הייטק באוסטרליה

noa822

New member
אני אשתדל לענות כאן מנקודת המבט שלי

קודם כל אני קצט בהלם מהקבלת פנים כאן..
הבחור החכם מחליט שאני מטומטמת! מעניין אם היה פוגש אותי פנים מול פנים גם היה מדבר אלי ככה?
דבר שני , מה לשאול ואיך זה קצט מתנשא מצידכם אתם לא חושבים? לא נאה לכם השאלות שלי על תענו..אבל מפה ועד לתשובות הלא נעימות האלה שלכם??

אני מתכנתת JAVA והסיבה שהשאלות כלליות הן כי אני לא יודעת ממה להתחיל. סה"כ חדשה כאן וחושבת באיזה נתיב ללכת?
למשל אם באוסטרליה תכנות בC++ הולך יותר טוב אז אשמח לדעת גם על זה..אני לא ממקדת את השאלות בכוונה כדי לקבל רקע כללי..

שוב רוצה לציין שבחיים לא נתקלתי בצורה כזאת של התבטאות בפורומים!! אני אשמח לשמוע מה יש למנהלים לומר? זה לא בסדר שנכנסים אנשים לשאול שאלות וככה מתנפלים עליהם!

noa822

New member
ועוד דבר

תודה רבה לאנשים הנחמדים שכתבו לי בפרטי וכאן..
אני מבינה שיש כאן כמה אנשים שהם "קצט לא בסדר" ושלא צריך לקחת ברצינות.

shnets

New member
אני די מסכים עם N0 אבל ההתגובה של

'היי אין ז ד1' (סתם, אותי זה מצחיק. ילדותי, אני יודע) גרמה לי לענות.

לדעתי, אין תשובה ממצה לשאלה שלך וכל מה שתשמעי זה רק דעות של אנשים שרואים רק מה שמיסביבם, במקרה הטוב, או רק את עצמם, במקרה הפחות טוב.
עדיין לא ראיתי מישהו שעשה שיעורי בית, הגיע לכאן והיה רעב ללחם. קחי בחשבון שלמצא עבודה כמהגר לוקח לפעמים הרבה זמן וצריך להתפשר על תנאים ושכר.

פרטים על עבודות ספציפיות, שכר וניסיון אני בטוח שכבר מצאת בחיפוש בפורום או\ו דוד גוגל.

דווקא כדאי לקחת ברצינות

את יכולה ללמוד דברים מועילים מהביקורת שהופנתה אלייך, גם אם הניסוח היה מעצבן ולא מנומס.

למעלה