הייטק באוסטרליה

noa822

New member
הייטק באוסטרליה

רציתי לשאול איך המצב של המתכנתים באוסטרליה.
אשמח לתשובה רצינית וענינית (הבנתי שיש כאן כמה סטאנדאפיסטים בפורום)

תודה!

תשובה רצינית ועניינית דורשת שאלה פרטנית ומדוייקת.

שאלה כללית כמו "מה מצב המתכנתים" יכולה להתפרש בהרבה צורות, ולא ברור מה את שואלת. אחוזי תעסוקה? שכר? תנאי עבודה? יכולת הגירה? איכות נדרשת? איכות קיימת? סוגי תכנות נדרשים? שפות פופולאריות? איזורים ספציפיים? תעשיות ספציפיות? מגמות? ניסיון מקומי? כל אלה ביחד? רק תת-סעיפים מסויימים?
&nbsp
&nbsp

noa822

New member
אשמח להכל ביחד

אבל בגדול האם יש ביקוש למתכנתים מניחה שהם לא חיים חיי עוני אבל אשמח לדעת אם המצב שם דומה למצב בארץ..
אם אני מהגרת בתור מתכנתת/ מנהלת פרוייקטים עד כמה קשה יהיה למצוא עבודה?

במקרה כזה, כדאי לך להתחיל מחיפוש בארכיון הפורום

השאלות הללו נשאלו, נענו ונידונו בפורום פעמים רבות לאורך השנים, כך שהצטסר חומר קריאה רב בנושא. אם אחרי זה יהיו לך שאלות ספציפיות יותר, אני בטוח שמתכנתי הפורום ישמחו לענות

tolkien7

New member
מתוך ידע קרוב , בעל, שני בנים ,אין הייטק כמעט בכלל .it יש

הרבה .

ANZ1

New member
ולא חשבת לשאול את גוגל את השאלה הזו ?

ולקבל תשובות מדויקות, על המשכורות של הממוצע, מינימום, מקסימום
במקצוע המסוים הרלוונטי אליכם בעיר הרלוונטית אליכם
מה שמקבל X במקצוע אחר משלך, לא יעזור לך לדעת כמה את תקבלי
מי שמגדיר את עצמו כאיש מחשבים, צריך לדעת להפעיל אחד

noa822

New member
אני שואלת שאלה כללית

עוד אין לי עיר מסויימת..מנסה לברר כמה שיותר מידע.
ומה הקטע להיות מגעיל לאנשים ששואלים שאלות? לא רוצה אל תענה לא שאלתי אותך ספציפית, נכון??

ANZ1

New member
אם את לא שמה לב

אף אחד לא עונה לך
את שואלת כל הזמן שאלות
ואף אחד, בכוונה, לא עונה לך
כי השאלות שלך מטומטמות (זה אומר עליך משהו)
מי שרוצה להגר למדינה אחרת, ישקיע טיפה, יכתוב בהודעות שלו קצת על עצמו, יחפש לבד בפורום ובגוגל
ואז ישאל, הוא גם יקבל תשובות, מהחיפוש ומאשים שירצו לעזור לו
בחיפוש קצר בגוגל קיבלתי בתוצאה הראשונה קובץ שלם של כל נתוני המשכורות בתחום הIT באוסטרליה, מחולק לכל המקומות, כל המקצועות, ובכל הרמות
את יכולה להמשיך לשאול שאלות סתומות, ולהשאר בלי תשובות

ANZ1

New member
זה אומר גם עלי

רק השבוע חיברתי בן חבר שחיפש עובדים לישראלי שחיפש עבודה.
וגם עזרתי להם בעיניני הויזה שלא היה להם מושג.
אני אוהב לעזור לאנשים, אבל לא לכולם

סיימתי, בהצלחה לבחורה הטיפשה בישראל שאין סיכוי שתהגר לאנשהוא
לפי העמוד שלך, עד אתמול שאלת ערימות שאלות בפורום קנדה, אותם שאלות סתומות שאת מצפה שמישהו יעבוד במקומך
אני מניח שממחר תעברי לפורום ארצות הברית או יעד אחר ולא תביני למה את לא מצליחה להבין כלום

N0

New member
עד כמה שאני לא מסכים עם הטון של ANZ

הוא די צודק.
לא טרחת לכתוב מילימטר על מה שאת עושה.
למה שמישהו יטרח לכתוב לך תגובה ?
מעבר לזה שהעצלנות שלך לא ברורה או שאת לא מבינה כמה מגוון יש תחת המונח "תכנות" (ואז לא ברור איך את מתכנתת) וכן לא מודעת להמון קריטריונים שישפיעו על האטרקטיביות שלך בשוק העבודה (ואז לא ברור איך יש לך ניסיון ניהולי בתחום) או שלא באמת מעניין אותך לקבל תשובה.

