היייי

היייי

אני חדשה פה ופשוט רציתי להגיד לכם שזה מאוד קל להאשים את השלטון שלנו, אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה. הערבים מתלוננים שאנחנו הורגים להם חפים מפשע אבל ברוב המקרים זה לא קורה בכוונה, אירגוני הטרור משגרים את הקטיושות שלהם מגני ילדים, בתי ספר וממקומות שונים , אין להם בעיה שלהעמיד בסיכון את חיי הערבים כל עוד אזרחים יהודים חפים מפשע יפגעו. והרי כל המחבלים המתאבדים, כל הקטיושות שנופלות על שדרות ועכשיו על ערים אחרות, הם רק פוגעות באזרחים חפים מפשע, בילדים קטנים שלא עשו דבר חוץ מלהיות יהודיים. אירוני הטרור הערביים לא יפסיקו ולא יכנעו עד שהם לא יצליחו לפגוע בישראל, וזה לא משנה להם מה יעמוד בדרכם. היהודים רוצים שלום, רוצים לחיות בשקט ובשלווה ואני הייתי מוכנה לוותר על חלק מהשטחים שלנו לטובת זה, אבל הרי זה ברור לכולנו שאירגוני הטרור לא יפסיקו לפעול נגד ישראל עד שהם יקבלו הכל, הם לא יהיו מוכנים להתפשר, ואם נהיה פה כנים אז בעוד שאני מוכנה לוותר על שטחים מהמדינה המאוד קטנה שלנו, אז יש מסביבנו הרבה מדינות ערביות שיש להם שטחים רבים ואני לא מבינה למה הערבים לא יכולים להסתפק בזה!!. ואם תגידו לי על התנאים הגרועים שבהם הפלשתינאים חיים, על זה אפשר רק להגיד שלמה אתם לא מבקשים עזרה מכל המדינות הערביות שיש מסביבכם,אולי כי האמת היא שהם לא רוצות לעזור לכם אלא רק להסית אותכם נגד היהודים אז אם אתם יכולים להפריך את מה שאמרתי אני אשמח לשמוע תגובות

לוותר על השטחים שלנו ../images/Emo10.gif

זה כואב לוותר, נכון?, זו ארץ ישראל, לא?, חלק מהלב?, מישהו מוותר על הלב שלו?, בובה תלמדי קצת היסטוריה לפני שאת מבקשת להפריך את הטיעונים שלך, אחר כך תבואי עם טיעונים מסודרים לפורום ונשמח להפריך לך אותם.

asparagos

New member
ברור, כמו שאתם מפריכים כל טיעון

בהתעלמות מנומסת מהתשובות שעונים לכם (ע"ע שרשורי מחמד5). או בתגובות לא קשורות כמו שלך. חןןןן אמרה את הדברים בצורה מאד פשוטה, אתה שלחת אותה ללמוד היסטוריה במקום לענות לה בצורה פשוטה את התשובה הבאה שהיא ההשקפה שלך: "שלום חן, היהודים הציונים הקולוניאליסטים באו לפנ וגזלו את אדמתנו אז האדמה פה של הערבים, ולא של היהודים. אני רוצה שתהיה כאן מדינה אחת גדולה מהירדן לים שבה יהיה רוב ערבי בדמוקרטיה ובה היהודים יהיו מיעוט, את צודקת בזה שארגוני הטרור לא רוצים פשרה, הם רוצים את הכל וגם אני" זהו, פשוט, קצר ולעניין, זו הרי השקפת עולמך לא?! למה לסבך דברים פשוטים?

liz28

New member
אתה שולח אותה ללמוד היסטוריה

של מתי? של איזו תקופה? של לפני 60 שנה? כשהיו בארץ ישראל המון שנהנו מן ההפקר? כי אני מעדיפה לדבר על ההיסטוריה של הרבה מעבר ל60 שנה האחרונות. ההיסטוריה של לפני 2000 שנה, זו ההיסטוריה של ארץ ישראל, שבה אני מכירה.

למה את צוחקת?

היא מזרעו של אברהם ולסבא שלה היה נחלה בעזה ולכן עזה היא שלנו כלומר שייכת לעם ישראל נצח ישראל לא ישקר יא ויזי

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif בטח שלנו, אבל שיקחו אותה במתנה

אתה יודע מה אני חושבת עכשיו על שרי והגר רק מהן התחילו כל הבעיות.. כל הצרות בעולם רק מהנשים..יעני אם היתה יולדת לו בן, לא היה צריך להביא בן מהגר..היא אמרה לו תביא ילד מהגר .ואחרי שנולד לה בן, אז כבר הציקה לאברהם שיגרש אותה, או שהגר הציקה לשרי... הנשים האלה..ובכל אם חוה היתה נוגסת מהתפוח של העץ החיים, לא היו פיגועים, כי אף אחד לא יכל למות.. נראה לי העייפות החלה להשפיע עליי

liz28

New member
אני רוצה להסביר לך

שצריך להודות בעובדות. גם כאלה שלא ממש מתאים לכם לקבל אותן, כי הן לא מסתדרות טוב עם הטענות שלכם. מבחינתי אתה יכול להמשיך עם הבדיחות שלך (היבשות לגמריי), בעיקר כי אתה עושה מעצמך בדיחה אחת גדולה. אני אשב לי עם כוס הקפה שלי ואצחק..... עליך, כמובן
.

