הייי אנשים.......
מה קורה? אממ.. אין לי מושג מה אני עושה פה.... באתי לפורום שלכם בגלל פיטר האמת...
לפני כמה ימים פיטר בא יחד עם מאור כהן ולהקתו לנגן אצלנו בבי"ס... (יום שישי) אז היה אחלה. פיטר נראה לי בן אדם ממש נחמד... ולא נראה לי שזה דאווין. רוב האנשים בבי"ס שלי לא אוהבים מוזיקה ישראלית (
ים) אז לא היה להם כמעט פירגון בזמן ההופעה.. התביישתי קצת.. תחשבו כמה לא יפה שזמר בא ושר מכל נשמתו והקהל בקושי מסתכל עליו... אחר כך, כשנגמרה ההופעה.. הלכנו לכיוון הבמה להצטלם עם פיטר ועם מאור... אז הם היו ממש סבבה.. חתמו לנו בכיף ולא יותר מדי מיהרו ללכת... אז איזה קטע מצחיק... אני לא יודעת אם אתם יודעים (ואם בכלל מתעניינים), אבל מאור פעם צייר כל מיני קומיקסים...אז כשהוא חתם לנו הוא צייר לכל אחד ציורים ממש חמודים! לי למשל הוא צייר כזה עם איש עם ליפה.. משהו בסגנון קריקטורת אלביס פרסלי.. אח"כ שהלכתי לפיטר וביקשתי שיחתום הוא ראה את הציור של מאור וכזה אמר "ווואיייייייי... אחרי שאני רואה כזה דבר אני מתבייש לכתוב לך משהו.. זה לא ישתווה לזה...
" ובמקום לחתום הוא הוסיף לציור ולהקדשה של מאור "גם ממני פיטר" חחח זה משעשע... איזה חוצפן...
אם הסורק שלי היה עובד הייתי סורקת את זה... טוב.. אז מה רציתי לשאול...? בא לכם לספר לי באיזה דברים מעניינים פיטר השתתף? כי אני יודעת שהוא מנגן עם עוד מלא זמרים מוצלחים... יש לו דברים משלו? או שהוא תמיד עובד כחלק ממשהו? את מוניקה סקס האמת אני לא יותר מדי מכירה / שומעת.. בקרוב תהיה לי סופסוף מערכת סטריאו שעובדת.. אז אני מתכננת להתחיל לקנות גם דיסקים של מוניקה... אז בתור התחלה, מה הדיסק הכי מומלץ שלהם לדעתכם? גם את יהלי אני אוהבת... יש לו שירים נחמדים.. בקיצקצ - כל אוהבי פיטר, אתם מוזמנים לספר לי סיפורים עליו ולשים פה תמונות שלו אם אתם מתעקשים
אני מרגישה שחזרתי קצת לגיל 14 של ההידלקות... הרבה זמן זה לא קרה לי... לא נורא, זה די כיף להרגיש כמו ילדה קטנה שוב...