היייי

למה קשה

הרב בבית חולים אצלנו כל יום שבת מדבר איתי על להתגייר הוא יודע שאין לי אמונה באיסלאם אז הוא התחיל לאמץ לי רעיונות של יהדות הוא פשוט רוצה שאני אהיה יהודי ואני לא רוצה אז כנראה שזה לא כלכך קשה

ינשוף4

New member
האם הוא גם התחייב ש"לא קשה"?

יש לא מעט "מיסיונרים" (לא בהכרח נוצרים, אבל חושבים שהפצת הדת, או הגרסה שלהם לדת, היא "מצווה"). אבל למה להסתכל עליהם? לא עדיף להסתכל על הקשיים בהם נתקלים אלה שכן רוצים? (גם בלי שישכנעו אותם).

respecta1

New member
ואם תרצה אתה תצטרך לעבור תהליך

של איזה שנה שבה יעקבו לראות אם אתה פועל כמו שהם רוצים

אם היינו מיסיונרים אז מספרנו היה גדול בהרבה

גם בשיאינו, תמיד היינו קטנים מספרית, ככה שאין שום בסיס לטענה שלך.

מספרכם היה מאוד גדול

אם הייתם קהילה סגורה הייתם נשארים בגודל השומרונים או הדרוזים, אבל לא, היהודים מנו מאות אלפים בתקופות מסוימות ואפשר להגיד שבתקופה מסוימת מינו מיליונים.

shm490

New member
מעולם היהדות לא היתה מיסיונרית

הכונה לצרוף זרים ליהדות ,נושא הגיור היה תמיד קשה וארוך .המקום היחידי שאני יודע עליו שהיה גיור המוני זה אצל הכוזרים אם כי כל הענין שם לוטה במיסתורין . אל תשכח שהיהודים שהיו מפוזרים על פני ארצות רבות התחתנו עם זרים כך שהיה גידול לא רק דרך ילודה . קשה לדעת כמה מנו היהודים במשך ההיסטוריה כי החל מגלות בבל הם התפזרו על פני ארצות רבות הניסיון הראשון לספור את היהודים היה באירופה וזה נעשה ע"י הידריך והגסטפו שיוכלו לדעת בפני איזה מבצע הם עומדים .

asparagos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif מה דעתכם על האימאם

עבדאללה אל מוחארב אבו קאסם כבירי !

מיליונים ספורים אפילו נגיד עד 20 מיליון

זה מספר מאד קטן, אם היינו מיסיונרים מספרינו היה במאות מיליונים+ מספרינו מעולם לא היה מאד גדול, לא בשיאינו ולא היום.

liz28

New member
היהדות אף פעם לא היתה מסיונרית

מה תבדוק, מה? אתה טוען דברים הזויים, חובת ההוכחה חלה עליך. תביא הוכחה, מה אתה שולח אותו לבדוק?

פלסטין היתה ארץ ערבית-פלסטינית מבריאת העולם

עוד מימי הכנענים שהיו אבותיהם של הפלסטינים. איך אני יודע? מפי הסוס: http://www.pmw.org.il/Heb/News/i209926.html http://www.pmw.org.il/asx/JaffaHeb1.asx ואפילו היהוד מודים בערביותה של פלסטין, כפי שכתב המשורר הסהיוני אלתרמן כאשר מנהיג ערבי הכריז על ערביותה של מה שהסהיונייה מכנים 'ארץ ישראל': 'ארץ ערבית' נוצצים כוכבי ליל במצמוץ וזורעים את אורם הרעוד על העיר השוקטת אל-קודס שחנה בה המלך דאוד. ומשם הם צופים ורואים את העיר אל-חליל ממרחק, עיר קברו של האב אברהים, אברהים שהוליד את איסחק. ומשם קו אורם השנון אץ לצבוע בזוהב אורו את מימי הנהר אל-אורדון שיעקוב במקלו עברו. לילה צח. ברמיזה אוורירית נוצצים כוכבי ליל כחוק על הריה של ארץ ערבית אשר מוסה ראה מרחוק.

יש להם עוד תוכניות? לא למדו לקח מהנכבה של 48?

יאללה, שינסו ותהיה עוד נכבה ועוד נאקסה ועוד אני לא יודע מה...יאללה, חלאס דיבורים, הגיע זמן למעשים... א ת ם מ ש ע מ מ י ם א ו ת י!

הפלסטינים הם מצאצאי היהודים שחיו בארץ

חלק גדול מהפלסטינים הם מצאצאי היהודים שגרו בארץ לפני 2000 שנה. זה לא מקרה שהרבה כפרים פלסטיניים נקראים באותו שם שנקרא הכפר בזמן התנ"ך, פשוט שה אותו הכפר והתושבים הם מצאצאי התושבים היהודים שגרו שם בזמן התנ"ך. הם לא פחות מאיתנו צאצאי יהודים מלפני 2000 שנה.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif אה פשש עכשיו הפלסטינים הם בעצם יהודים

די כבר חברה, תחליטו על ההיסטוריה שלכם ואז תחזרו.. אחד אומר הכנענים אחד מודה כמה מאות שנים אחד אומר צאצאי יהודים (
).. אז שוב..תחליטו על ההיסטוריה שלכם ותחזרו..

למעלה