אני שמח שאת יודעת להכין כוס קפה לפחות

את חושבת שאת מחזיקה באמת, אבל את לא, ובטח שלא אני, אין לי מושג איזה עובדות רצית להציג, בכל מקרה את מוזמנת לשלוף את העובודות הללו כדי להפריך את הטענות שלנו, מה הטענות שלנו בכלל?. אני בדיחה גדולה? את לא מנומסת למה את מעליבה אותי? טוב אני מרשה לך לצחוק עליי אולי החיוך שלך שווה.

../images/Emo198.gif ממנוע אלבוס בלחארה

תעאלי נתבאווס ורא סטל אלזבאלה אלריחה גתאלה בס אלחוב מיש מוסתחיל

liz28

New member
אני רואה שמחקו הודעה אחת

שלי. לא זוכרת שהיה בה משהו נוראי שמצריך מחיקה
. ובינתיים ענו לך עוד מגיבים... כך שאני לא בטוחה שאחדש לך משהו. אבל בכל זאת: בתגובתך הראשונה ביקשת מכותבת ההודעה ללכת ללמוד היסטוריה. רמזת בעצם שהארץ לא שלנו ואין לנו זיקה לארץ ישראל. לכן המילה לוותר וכו', לא צריכות להיאמר ע"י יהודים/ציונים. אני בתגובה רוצה לומר לך, שזה נכון ללפני 60 שנה בערך, כשישראל נקראה פלשתין א"י. שאז חיו בה יהודים וערבים. חלק גדול מאוד מהערבים נכנסו לארץ ממדינות כמו מצרים וירדן (ואלי עוד שאני לא זוכרת) ובכך הגדילו את מספרם באופן קיצוני. כך בקלות הפכו להיות רוב. כשאני מדברת על לפני 2000 שנה, אבות אבותיי חיו כאן. זו הארץ המובטחת שלנו ואם אני לא טועה, קראתי פעם שגם בקוראן זה כתוב, אבל אני לא בטוחה, תקנו אותי אם אני טועה. זו הארץ שחיו בה יהודים במשך דורות על גבי דורות, כאשר כל פעם משטר זר אחר, ששלט בארץ, הגלה את היהודים כל פעם מחדש. תמיד היו יהודים בארץ. היו תקופות יותר והיו תקופות פחות, תלוי מי היה בשלטון בכל תקופה. זו לא הפעם הראשונה שהיהודים בשלטון. בימי ההיסטוריה היו כמה וכמה תקופות שבהן היו יהודים בשלטון. אל תנסה להכחיש את הקשר היהודי לארץ ישראל, זה יהיה מאוד טפשי מצדך. זו גם בעצם הטענה שרציתי להפריך.

רוב היהודים הם צאצאים של העם היהודי מלפני

2000 ו3000 שנה, במקום לצחוק על זה תתמודד עם זה. הם היו יהודים, אנחנו יהודים, היהדות לא דת מיסיונרית, אף עם או שבט אחר בעולם לא התגייר, מקסימום היו נישואי תערובת ברמה כזו או אחרת. למה יש לך בעיה עם שלמה המלךל או דוד המלך? אתה יודע, הם היו בני אדם כמו כולנו, היו להם ילדים ולילדים שלהם היו ילדים, אז כן ליהודים של היום יש קשר משפחתי ליהודים של אז, הגיון פשוט, הכי פשוט. אף אחד לא "המציא" אותנו, היהודים היו כאלה לפני 3000 שנה ויותר ומאז יש להם קשר רציף לכאן וכן ליהודים שגלו לפני 2000 שנה ויש איזכורים בכל מיני מקומות כל הזמן, איזכורים רצופים כרונולוגית, מסמכים וכו'. תמשיך לחלום, אתה לא היחיד שיש לו קשר לארץ, הגישה הזו דפקה ודופקת אותכם כל הזמן, גישת הבעלות הבלעדית, צא מזה, היא לא בלעדית, מעולם גם לא היתה. מצידי תלך יותר אחורה מ3000 שנה, הקשר של מי שהיה כאן לפני נגיד 4000 שנה אליכם הוא כמו הקשר של כל בני האדם לאדם הקדמון. תתחיל להפנים יש כאן 2 עמים, לא אחד ולשניהם זיקה זהה לארץ הזו, לאף אחד אין יתרון אך אם צד אחד לא יקבל את הצד השני הוא מסתכן, בעתיד, להגיע למצב שבו הוא ישאר עם כלום.

אני מכיר את הדת שלי, היא מעולם לא היתה

מיסיונרית. יהודים של היום זה שילוב של היהודים של פעם ונישואי תערובת עם המקומיים בגולה.

ינשוף4

New member
להבדיל מהקלות בקבלה לנצרות ולאיסלאם

היהדות תמיד הקשתה על המבקשים להתקבל אליה. ושכחת עוד גורם "קטן". באלפים השנים האחרונות היהדות לא היתה ב"עמדת כח" שיהיה "משתלם" לעבור אליה (לא שלטה באף מדינה).

למעלה