הייייייייי יש לי שאלה-

נוגה777

New member
הייייייייי יש לי שאלה-

זה נכון שג'קו יהיה בעונה החדשה של השיר שלנו?? דמות משנה או קבועה או אורח???????????????

rifkin1

New member
כרגע לא

אבל מדיי פעם מזכירים את שמו בתור בדיחות פנימיות כאלו...כמו שעושים עם נינט.

נוגה777

New member
באמת? אני שואלת כי קראתי בעיתון

איפשהו שהוא ברשימת השחקנים של העונה החדשה.... ובדיחה פנימית ...מה הכוונה?? ואם הוא לא בעונה החדשה עוד יותר טוב כי זו סדרה באמת אינפנטילית לפי דעתי...באמת תת רמה ואני אפילו לא חושבת שיש משהו רע בטלנובלות וראיתי כמה מהן אבל הסדרה הזו באמת יורדת לשפלים חדשים.........למרות שהסתקרנתי לראות איך הוא משחק.........

talytal

New member
נוגה, את זוכרת במקרה איפה קראת?

נכון לעכשיו הוא לא הופיע, אבל בואו נגיד שאני ממש לא אפול מהכיסא אם הוא כן יצוץ שם... השאלה היא איפה ראית את המידע הזה, ועד כמה הוא אמין...

רנה6

New member
חסר לו...

לא מאמינה שג'קו ישפיל עצמו בסדרות זבל שכאלו....זה לא הוא!...אם הוא שם, אני לא כאן.

talytal

New member
וואו, שיר, עד כדי כך???

לי באופן אישי הכי לא מפריע בעולם לראות אותו שם באיזה תפקיד אורח קטנטן. מה איכפת לי? זו יכולה להיות חוויה די נחמדה בשבילו, ובשום מקום הוא לא פסל השתתפות בטלנובלה או התייחס לנושא בשלילה. בעיקר אם בסך הכל מדובר בהופעת בזק, ממש ממש לא נראה לי שזה יפריע לו או יסיט אותו מהמסלול האמנותי שלו. בקיצור - מה כל כך שלילי בזה? אני אפילו לא רואה בזה התבזות או השפלה, בניגוד, למשל, למה שהיה עם ההשתתפות בתכניות של ערוץ הילדים.

דורית41

New member
הי בנות!!

נוגה,שמחה שהפצעת חזרה לפורום. האמת?אני סומכת על המידע שלך-עד עתה כל המידע שהגיע ממך היה אמין-גם הופעת החזרה של ג'קו בגהה, שלולא היית רואה את המודעה בחיפה,,אף אחת מאתנו לעולם לא היתה מודעת לקיומה,וגם התמונה ב"עלוקה" (שבלי קשר לאמיתותה ,גרמה לזעם מצד ידידך הצלם-מקווה שהוא נרגע בינתיים ושאתם שוב חברים טובים). לגבי ה"שיר שלנו"-ג'קו הרי השתתף בהקרנת הבכורה,יתכן שלכן את משייכת אותו להשתתפות בסדרה?

רנה6

New member
טליטל

אצלי הצד הרגשי פועל שעות נוספות...כשאני רואה אומן מוערך על ידי, מופיע בטלנובלות, הלך עליו....לא מסוגלת לראות אותו אחר כך מופיע ביצירה אייכותית...אולי זה דורש טיפול פסיכולוגי, אבל מצטערת זו אני...מה גם שחושבת שג'קו באישיותו כפי שאני רואה, לא בנוי להופיע בקיטשקושים כאלו

Karina85

New member
אני מבינה מה את אומרת,

האמת היא שתפקיד אורח זה בסדר עד סבבה, יותר מזה אני גם הייתי מעדיפה שלא... אבל בסך הכל מי שיחליט יהיה ג'קו...

rifkin1

New member
מסכימה איתך לחלוטין

הבעיה היא שפה בארץ, מי שמתפרנס מבידור עושה הכל מהכל...לא כולם אבל הרוב. גם אביב גפן שיחק בסידרה לפני שהפך לכוכב רוק גדול, רק שבמקרה שלו "עניין של זמן" היתה סידרה איכותית ביותר ועסקה בבעיות אמיתיות אליה נקלעים בני נוער. את ג'קו למשל הייתי יכולה לראות מתברג טוב בסידרה כמו "עניין של זמן" רק חבל שכבר אין סדרות כאילו לנוער...רק טלנובלות.

shongold

New member
היי שירשיר מה שלומך חמד?

