הייי

הייי

מה נשמע? טוב אז ככה...אני מתקבלת לחוג לעו"ס באוני' יחיפה! מחיאות כפיים ! רציתי לשמוע קצת על החוג אם מישו כאן לומד את זה..וגם על האוני'.איך היא? איך חיי החברה? שמעתי שהרמה שלה יותר נמוכה מאוני' אחרות נכון?כלומר שהיא פחות נחשבת. וגם..הדירות באיזור זולות שם? בסביבות איזה מחירים? זהו..תודה!

אני ענת

New member
חוג לעו"ס - תואר ראשון או שני?

אני יכולה לספר לך על התוכנית לתואר שני את התואר הראשון למדתי בתל חי. ובעצם, את התואר השני עדיין לא התחלתי - בגלל השביתה ועוד משהו, אם תרצי חומרים יש לי בשפע.

תואר ראשון כמובן :)

אולי תוכלי לספר לי גם על תל חי? למה בחרת בה למשל ולא באוני'? בכלל על תל חי שמעתי דברים טובים...שהחברה ממש טובה וכל מני..זה נכון? בכל מקרה המון תודה על האיחולים =)

אני ענת

New member
שכחתי לברך אותך../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

בהצלחה בחרת לך מקצוע מיוחד!

stkachov

New member
כל הכבוד

ברוכה הבאה באונ' חיפה שלא כמו בשאר האוניברסיטאות, לא לומדים הנדסה ומדעים מדוייקים, אלא יותר מקצועות מתחומי מדעי החברה והרוח, ולכן דרישות הקבלה נמוכות יותר בממוצע, ולכן היוקרה נמוכה יותר. אבל מה שחשוב להבין זה שבסופו של דבר את לומדת בחוג מסויים, ולא בכל האוניברסיטה. ואם החוג שלך נחשב לטוב מאוד, אז מה אכפת לך מה קורה בשאר האוניברסיטה?

אויי נו לא צריך להעלב מכל דבר קטן..

בתכלס רציתי לדעת מה הרמה של האוני',זכותי לדעת את זה.לא צריך לקחת באופן אישי.

TheBigBrother

New member
לא לקחתי באופן אישי

אני מנסה להכניס קצת חיים מעבר למקצועיים בפורום. אבל רמה זה משהו שההגדרה שלו די מעורפלת כך ש...

flutter girl

New member
לגבי הדברים החשובים!

חיי החברה - לדעתי אחלה, אני ממש נהנית, אבל אני מסוג האנשים שמסתדרים בכל מקום, אז... הדירות זולות יחסית לאן? האמת שזה משתנה, יש דירות ממש זולות ויש דירות יקרות. כלומר, אפשר למצוא מציאות. בין $350 - $600, הכל תלוי בכמה חדרים / שותפים / מיקום ביחס לטכניון/אונ' וכו'.

TheBigBrother

New member
זה מגניב

אבל למיטב ידיעתי יחסית לאוניברסיטאות אחרות חיי חברה שלנו נחשבים להכי פחות מפותחים.זה רק משמועות, אז אל תתפסו אותי במילה:)

IdanXP

New member
אני דווקא חושב שבת"א הם הכי פחות

ככה הרבה אומרים לפחות

flutter girl

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

מאז שהתחלתי ללמוד באונ' אני נמצאת במרכז הכרמל בפאבים בין פעם לפעמיים בשבוע
אני חושבת שזה המון עניין של אופי, אבל יש גם אספקט שאחוז נכבד של אנשים רוצה לעזור וככה מתחברים. אגב, עברתי ליד ספדיה אתמול ולא ראיתי כלום
מה עם המקדש?

flutter girl

New member
דווקא לא,

לא שתיתי בכל יציאה, אל תסחף.
לפעמים זה סתם קולה...
ואני מבקשת שתתאמץ קצת יותר כדי להשיג אישור! שביתה או לא שביתה...

TheBigBrother

New member
../images/Emo115.gif

"קולה" O_O דוגרי אני מוכן לתרום לך את בניין החינוך, או את ג'יקובס

TheBigBrother

New member
מדרגה לא בשליטתי....

חוץ מזה היא סתם בניין ישן ומעפן בחינוך יש כיסאות מרופדים

למעלה