הייי אנשים.......

Black lips

New member
מישהו ראה ת´הופעה בבן גוריון?

ביום שישי להקת מאור כהן הופיעה שם וכמובן היה שם פיטר המדהים והאלוהי!!! אני חדשה ואתם לא מכירים אותי אבל רק שתדעו שאני מעריצה שרופה של מוניקה סקס!!!(ורוק בכלל) הייתי רוצה לדעת את הגיל המדויק של פיטר. תודה מראש.

הייי אנשים.......

מה קורה? אממ.. אין לי מושג מה אני עושה פה.... באתי לפורום שלכם בגלל פיטר האמת...
לפני כמה ימים פיטר בא יחד עם מאור כהן ולהקתו לנגן אצלנו בבי"ס... (יום שישי) אז היה אחלה. פיטר נראה לי בן אדם ממש נחמד... ולא נראה לי שזה דאווין. רוב האנשים בבי"ס שלי לא אוהבים מוזיקה ישראלית (
ים) אז לא היה להם כמעט פירגון בזמן ההופעה.. התביישתי קצת.. תחשבו כמה לא יפה שזמר בא ושר מכל נשמתו והקהל בקושי מסתכל עליו... אחר כך, כשנגמרה ההופעה.. הלכנו לכיוון הבמה להצטלם עם פיטר ועם מאור... אז הם היו ממש סבבה.. חתמו לנו בכיף ולא יותר מדי מיהרו ללכת... אז איזה קטע מצחיק... אני לא יודעת אם אתם יודעים (ואם בכלל מתעניינים), אבל מאור פעם צייר כל מיני קומיקסים...אז כשהוא חתם לנו הוא צייר לכל אחד ציורים ממש חמודים! לי למשל הוא צייר כזה עם איש עם ליפה.. משהו בסגנון קריקטורת אלביס פרסלי.. אח"כ שהלכתי לפיטר וביקשתי שיחתום הוא ראה את הציור של מאור וכזה אמר "ווואיייייייי... אחרי שאני רואה כזה דבר אני מתבייש לכתוב לך משהו.. זה לא ישתווה לזה...
" ובמקום לחתום הוא הוסיף לציור ולהקדשה של מאור "גם ממני פיטר" חחח זה משעשע... איזה חוצפן...
אם הסורק שלי היה עובד הייתי סורקת את זה... טוב.. אז מה רציתי לשאול...? בא לכם לספר לי באיזה דברים מעניינים פיטר השתתף? כי אני יודעת שהוא מנגן עם עוד מלא זמרים מוצלחים... יש לו דברים משלו? או שהוא תמיד עובד כחלק ממשהו? את מוניקה סקס האמת אני לא יותר מדי מכירה / שומעת.. בקרוב תהיה לי סופסוף מערכת סטריאו שעובדת.. אז אני מתכננת להתחיל לקנות גם דיסקים של מוניקה... אז בתור התחלה, מה הדיסק הכי מומלץ שלהם לדעתכם? גם את יהלי אני אוהבת... יש לו שירים נחמדים.. בקיצקצ - כל אוהבי פיטר, אתם מוזמנים לספר לי סיפורים עליו ולשים פה תמונות שלו אם אתם מתעקשים
אני מרגישה שחזרתי קצת לגיל 14 של ההידלקות... הרבה זמן זה לא קרה לי... לא נורא, זה די כיף להרגיש כמו ילדה קטנה שוב...

Black lips

New member
נראה לי ש...

ראיתי אותך כשהצטלמת עם פיטר, את במקרה בלונדינית?(בלי להעליב) לא נראה לי שאנחנו מכירות ממש אבל תמיד טוב למצוא מעריצים שבאים מאותו בי"ס.

לא יודעת אם לקרוא לעצמי

... אבל אני לא היחידה שהצטלמה איתו... גם שתי חברות שלי... נתראה כבר בבי"ס.... או שלא

ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

רק לא אמרת לנו איך קוראים לך..... אז.., ככה לדעתי ולפי מה שאומר הסקר שהיה כאן של הפורום- הדיסק המומלץ של מוניקה מבין השניים שיש עכשיו לבנתיים...., הוא "פצעים ונשיקות", אבל ב7.2 יוצא דיסק חדש של מוניקה שיקרא "חיות מחמד".., מקווים לראות אותך פה הרבה.... ועם כבר את מתחילה להדלק על פיטר..,א ז..., יש לך את רותם., שהיא מתחרה..... רותם.., (זה יהיה מעניין.....
)

i c y

New member
מעניין...../images/Emo42.gif

המממ... פיטר הופיע אצלך בביצפר, הא? חכי עד שרותם תשמע על זה...
הסבר:
רותם = רותמיקה = חברה בפורום הזה =
= מאוהבת-סוגדת-מתה-חולה על פיטר
= בוכה כל פעם שמשמיעים "הקונפורמיסט" ברדיו
= המוטו שלה הוא "פיטר תעשה לי ילד"
= מאד קנאית בקשר לפיטר = את מתה.
אה! ו- ברוכה הבאה!

תודה על קבלת הפנים של כולם! ../images/Emo20.gif

ורותם.... פיטר חיבק אותי חזק חזק כשהצטלמנו... אחחח.. זאת היתה ממש הרגשה עילאית...

i c y

New member
ילדה, את מתגרה בגורלך../images/Emo129.gif../images/Emo42.gif

רותמיקה

New member
אננני שונאת אותך!!! ../images/Emo46.gif

ארגגגגגגגגג אני ירצח אותך!!!! אני שונאת אותךף!!!!! *תדמייני שזה כתוב גדדול* פיטר שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!
אז תתחילי להרגיע!!! אני חיבקתי אותו דיברתי איתו הייתי איתו בת"א דיברתי איתו באיי מיילים הוא מזהה אותי ברחוב ואם זה לא היה כבד מידי הייתי מראה לך משהו שהכנתי.. רוני ראתה את זה.ץ. בעעעעעעע אז תקשיבי חמודה!!!! אם את רוצה להשאר חיה
אז תתרחקי מפיטר!! ברור?!!?!?!?!? אאוווווווווף אנשים רועדות לי הידיים אז כל הזמן אני לוחצת פעמיים.. אוף@! תראי מה עשית!!!11!! [ אבל עם כל הכבוד חברים של פיט הם גם חברים שלי ומי שאוהב את פיטר מתקבל עלי בברכה ואני חייבת לציין שיש לך טעםן טוב! אפילו מצוין!!! ורק בבקשה בבקשה בבקשה אל תדברי ככה אני בוכה בגלל זה.. סתם משהו שקרה.. הייתי במכולת והיה רדיו ואיך שנכנסתי היה את הסולו של פיטר
ברדיו והתחלתי לבכות וכולם הסתכלו עלי
היה נחמד.. ואת..(רוח של תשוקה) תיזהרי עם המילים שלך

i c y

New member
רותם- דבר ראשון, תנשמי...../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

*שאנטי*

למעלה