לקארין!! תודה
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 29/10/04 #6 היי מיכאלה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif את יודעת שאני מתה על השם שלך..נחשיי למה חחח כי הייתי סדרה כל כך מושלמתת בשםם הזהההה וכיי שחקניתת הכייי מושלמתת שהיא כתובההה בכינויי שליי שיחקהה בדמות הזאתתת אחח נוסטלגיהה בקיצרר ברוכה הבאהההה מאמי תהניייייי פהההההה
היי מיכאלה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif את יודעת שאני מתה על השם שלך..נחשיי למה חחח כי הייתי סדרה כל כך מושלמתת בשםם הזהההה וכיי שחקניתת הכייי מושלמתת שהיא כתובההה בכינויי שליי שיחקהה בדמות הזאתתת אחח נוסטלגיהה בקיצרר ברוכה הבאהההה מאמי תהניייייי פהההההה
ג גלושש New member 29/10/04 #8 ../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif חח סוזנוש היא יודעת מה זה מיכאלה חח זאת זאתי שסיפרתי לכם עליה שקוראים לה מיכאלה אבל מבטאים את השם שלה: Mikaela
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif חח סוזנוש היא יודעת מה זה מיכאלה חח זאת זאתי שסיפרתי לכם עליה שקוראים לה מיכאלה אבל מבטאים את השם שלה: Mikaela
M Micaela Nun New member 30/10/04 #17 ../images/Emo39.gifתודהה נשמה!! ../images/Emo39.gif אממ תודה!! חח אבל לא קוראים לי מיכאלה קוראים לי מיכאלה אבל אומ רים את זה MIKAELA הבנת חח טובב תודה בכל זאת!! חח ויאלה בה ביי ושבת שלום!! מואה
../images/Emo39.gifתודהה נשמה!! ../images/Emo39.gif אממ תודה!! חח אבל לא קוראים לי מיכאלה קוראים לי מיכאלה אבל אומ רים את זה MIKAELA הבנת חח טובב תודה בכל זאת!! חח ויאלה בה ביי ושבת שלום!! מואה
L LuZ De EsT®eLLaS New member 30/10/04 #19 ברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif אני רותם התמכרות נעימה
ברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif אני רותם התמכרות נעימה
M Micaela Nun New member 30/10/04 #20 תודהה ../images/Emo8.gif ../images/Emo70.gif תודה!! חח כבר התחלתי להתמכר יאלה עפתי!!!!! מואה Mica+Benja|נשיקה
תודהה ../images/Emo8.gif ../images/Emo70.gif תודה!! חח כבר התחלתי להתמכר יאלה עפתי!!!!! מואה Mica+Benja|נשיקה
ה המקוריLife New member 30/10/04 #26 נ"ש גרי בפלורינסייטה יאאא עכשיו שמעתי על זה היא תגלם דמות שקוראים לה מריה לקוח מהאתר www.r-floricienta.2ya.co.il בעמוד החדשות
נ"ש גרי בפלורינסייטה יאאא עכשיו שמעתי על זה היא תגלם דמות שקוראים לה מריה לקוח מהאתר www.r-floricienta.2ya.co.il בעמוד החדשות
מ מעיינוש לאב פלורוש New member 30/10/04 #28 ../images/Emo12.gifמיכאלה?../images/Emo2.gif גאדדדדדד איזה שם מושלם מיכאלהה מיכאלההההה שמעתם???קוראים לה מ-י-כ-א-ל-ה!!!!! גאדדדדדדד איזה שםםםםםםם יאבהההההה איזה נוסטגליהההההההההההההההההההההה **רצה לראות מיכאלה צ'או-שידור חוזר עושה נוסטגליה עכשיו קוראים לה גם מיכאל יאאאאאאאאאאאאאאאאאא שם מושלם יש לך...אז בטח את גם מושלם
