הייייייייי יש לי שאלה-

דורית41

New member
אני אישית-...

לא מסוגחת לראות השיר שלנו.ואני חושבת לעצמי שאם זה כזה פופולארי-אולי יש כאן פואנטה שאני מפספסת.?

rifkin1

New member
את לא מפספסת שום פואנטה

טלנובלות הן גם ככה דבר ממכר תוסיפי לזה קצת רנינט ושערוריות מאחורי הקלעים של חילופי זוגות וקיבלת את הטלנובלה הפופולארית בארץ... אין שום קשר לקישורי המשחק של "השחקנים"

eilati27

New member
בתור "מכורה" קשה...

ל"שיר שלנו" ועוד יותר מכורה לרן דנקר אני יכולה להגיד לכם שבאמת אין שום קשר לאופן המשחק... הסדרה סרקיסטית,מצחיקה,ואני אישית נהנית מכל פרק... לראות שם את הנסיך שלנו מגלם איזה דמות קטנטנה אפילו לכמה דקות בתור אורח במקום לשמוע עליו "יציאות" מידי פרק יכול להיות מאוד מעניין...

moon line

New member
תשובה ממקור ראשון ג'קו עצמו במפגש

בסילבר, מישהי שאלה אותו אם הוא ישחק בשיר שלנו ,והוא ענה שהוא לא שולל אפשרות של תפקיד אורח , לא כשחקן קבוע. (ואני זוכרת שאישרתי לו ..

eilati27

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך...

אני ממש לא הייתי מתנגדת לראות אותו שם...

אסתילי

New member
מה יש, זו פרנסה. למה לא?!

בחיים לא ראיתי סרט בסידרה המדוברת ואינני נוהגת לבזבז זמני על שכאלה, אבל השתתפות בסדרה כזו מביאה פרנסה, נותנת במה רחבה, פרסום ועל כן...למה לא? השאלה אם יש לג'ק כשרון משחק, זו שאלה טובה, או שמא למי שמופיע שם לא ממש צריך להיות כשרון משחק, ?? חוץ מזה אפשר יהיה להנות ממנו סוף סוף קצת על המסך. מה יש? תראו כמה אנחנו מתרגשות כשנותנים שיר אחד שלו בערוץ 24. למה לא לאפשר לנו להנות יותר מזיו פניו? לכן, אם שמועה כזו נכונה או לא - אני בכל אופן - בעד.

אסתילי

New member
...אוסיף ואומר

שאפילו הייתי מעדיפה אותו שם בתפקיד יותר מאשר שחקן אורח...לפחות עונה... כדי לבסס את עצמו. למה לא?!

talytal

New member
אני בכלל חושבת

שצריך פחות לבוא בגישה שלילית ובאנטי. אנחנו לא יודעות באמת עד כמה דבר כזה יכול פוטנציאלית לקדם את ג'קו, ואפילו אם מדובר סתם בחוויה שונה שהוא מעוניין להתנסות בה, מה רע? מצד שני, לא נראה לי ריאלי ואני גם לא רוצה לראות אותו נכנס לשם כיותר משחקן אורח לכמה פרקים. לדעתי ההשתתפות בסידרה כן הסיחה את נינט מהמסלול המוזיקלי לתקופה מסוימת, ומה שקורה עם רונה לי זה בכלל עצוב, כי הבחורה הזו היא רקדנית מוכשרת, ושחקנית גרועה למדי. אז בתור משהו נחמד חד פעמי אני באמת אשמח, וממש בא לי לראות איך ג'קו משחק, אבל לא יותר מזה...

אפרתי 29

New member
אני חושבת שקודם כל זו יכולה להיות

חוויה נחמדה ומעניינת בשביל ג'קו לשחק בסדרה, חוויה שאני לא הייתי רוצה לפספס אם הייתה לי את ההזדמנות... גם אנחנו יכולות להנות מזה. מעניין לראות אותו משחק, לא..? :) מצד שני, לא הייתי רוצה לראות אותו ביותר מתפקיד אורח, כי זו באמת סדרה אממ.. לא משהו. שלי אישית קשה להבין מה מוצאים בה... נראה לי היא פשוט יודעת איך להדביק אותך למסך, זה הכל... מדי פעם יש קטעים טובים, אבל בכללי העלילה נדושה... ובכל זאת, הופעה בסדרה מצליחה כזו, יכולה לשפר את המעמד של ג'קו... אז אני בעד. אבל לתפקיד אורח, לא יותר !

juanes

New member
טוב, בסדר, שיהיה תפקיד אורח

אני גם ככה מכורה לסדרה הזו...מודה
גם אור כחלון היה בהופעת אורח בעונה שעברה, אז גם לג'קו מותר.

קניה 1

New member
האמת? ממש בא לי לראות ../images/Emo187.gif

את ג'קו בשיר שלנו!! הוא בטח יהיה כזה מאמיייי........... ותפסיקו כבר לתפוס תחת! כל עבודה מכבדת את בעליה, זו סידרה מצליחה מאוד, והיום אין שחקנים שלא עושים דברים כאלה, וזו המציאות. אז ככה: א. אני בעד! ב. ותזכרו מי אמרה לכן כבר מזמן מזמן!! עוד בפורום קשת! ועוד לפני שבכלל דיברו על זה... שהוא יופיע בשיר שלנו.. ואם לא כל הבלאגן הוא כבר היה שם מזמן. וסה"כ זה חיובי, זה חשיפה לקהל הצעיר, וזה מאוד חשוב!! יאללה, לילה טוב חמודיות
...take it eazy

למעלה