הייי...

specail girl

New member
הייי...

אממ שלום אני ועוד חברה מתכננות לנסוע בסוף החודש ואנחנו כבר חייבות לסגור הבעיה היא שהמלונות יחסית יקרים ל2 בנות אז בבקשה תעזרו לי מה הם המלונות הכי מומלצים במחירים סבירים אבל שהכי קרובים לאזור של המסיבות תודה

רוסמרי

New member
תיסגרי תדיל ב דקה ה 90

אם יהיה לך מזל את תישלמי מחיר ממש מצחיק כמו נגיד 200 דולר 250 במלון אנטאה שזה אחלה מלוון לדעתי הכי טוב לקחת אותו

wrong person

New member
היי

גם אני וחבר שלי באותה בעיה.. הכי זול שמצאנו זה בסביבת 459$ אלה המחירים לחדר של שניים. אגב אנחנו מתכננים לטוס בתחילת אוגוסט רק שעוד לא סגרנו.

אל פחדדדדדדד

גם אנחנו עם אותה בעייה תצטרפו אלינו אנחנו שתי חברים שמתכננים לנסוע ב-5/8 את הדיל אנחנו נסגור כמה לפני כי עכשיו המחירים גבוהים אז ניתראה בנסי ביץ'' אהההההההה

specail girl

New member
תודה לכולם

הציעו לנו ב400 דולר במלון סנטור וגם בסלמרי אבל לא שמענו המלצות עליהם במלון אנטאה הם רוצים 500 דולר וזה די יקר לנו

הבנתי שסנטור הוא מלון טוב אבל אני לא בטוח

תבררי את זה כי ניראה לי שסלמרי מלון פשוט והמחיר לא ממש מציאה לא רוצה לבעס אותך אגב איפה נתנו לך תדיל הזה? לכמה זמן?

specail girl

New member
אממ

המחירים סבירים לנו כי אנחנו לא רוצות לחכות לדקה ה90 ולהדפק הבעיה היא שאנחנו לא סגורות על מלון אנחנו לא יודעות מה טוב ומה קרוב

a d v a 89

New member
גם אני נוסעת רק עם חברה אחת

וסגרנו דיל של 430$...זה יחסית יקר, אבל בכל שאר המקומות הציעו לנו 600$!!

advamar

New member
תזהריי

הייתי שבוע במלון סנטור הוא המלון דירות הכי טוב באיה נאפה ...יש לך בו הכול מקרר מטבח כיירים מיקרוגל קומקום מצנם מה שאת לא רוצה ...והלכנו לבקר חברים בסלמרי זה ממש מגעיל שם ..זה כמו מקלט תזהרייי

למעלה