../images/Emo12.gifמיכאלה?../images/Emo2.gif גאדדדדדד איזה שם מושלם מיכאלהה מיכאלההההה שמעתם???קוראים לה מ-י-כ-א-ל-ה!!!!! גאדדדדדדד איזה שםםםםםםם יאבהההההה איזה נוסטגליהההההההההההההההההההההה **רצה לראות מיכאלה צ'או-שידור חוזר עושה נוסטגליה עכשיו קוראים לה גם מיכאל יאאאאאאאאאאאאאאאאאא שם מושלם יש לך...אז בטח את גם מושלם
M Micaela Nun New member 30/10/04 #32 חחח ../images/Emo13.gif חחח כןן קוראים לי מיכאלה אבל לא מבטאים את זה מיכאלה אלא...mikaela! חח אבל יש כאלה שקוראים לי מיכאלה.. חח אבל אני אוהבת שקוראים לי מיקה! חחח אממ ותודה..תהיי בקשר מואההה בנחמין אני מאוהבת בך
חחח ../images/Emo13.gif חחח כןן קוראים לי מיכאלה אבל לא מבטאים את זה מיכאלה אלא...mikaela! חח אבל יש כאלה שקוראים לי מיכאלה.. חח אבל אני אוהבת שקוראים לי מיקה! חחח אממ ותודה..תהיי בקשר מואההה בנחמין אני מאוהבת בך
H hila rojas New member 30/10/04 #29 ../images/Emo41.gifברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני הילה התמכרות נעימה...
M Micaela Nun New member 30/10/04 #33 תודה הילה ../images/Emo70.gif תודה חח אני חושבת שהתמכרתי כבר... .. בנחמין אני מאוהבת בך..קשות מיכאלה
ג גורה מכורה New member 30/10/04 #30 ברוכה הבאה לפורום! תהני כמה שרק "אחללה"! תהני פה, תרגישי בנוח שתירכשי הרבה חברים בפורום והכי חשוב, שיהיה לך כיף איתנו! אה, חכי יש לי משהו בישבילך, קבלי: את- ואני שולחת לך- ושתקבלי בפורום המון- שיכתבו לך הרבה ברכות בפורום ביום- ואני שולחת לך- ואני רוצה להגיד לך שאת- והמון- ואת- ו- שהצטרפת לפורום פלוריסיינטה ב- אנשים! נכון מגניב? ב- , קארין!
ברוכה הבאה לפורום! תהני כמה שרק "אחללה"! תהני פה, תרגישי בנוח שתירכשי הרבה חברים בפורום והכי חשוב, שיהיה לך כיף איתנו! אה, חכי יש לי משהו בישבילך, קבלי: את- ואני שולחת לך- ושתקבלי בפורום המון- שיכתבו לך הרבה ברכות בפורום ביום- ואני שולחת לך- ואני רוצה להגיד לך שאת- והמון- ואת- ו- שהצטרפת לפורום פלוריסיינטה ב- אנשים! נכון מגניב? ב- , קארין!
M Micaela Nun New member 30/10/04 #34 איזה חמודה..תודה ../images/Emo13.gif חח איזה חמודה...חחח אממ ותודה רבה!!!!!... אממ זהו יאלה עפתי לי ... בנחמין אני אוהבת אותך מיכאלה
איזה חמודה..תודה ../images/Emo13.gif חח איזה חמודה...חחח אממ ותודה רבה!!!!!... אממ זהו יאלה עפתי לי ... בנחמין אני אוהבת אותך מיכאלה
ס סוודר בסדר New member 30/10/04 #31 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה,מיכאלה קוראים לי שיר תהני בפורום
M Micaela Nun New member 31/10/04 #38 חח..סבבה ../images/Emo8.gif אממ מאיפה אתת..? יאלה בה ביי בנחמין אני אוהבת אותך מיכאלה
ס סוודר בסדר New member 31/10/04 #40 אני גרה בשוהם../images/Emo70.gif באמת הישוב שם מה זה מגניב ואני גרה בבית פרטי