היייי מישהו יכול לעזור לי

היייי מישהו יכול לעזור לי

מישהו יכול להגיד לי אפה בארץ יש חנות שמוכרת קלטות של התאומות אם קיימת כזאת חנות... פליזזזזז תעזרו לי... *+*דולי לולי*+*

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

אמממ ... 'וול סטריט' זה רק בארה"ב
אבל אם את מתכוונת לקלטות וידאו , מוכרים ב'ענק הוידאו' ובחנות אממ ... שכחתי איך קוראים לה
בחנויות האלה יש גם השכרה וגם מכירה
ד"א - אני רואה שאת כל פעם מקלידה מחדש את ה'*+*דולי לולי*+*' מחדש
וחבל
כנסי ל'כרטיס האישי' שלך [ ע"י לחיצה על שמך ליד הודעה שכתבת ] או שפשוט הקליקי על זה - ................... משם בצד שמאל די למעלה יש 'לעדכון כרטיס אישי - לחץ כאן' לחצי על זה ותגיעי בדיוק לכאן . אח"כ מלאי את שם המשתמש והסיסמא בצד ימין בערך למעלה
. ואז תוכלי לעדכן את ה'כרטיס האישי' שלך
בין היתר יש שם סעיף 'חתימה' ותוכלי לכתוב את ה' *+*דולי לולי*+*' במקום להקלידו כל פעם מחדש

תודה!

תודה על העזרה... שמעתי שיש חנות בכפר סבא או משהו כזה... אבל לא משנה.. את יודעת איפה יש "ענק הוידאו"? תעני מהר פליזזזזזזז עד שאני ישים את החתימה אני יכתוב רק ניצן.

tali15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif ברעות ../images/Emo3.gif

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

א. יש את בלוקבאסטר, שם את משכירים את קלטת הוידאו של 'להגיע לשם'. ב. יש את ענק הוידאו [לפי מה שעמר אמרה
]. ג. יש את לייזר קלאב ואת גם יכולה להזמין מהם דרך האינט', זה האתר.

RinRan

New member

את = הם [בזה של בלוקבאסטר
]

אני רוצה לקנות את הקלטות

אבל אני לא מוצאת בלייזר קלאב אף סרט שלהן... חוץ מזה אפשר לקנות סרטים מענק הוידאו או מבלוקבאסטר?

RinRan

New member

אמממממ..... ממה שידוע לי, בבלוקבאסטר אין סרטים של התאומות למכירה
בענק הוידאו אני לא יודעת... בלייזר קלאב תנסי לחפש את הסרטים בשם האמריקאי שלהם.

mk a o

New member
אני יודעת שיש בבלוקבסטר לקנייה את

אבא משתדך (או מתארס אני תמיד מתבלבלת *מתביישת בעצמי*) ותמיד אפשר (אבל אל תגידי שאני אמרתי זה לא הכי חוקי) לשכור ולהקליט.... ואל תסתכלו עלי ככה, אני חולה על התאומות ומעדיפה לקנות דברים שלהם אבל אני פשוט חולה על הסרטים שלהם ואימא שלי לא מוכנה שאני אקנה/אשכור יותר מפעם אחת.....

../images/Emo26.gifכנסו רגע....

כשהייתי בניו-יורק, סיפרתי לכם כבר שיום אחד הייתי משועממת בערב שנשארנו בחדר, אז אמא שלי ירדה איתי שניה לכמה חנויות שהיו בסביבה, לראות אם יש משהו שאפשר לקנות שיספק לי שעשוע
. ונכנסנו לחנות שקראו לה משהו כמו "וול מארט", וכן, בהתחלה לא קלטתי את זה, אבל כנראה שזה השם המפורסם...החנות שבה יש מלא דברים של התאומות. אני עד עכשיו לא מאמינה, ורגע, איך זה שלא ראיתי אתם בטוח שואלים? אני ראיתי שזאת חנות מעורבת עם בגדים, דובים, מוצרי יופי וזה...וירדתי קצת למטה, אבל לא ראיתי משהו ממש מעניין...חשבתי שזאת סתם חנות עם כל מיני דברים, שקוראים לה משהו דומה ל'וול מארט', כי לא כ"כ הצלחתי לקרוא את מה שהיה כתוב למעלה באנגלית. בקיצור, רציתי לשאול: האם ב'וול מארט' יש גם קצת דברים אחרים [כלי בית, טיפה צעצועים, בגדים וכו'?]

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בניו-יורק אין את וואל מארט. בטח התבלבלת עם עוד כלבו שגם בה יש את ה"מארט". [שחכתי איך קוראים לו].

ניצול"ש-תענו!!!

היי, זה חשוב, לכל מי שהיה בהופעה של המורדים-יש שם איזה ארגז שאפשר לשים להם שם דברים??? או שאפשר לתת למישהו?!

mk a o

New member
אהם... לא שאני ראיתי....

אבל את יכולה לנסות לבקש מאחד השומרים......

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

אממממ, אני לא יודעת אם זה כבר מאוחר, (כי אני לא זוכרת מתי התאריך של ההופעה שלך...
), אבל אני גם לא ראיתי איזשהו ארגז, אבל אם את בשורה טובה, את יכולה לנסות לזרוק(אם יש לך זריקה חזקה...כי הבמה מרוחקת מהקהל...), אבל ראיתי שבהפסקה הילדים של הלהקה הישראלית יצאו, והביאו להם מתנות, הבעיה היא שאני לא יודעת אם אילו היו מתנות למורדים או להם....אז אם הם ייצאו ויבואו ליד איפה שאת תשבי, אז תשאלי אותם (יותר נכון- תצעקי להם! כי הם לא יוכלו לשמוע כלום!) או שתבקשי מאחד השומרים שמסתובבים ליד הבמה ומתחת לקהל... מקווה שתוכלי למצוא מישהו, והעיקר תהני! (אני יודעת שאני נהניתי!!)

למעלה