אז.. ספרו לי על עצמכם משהו? אני לומדת בכיתה י'..ובעיקר מאושרת לסיים סוף סוף!!! אני שוננננננננאת לשון בטירוף ןיש לי מתכונת ביום שישי ואני לא יודעת כלום..אז פאאאקקק צריך ללכת ללמוד.. וזהו... הייתה לי בגרות בהיסטוריה יום ראשון ובזה אני דווקא בסדר..חחחח טוב, דברו איתי ביי ביי
יווווווו סוף סוף נכון??? קודם כל לגמור עם לשון עושה אותי מאושרת בטירוףףףף אני כל כך שונאת את זה!!!! את לא מתארת לעצמך!!!! :\\ אני גם לא טובה בזה מי יודע מה... ובכלל... ים.. חברים.. שקט.. אין בצפר!!!!! פשוט אושר...חחחחחח מאיפה את? מה את עושה בחיים?
חור נידח!? חחחחחח... את לא יודעת איזה חור אני גרה.. אני גרה בלוד...בשכונה שקוראים לה גני אביב..יחסית ללוד שכונה טובה..אבל חור!!! מה זה חור!!! אמממ...כרגע? גם חברים, מוסיקה, עובדת? לא..חח מחפשת עבודה...וזהו בעיקר.. לא עושה משהו מיוחד.. כדורעף? מגניבבבבב... למה את לא בבצפר עכשיו? חח
תודה רבה רבה רבה על הקבלה החמה לפורום אתם אחלה אנשים!! אני בטוחה שאני אהנה מאדדדדד בפורום הזה!!! מוווואאאאאאאההההההההה וואי איזה באסה שאין לך אייסי.. מי שרוצה חברו אותי לאייסי שלכם.. המספר שלי הוא: 331612423 אני אשמח לדבר אתכם!!!!!!