הייי אנשים.......

רותמיקה

New member
../images/Emo2.gif

לא נכון
איך זה הגיוני??!?!?! אני? מוזרה? אני? הייתי אומרת ..סובלת מפיצול אישיות אממ עושה דברים ולא שמה על אפחד לא שפויה אמממ צורחת ברחוב ושרה ממש חזק ברחוב אממ עושה כל מיני דברים סתומים כביכול משוגעת אבל מוזרה? אני?
לההההההה??!?!?! טוב בעצם אולי אני כן קצת מוזרה... טוב אולי הרבה
טוב אולי ממש הרבה
אולי ממש ממש ממש הרבה
נו טוב אני מוזרה.. אבל זה גורם לך בחילה או שסתם לא מצאת אייקון אחר? *מקווה שהיא סתם לא מצאה אייקון אחר*

אממממ../images/Emo3.gif

זה לא גורם לי בחילה.... אבל ממ....את קצת....טיפ´לה...מוזרה.... כי כאילו-אל תתקרבי לפיטר?!?! חחחח את יודעת כאילו שיש לו חברה - נכון?.. ואת כזה אומרת דברים כאילו שלך או משו והוא בסה"כ בסיסט גיטריסט, שמנגן בלהקה , והוא בנאדם כמוך וכמוני, מה את חושבת שכשעצוב לו הוא לא בוכה? כשמצחיק לו הוא לא צוחק?
כשיש לו פיפי הוא לא עושה?
חיחי הוא כולה בנאדם בשר ודם וזייהו... אז צ´יל אאוט אחותי....

רותם.....

אני מזכירה זה בסך הכל בן אדם ..... כן , בן אדם מוכשר אבל עדיין בן אדם ... קחי נשימה עמוקה יהיה טוב
וברוכה הבאה רוח של תשוקה

ווואוווווווווווו../images/Emo12.gif

איזו אובססיה...כולה בן אדם רגיל כמוני וכמוך וכמו כולם....אז סבבה מוכשר נראה טוב...אבל וואווו להירגע....!!!!! אני בטוחה שאם הוא לא היה מפורסם לא היית יורקת לכיוון שלו...!!!

ח ח

New member
היי את......./images/Emo70.gif

היית בהופעה ביום שישי בצהריים?

רותמיקה

New member
לא נכון ../images/Emo58.gif ../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

אם הוא לא היה מפורסם כנראה שלא הייתי מכירה אותו ואם לא הייתי מכירה אותו לא הייתי יודעת מי הוא אבל אני בטוחה שאם אני הייתי שומעת אותו מנגן/שר אז הייתי אוהבת אותו.. קפיש?

רותמיקה

New member
אני יודעת!

אני פשוט חושבת שהוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוכשר וחתיך!!! ושוב התחלתי להעריץ אותו ואת מוניקה בגלל הכישרון והשירים... אבל שראיתי את הקליפ של איש קש ממש מזמן בגיא פינס (בערך בשבוע שהוציאו את יחסים פתוחים..) והתאהבתי בפיטר!(הקוקיות שלו עשו לי את זה
) משם בערך כל הסיפור התחיל להתגלגל... די להגיד שזה הערצה של ילדה בת 12 לבריטני כי זה לא!

הערצה של ילדה בת 12...

זה פיטר תשתין והן אוהבות אותו רק בגלל היופי ובכלל לא שמות לב לכישרון שלו,וברגע שאת מעריצה מישהו בגלל הכישרון אז נקרא הערכה...

רותמיקה

New member
אני מעריכה ומעריצה אותו...

זה לא שזה סתם בגלל איך שהוא נראה אלא הרוב בגלל הכישרון ובגלל הבן אדם שהוא (אני מכירה אותו גם בתור בן אדם..) אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא פשוט נראה טוב!

Black lips

New member
הי אחותי לתיכון

גם אני דלוקה על פיטר!!! הוא המציא מחדש את המילה חתיך הורס!!! וכן ההופעה הייתה ממש פצצית חבל"ז שו"ש! גם לי פיטר חתם וכתב לי-ל-****(בלי שמות) היפה, ממני פיטר. אה כן, והוא אמר לי שאני ממש יפה. אני מרגישה ממש דפוקה אז אני אפסיק עם זה.

למעלה