הייי אני חדש

הייי אני חדש

אני מחונן לומד בבית הספר גורדון בחולון הולך לכורסים באוניברסיטת תל אביב כל יום ראשון שהם רפואה ומשפטים הייתי אמור ללמוד בבית הספר גרץ ברמת גן אך לבסוף אני לומד בחולון. אני בכיתה ו' בן 12 ואני מאוד אוהב לבנות אתרים ב- html אני ממליץ לכם על אתר בטיפו למרות שקל לבנות שם אתרים שיעמם לי אז בניתי אתר פנאי. pnaypo.tipo.co.il(מוסף קישור בסוף). אם זה מעניין אותכם ואני לא רוצה להשוויץ אומרים לי שאני חכם ממוצע המבחנים שלי הוא 96.8 לא היה לי ציון מתחת ל90. אני יחסית אוהב ללמוד. אני חייב לזוז ואני מבקש להיכנס לאתר שלי. אני יכנס לפורום שוב מחר בערב. בייייי

תמיר1991

New member
בית הספר "גרץ" הוא בת"א, עד כמה

שלי ידוע, כבוגר שלו
תיהנה כאן
תמיר.

fire storm

New member
אפשר חתימה?

אף אחד לא אוהב מתנשאים. ואתה בכתה ו', כשתגיע לי', נראה אותך מחזיק ממוצע 96.8.

נ ט ע ש ה

New member
למען האמת,

גם לי יש ממוצע כזה, וכן- אני בכיתה י'. אולי ההתנשאות הזו לא במקום אבל נראה לי שלא צריך להגיב בתוקפנות...

fire storm

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שמתי לב לזה עד הרגע. רק רגע, אתה ממש חכם? אתה נשבע? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bgbg10

New member
עזבו אותו, אז מה?../images/Emo3.gif הוא בן 13

אני בת 22 ורק לפני כמה חודשים החלטתי שאני רוצה לדעת איך להשתמש במחשב ובאינטרנט (שונאת מחשבים, פחדתי אפילו להדליק אחד
, למרות שהייתי ב 5 יח' מחשבים, אבל העפתי את עצמי משם מהר מאד- שעמום) הלוואי עלי לדעת בטח חצי מהדברים שהוא יודע :) נ.ב חייבת לציין שהיום אני מכורה למחשב, לא הבנתי למה לא נגשתי אליו קודם

theXequation

New member
לא זה לא מעניין אותי, ושיהיה בהצלחה

תן קצת מידע על האתר - כי ככה סתם אין לי טעם להכנס אליו

אני בטוח שקרקסון יזכור, אבל

אני חושב שהיה לי ממוצע יותר גבוה מזה כשהייתי בגרץ. ובגלל שאני ממש, ממש, ממש אוהב את זה: *קורסים, לא 'כורסים'. *אכנס, לא יכנס. בגוף 'אני' אומרים 'אכנס'. *אתכם, לא 'אותכם'. גם הניסוח שלך נשמע קצת מוזר, אבל אין לי איך להעיר עליו נקודתית.

אני מצטער אם

זה היה ניסוח מתנשא מדי, התכוונתי להגיב גם שנשמח אם תישאר בפורום ושכל הכבוד על הממוצע המצויין, אבל שכחתי בלהט הרגע...

אורצוש

New member
../images/Emo140.gifמאור חמוד כיף שבאת,תהנה.

יא-חבורת זבלים! כולה חמוד בן 12. מה בטוח השכל שלכם מחק לכם איך מתנחמדים. (מה בטוח=מה שבטוח(אם בכלל) (כולה= בסך הכל) (ועוד כהנה וכהנה..יופי לכם??)

theXequation

New member
הייתי מחזיר לך באותו מטבע לשון אך

אין זה המקום, כמדומני? לגבי השפה העברית, לטעמי היא שפה יפה ואינני מוצא סיבה שלא להעיר ע"מ לתקן גולשים שסרו לשפת "רחוב" == סלנג. לא שלי אין שגיאות אך לא זכור לי שחשתי פגוע מתיקון של אחרים.

אורצוש

New member
אני חושבת שעברית זו שפה יפיפיה|חיב

ואין לי בעיה עם תיקונים וכאלה.. רק התעצבנתי שרוקדים על הדם (הודעות נוסח 'חחחחחחחחח'). יותר תרבותי לטעות בעברית מלדרוך אחד על השני (החיים ע"פ אורה). חוצמזה, אני חושבת שדיבור תקין זה יותר מ'יופי' זה שורש התרבות שלנו (כמעט). בטח לכבוד ההרצאה כתבתי עם המון טעויות לצערי אני לא משו (משהו?) בזה. תפרגנו לי ותתקנו יפה??

theXequation

New member
אני מאמין שעם הזמן התגובות להודעות

של גולשים חדשים יתמתנו ולא נצטרך לתקן את אחד את השני (או אחת את השניה או אחת את השני או אחד את השניה
) ד"א נראה לי שהפעם התגובות היו מתונות יותר מפעמים קודמות, לא? ובכל אופן, אני לא אוהב להיות "שוטר" בטח שלא בפורום, אבל הודעות מסוג זה לפעמים מרגיזות גולשים אחרים, בטח שנוגעים בנק' כזו (ציונים/כשרון). יש לי תחושה שרבים מהגולשים הם מחוננים בעלי הישיגים גבוהים בתחומים שונים (לאו דווקא בלימודים) ולא זכורים לי שירשורים בהם מישהו מנסה "לפאר" את עצמו בתחומו שלו. אני מקווה שהגולש מאור יחזור אלינו עם הודעות חדשות משמחות, מהן נוכל להעשיר את עצמנו. שני משפטים לסיום: * "מכל מלמדי השכלתי" * יש לך שפה יפה וכבר פגשתי אותך רושמת בפורומים אחרים - בבקשה תתרמי לנו בכתיבה נאותה. המשך שבוע טוב וחמים

תיקון

אין כזה דבר "אחד את השני" או "אחת את השניה". הרי בסדר עולה אנחנו אומרים "אחד, שתיים..." ולא "אחד, שני..." אלה "ראשון, שני". על כן, צריך לומר האחד את השתיים,או הראשון את השני אבל זה נשמע נורא אז אומרים זה את זה, או זה את זו, או זו את זו, או זו את זה. גם כתבת "בבקשה תתרמי"... צריך לומר "בבקשה תרמי". אילו היית כותב " מקווה שתתרמי" אז היה זה הדבר נכון. זה הכל. שבת שלום.

theXequation

New member
תיקון לתיקון

א' כאשר אני פונה אל אדם אז יש הטיה של זכר ונקבה ואז ,לטעמי, יש טעם רב בניסוח מדוייק - אבל לא משנה זה היה יותר הומור מאשר משהו בעל טעם וההערה אינה במקום כי אין כוונה לייחס את האמור לסוג של ספירה כלשהי. לגבי ההערה השניה: ממתי אני פונה אל מישהו בציווי??? לא נראה לי נאות. כך או כך אין שחר לטענה הזו (אין שם סימן קריאה להדגשת הציווי) - בל נשכח גם כי לצורת ההגיה של המילה יש חשיבות רבה, ואם לומר את האמת, לא הבנתי גם את התיקון הזה
אכן שבת שלום

למעלה