ANZ1

New member
ממש לא

יש הבדל גדול בן להגיב לכל אדם שנכנס בפעם הראשונה לפורום , מגשש, מנסה, ושואל שאלה לגיטימית (גם אם תמימה)
ואז חבורת פושטי העורות היו מתחילים בלקלל לא משנה מה הכותב היה כותב או שואל

לבין להגיב אחרי 20 הודעות שכבר כתבו לאותה בחורה (אם היא בחורה אמיתית ולא טרול פורומים)
שכותבת באופן טיפשי\ אטום \ מתנשא \ מפגר
אם היא היתה כותבת הודעה ראשונה בסגנון : שלום קוראים לי שולה... אני ובן זוגי ... בלה בלה... ושואלת שאלה, ואז מגיבה למה שכתבו לה, לא הייתי כותב משהו קרוב לאיך שהגבתי.
השאלה הראשונה שלה היתה בהחלט מפגרת "מה ההבדל בן אוז לנוז, האם הם אותה מדינה ?"
אם את לא יודעת שום דבר על המקום, למה את רוצה לעבור אליו ?
ואז התחילה לשאול שאלות, שבלול ניסה להסביר לה שאי אפשר לענות על השאלה שלה בלי שהיא תפרט, תסביר, והיא החליטה להמשיך להיות אטומה ולצפות שמישהו יכין לה מאמר אקדמאי על כל התחום.
אז נתתי לה קצה חוט (חפשי בגוגל, התשובות שם) והיא ענתה באופן מתנשא... וההמשך...

אם אתה רוצה להשיג משהו (במקרה הזה ידע)
אתה צריך או לעבוד ולחפש לבד, או להיות נחמד ולבקש מאחרים או לשלם ואז אתה יכול להיות רציני ואטום.
אתה לא יכול לא לעשות כלום, לא להיות נחמד, ולצפות מאחרים שיעשו את העבודה שלך בחינם.

אני משתדל תמיד לעזור לאנשים, לא רק בפורום, בעיקר במציאות, אבל אנשים טיפשים , רעים או מתנשאים מעצבנים אותי

Javali

New member
פחחחחח

את התירוצים האלו שמענו מחבורת פושטי העורות כבר מיליון פעמים. מה עם איזה תירוץ מקורי, לשם שינוי?

ANZ1

New member
למה אתה לא ענית לה ?

כתבת שאת יור ועד ההורים בבית ספר או משהו כזה
אתה שם לב שאתה נשמע כמו מורה טרחנית ?

shnets

New member
אופס - מעמיק את הבור.

הסטת הדיון לגופו של אדם לא עושה איתך חסד.

תתנצל וסגור ת'עניין

ANZ1

ברשותך אצטט את הגששים:
"תראה מה זה עולם. קודם היית על קוצים, אחר כך על גחלים, עכשיו אתה על סיכות. תהיה קצת על הכיפאק."

ANZ1

New member
אוקיי, אני אשתדל להיות קצת על הכיפאק

למרות ש
1. הגששים אף פעם לא הצחיקו אותי, זה הומור ירושלמים זקנים
2. אני מקווה שבלהיות "על הכיפק" אתה לא מתכוון שצריך לענות לבחורה כזו כמו השואלת את התשובה שהיא רוצה
מה שאומר זה לא לענות לה, שזה אגב, לא יעזור לפורום, ולא יעזור לבחורה שלא תבין למה לא עונים לה.

לא צריך לענות לה את התשובה שהיא רוצה,

ועוד פחות צריך לפתוח עליה (או על כל אחד אחר) במתקפה. אין עליך שום חובה להשתתף בכל דיון.
אם שאלה בפורום מעצבנת אותך - מוטב שפשוט לא תענה. זה מה שאני עושה להרבה שאלות מעצבנות.

למעלה