הייי

flutter girl

New member
אבל מדרגה זה של הפקולטה שלי ../images/Emo7.gif

אני מוכנה להתפשר על בניין רבין.

IdanXP

New member
תגובה

הרמה לא נמוכה בכלל. אני אומנם לא לומד עו"ס אבל סה"כ מבלי לזלזל... מדובר בעבודה סוציאלית... לא ברפואה או הנדסת אווירונאוטיקה או אני יודע מה... כל אונ' בארץ שיש בה חוג לעבודה סוציאלית זה מעולה ואין שום "יוקרה" בחוג אחד לעומת השני לדעתי. מה גם שיש באונ' תארי מחקר בתחום עם מגוון התמחויות - עוד דבר שמעיד על רמה גבוהה. לגבי חיי החברה... זה אינדיבידואלי. אם את טיפוס חברותי, כמו בכל מקום אחר, אז גם כאן אני בטוח שתמצאי חברים. (או יותר נכון חברות... כי לפי מה שאני יודע רוב החוג הוא בנות). אולי האווירה החברתית שונה קצת מבן גוריון למשל כי רוב הסטודנטים באים מאזור הצפון וכל אחד חוזר לביתו בסוף היום ולא נשאר בסביבת הקמפוס. אבל כמו שאמרתי זה משתנה מבנאדם לבנאדם. לגבי דירות... זה תלוי באזור שתבחרי להשכיר פה, אבל ברמה הכללית המחירים יותר זולים מנגיד השכרת דירה במרכז הארץ - באזור ת"א.

אליהו ד

New member
סתם סיפור קטן בקשר לחיי חברה

לפני כמה ימים הגיע זוג קצת מבוגר לאיפה שאני עובד , ותוך כדי שיחה שאלו מה אני לומד ועניתי , כמובן גם לגבי האוניברסיטה(בחיפה) . אז הם אמרו שגם הבן שלהם לומד את אותו המקצוע , אבל בבן גוריון . אז שאלתי באמת מה כל כך קרץ לו ללכת ללמוד בבאר שבע ולא קרוב לבית , גם ובעיקר מבחינה מימונית עדיף ללמוד פה , שלא לדבר על כך שהחוג ספציפית אצלנו הוא לא קוטל קנים . אז הם ענו לי , שזה ממש מעולה שם , כי יש חיי חברה שחבל על הזמן.

TheBigBrother

New member
אני די מסכים

2 נקודות לדוגמא: לגבי באר שבע וטכניון יש שם גם מערכות פורומים מפותחות ושוקקות חיים (לנו עד לפני כמה חודשים לא היה אפילו את זה) וגם מסיבות כל כמה זמן בתוך האוניברסיטה. חבר שלי בבאר שבע כבר הרים מסיבה של מוזיקה אלטרנטיבית מחתרתית ורק אתמול ראיתי בטכניון פלאיירים של מסיבת מטאל לא יודע איזו מספר שהולכת להתקיים שם

אליהו ד

New member
אממ אני מתכוון למשהו אחר

שהולכים ללמוד במקום הכי טוב מבחינה אקדמית , שהכסף שלך מאפשר , ואחר כך חיי חברה . חוץ מזה במדינה כזו קטנה זה לא כזה סיפור . אפשר לנסוע כל שבוע למסיבות בתל אביב אם זה מה שבא לך .

TheBigBrother

New member
אז אתה יענו אומר שאני מחוק לגמרי

מביא הוכחה וכנראה מתברר כצודק

flutter girl

New member
אין לי מושג על מה אתם מדברים

באמת שלא. חיי החברה בחיפה הם אחלה - ואני גם לא רואה את העובדה שאנשים גרים באזור כבעיה. אם כבר הרבה יותר כיף ללכת עם חבר'ה שגרים בסביבה, יש להם אוטו זמין וכו', מאשר להיות כלוא במעונות (ואנשים שגרים שם אמרו שיש להם בעיה די גדולה של ניידות).

אליהו ד

New member
אגב מה זה מסיבה מחתרתית?

שירים של אתי אנקרי מסומפלים או מה ? כאילו ממי צריך להסתתר בקטע של מסיבה מחתרתית<? צ'מע אני מכיר כמה מבן גוריון , בזמנו רציתי ללכת ללמוד שם אבל הם שיגעו אותי עם הרובוטית בקבלה אז זה ירד מהפרק , אין אחד שלא יגיד לך שחיי החברה שם חבל על הזמן . מצד שני כשאני יוצא אני צריך לתאם את זה לפחות שבועיים מראש ובדרך כלל חודש , על מנת שזה יסתדר לי עם העבודה , עם הלחץ בלימודים , ועם הדבר הזה שנקרא שינה . אז יש מחיר לכל דבר ובדרך כלל זה משתקף בממוצע אלא אם כן יש אנשים ביוניים שיהיה בהצלחה

IdanXP

New member
מצטרף לשאלה. מה זאת מסיבה מחתרית ? ../images/Emo12.gif

אליהו ד

New member
וואי זה כל כך אני אבל חצי עשור אחורה

מה שנשאר מזה (בזמנו זה היה בסיטי הול והיינו חורשים שם תמקום) זה 20 גייז מפזזים סביבך ואם יש בנות זה יותר דומה למשק מפותח מאשר למשהו אחר לא צריך מחתרתי יש את זה בתל אביב כל שבוע

אליהו ד

New member
אין לי בעיה עם גייז

אחד מהחברים הכי טובים שלי הוא גיי אבל כשאתה לא גיי ואתה משתולל ורוקד ופתאום אתה מגלה מצד ימין חולצת רשת עם איפור כבד מדי ומצד שני איזה עטלף לא מזוהה ושניהם מחייכים אליך אתה מבין שישראל רוצה שינוי בשיאו , הסיטי הול היה מקום מדהים מבחינת האנשים שבאו אבל כמו כל דבר טוב מישהו הרס אותו ואנשים התפזרו לכל עבר וחבל

flutter girl

New member
Some of my best friends are gay!

(חוחו ככה זה נשמע). אני מתבאסת ללכת למקומות שיש הרבה גייז כי זה אומר שפחות אטרקציה בשבילי.

TheBigBrother

New member
זה לא שיש שם הרבה מהם

הם פשוט מרגישים בחופשיות לפעול שם. ואליהו, אתה כנראה כוסון רציני אם הם כל הזמן מתחילים איתך

flutter girl

New member
שאל את הנסיכה,

אני לא אלך למסיבת גייז רק מחשש שלא יתחילו איתי.
(הכל בהומור, כן?) האמת שבנות התחילו איתי כמה פעמים ובמסיבות רגילות, ואיך הן הגיעו למסקנה שאני לסבית אני לא יודעת, אבל העיקר שהן היו כוסיות וזאת הייתה מחמאה (בלונדיניות גם! פששש אני צריכה לעבור לבנות).

flutter girl

New member
אני מאלה שהולכים למסיבה כדי לשתות

ולרקוד... מה שקורה בעקבות זה לא באשמתי!

TheBigBrother

New member
תגידי להם שאת משפטנית לעתיד../images/Emo123.gif

יאללה שוברים את השיא של השירשורפלצת הקודם?

למעלה