רוצה לומר לך את דעתי הז'אנר שנקרא טלנובלות נמצא אצלי בתחתית מבחינת תוכן אמירה איכות ואפילו משחק, כי קשה להוכיח את רמת המשחק מתוך ..האין תוכן. ולהבנתי זה נכון בכל ה'סבוניות' הישראליות והאמריקאיות שפתחו עבורנו את הדלת..! הממ..יש ואנשים מקבלים בעקבות השתתפות במשחקון זה נקודת תמיכה חיובית בעיני אלה שלא הבינו או לא רצו להכיר אפילו שיש שחקנים כאלה ואחרים ואח"כ נותן להם תימוכין בהמשך הדרך. ולו ג'קו היה נוטל חלק קטנטן בפעילות גם הלא מוארכת הזו בעיניך, אולי בשבילו על מנת להגיע לאיזון בראיה והחשיבה - של הקהל הרחב - כי יש עדין הרבה לעשות עם האיש ביחס לכל אשר עבר כי המצב עדין בעייתי. על כן יכול בדרך זו ובצורת בנית דמות ..מתאימה לעזור ולו מעט. וכל עזרה לענין זה, חשובה ביותר. הערה: גם אני כמוך הייתי רוצה לראות ולשמוע אותו על טהרת המוזיקה והמוזיקה בלבד. אבל לאור הנתונים הידועים מראש עבורו בתחילת הדרך - זה יכול במשהו להואיל. כל הנאמר לעיל בהנחה שאכן ירצו לשווק אותו גם כך. זיכרי שהוא לא אדם חופשי שיכול לעשות כל העולה על רוחו הוא 'שייך' ל"טדי" ואם יחשבו/חושבים שזה יהיה טוב לקידומו - זה מה שייתרחש. מה גם שהוא עצמו בזמנו לא שלל לחלוטין השתתפות במשחק...

רנה6

New member
שון" יפה שלי

אמרת משחק, נכון?!...לא ראיתי שיש משחק בטלנובלות...על כל פנים, גם אם ילך מסיבותיו עמו " לככב" בטלנובלות, הוא בטח לא יעבור על אחת הדיברות, אלא שהבעתי את תחושותי בלבד לגבי איך אני ארגיש אם יופיע...מנסיוני האישי , זה גורם לי לדחיה מסויימת ולפחות הערכה. אגב, מצטערת שלא יכולה לענות לעוד כמה...משהו כאן היום בקושי זז...לא יודעת אם זה המחשב שלי ,האתר עצמו, תפוז בכלל...וזה כל כך מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ( שרתי את זה כמו " וזה נכנס לורידים")

shongold

New member
שיר חמד בדיוק כיוונת לדברי

גם אני לא מצאתי שם משחק..לפעמים הייתי מעט מחפשת, מעולם לא מצאתי. אני יודעת שהבעת את תחושותיך הכנות, כמו שרק את יודעת לעשות כן. ובאשר להערכה או חוסר הערכה כתוצאה מכך לדידך, אני בהחלט יכולה להבין. אבל קחי למשל את אחת מהמשתתפות ב"שיר שלנו" שמה גילה אלמגור. כרגע חזרנו מצפיה בהצגה בהשתתפותה "רכוש נטוש", זה שהיא משחקת באותה טלנובלה מטופשת, איננה מורידה כהוא זה מגדולתה כשחקנית, ואכן היא שחקנית גדולה. זה למעשה חיבור עדכני טרי נכון לעכשיו שהתקשר לנושא. על כן אני חושבת בכללי שלא צריך לשים את כל הביצים בסל אחד. ולנסות לראות את התמונה בכללותה.

שונית 7

New member
שיר לא כדאי להיות קיצונית.אני

מסכימה איתך שהשיר שלנו ברמה מאוד נחותה אבל זו הדרך המהירה ביותר להתחבב על בני נוער ואולי גם על הוריהם ועוד מבוגרים שצופיפ בה בסתר. במצב שג'קו נמצא מבחינת הפופולאריות שלו כרגע אני מוצאת את עצמי כמעט מקווה שאינפורמציה הזו נכונה. רק תראי בירוג של עיאר מי נמצא בראש הדירוגים:בעיקר משתתפי השיר שלנו וזה אומר הכל אם זה מוצא חן בעיננו או לא

rifkin1

New member
עצוב שזה המצב...

מפני שזו סידרה באמת נחותה, לפחות העונה הזו... העונה הראשונה ואולי גם השניה היו עוד איכשהו בסדר אבל התפנית בעלילה הרסה הכל.

rifkin1

New member
מצד שני...

אם שחקנים מן השורה כמו גילה אלמגור, ליאורה ריבלין וליאור אשכנזי לוקחים בה חלק אז הכל יכול לקרות...

שונית 7

New member
בדיוק רשמעתי את גילה אלמגור עונה

בנחרצות ליעל דן בגלי צהל כשנשאלה לשט מה שחקנית כמוה עם כל התפקידים הרציניים שלה צריכה כביכול לרדת ברמה והיא ענתה לה שכל השחקנים שמדברים כך היו מתים לשחק בסדרות מסוג זה כי הם הלחם והחמאה רכל הדיבורים באים צ\מתוך קינאה. אבל אני מוכרחה להגיד לך שבאופן אישי התאכזבתי מהשיר שלנו מסיבות אחרות.בתחילה היה מדובר שהסידרהתהיה משהו בסגנון FAME הסרט וגם הסידרה שצולמו בביתך ספר לאומנויות מפורסם בניו יורק וכלל משחק ריקוד מוזיקה והלחנה\

rifkin1

New member
זה התחיל בתור סידרה טובה

בחורה ביישנית מקריי-גת עם כישרון מאוד גדול אך חבוי מגיעה לבית הספר לאומנויות אשר מגשים לה חלום והיא גם מוצאת אהבה ויש כמה אנשים ששמים לה רגל. עד כאן הכל סבבה... אבל אז, מגעיה שהעונה השלישית ויוצרת תפנית חדה והופכת מטלנובלה חביבה לטלנובלה דביקה עם שלל בדיחות לא מצחיקות על חייה של נינט... אם כבר ג'קו לוקח פרוייקט משחק מקווה שזה יהיה משהו קצת קצת יותר רציני אבל רק קצת...

למעלה