","אמרתי לך לא לתקוף את האורק".... ועוד..

preacher

New member
מזכיר לי משהו - איאן בנקס

תוך שנה גם יצא לאור בעברית, אבל בינתיים זה רק באנגלית בסדרת ה CULTURE באחד הספרים (נדמה לי EXCESSION) יש לגיבור חליפת חלל תבונית שמפגינה בדיוק את אותן תכונות אופי כמו השריון שלך.

אתה יכול לבדוק? קראתי את excession

מזמן וקרוב לוודאי שאני טועה, אבל לא זכורה חליפה כזו (המקום היחיד בו לגיבור יש חליפה זה בעולם של החייזרים התוקפניים, ממש בתחילת הספר, לא?)

דרגורן

New member
המשך לחפצים:

חצים המפחדים מגובה - לא מסכימים שתירה אותם בעמידה. מגפי הליכה חרישית קלאסטרופוביות - (נהדר להתגנבות במסדרון צר
) גרזן צמא דם - נשק נהדר עד שנגמרים האויבים והוא פונה עליך
... לפיד המפחד מאש - "אני בוער, אני בוער"

דרגורן

New member
פה יתכן שהקסדה שוב גורמת לצרות ../images/Emo8.gif

אבל למיטב זיכרוני היא מאלצת אותו לתקוף ולהרוג (אפילו חפים מפשע או חברים) אבל לא תוקפת אותו עד לספר האחרון (שבו הוא מת בסוף....) כולם מתים בסוף

blackwolf

New member
בספר זקיפים...

הזכור לשמצה משום מה ( אני דווקא חשבתי שהוא בסדר גמור ) יש חליפה שעשויה מחיידקים, כל פעם שאומרים להם מילה מסויימת הם נפרדים אחד מהשני וכך מתפשטים. גיבורנו לא יודע את השפה ולכן כששואלים אותו מה המילה שהוא בוחר הוא עונה את השם שלו. אתם יכולים לדמיין מה קורה אחר כך. זה היה קטע משעשע ביותר בספר. דרך אגב, דרגורן, אתה דיברת בצחוק או שכרגע ספליירת סדרה שלמה של ספרים?

דרגורן

New member
Relax ../images/Emo13.gif זה רעיון שעלה בעת משחק,

AD&D לפני מספר חודשים... חשבתי לעשות מזה סיפור (על קללה נוראה שהוטלה על הארץ שגורמת לחפצים לפתח אישיות, או לחילופין אנשים שהפכו אותם לחפצים...) אבל בינתיים הסיפור "נקבר" תחת דברים אחרים.... האם אתם רוצים לנסות לכתוב סיפור ביחד? (כמו שניסינו מזמן...) יכול להיות מעניין......

Boojie

New member
ואם כבר, אצל פראצ´ט היתה פרודיה על

זה, לא? (הלבקן נקרא אלריק, אגב, והחרב היא אבי-סער - stormbringer - אויה לי שאני מפגינה כזו התמצאות בספרי פנטזיה...) היתה שם איזושהי חרב עם תכונות פולניות-רצחניות למדי, לא?

למעלה