היינו שבעה רכבנו וחזרנו

היינו שבעה רכבנו וחזרנו ../images/Emo26.gif

באזור נחל השופט בהנהגתם של שחר ועקיבא. חמשת הנותרים : איתי רשף טל .ק טל .נ ואנוכי יאללה להכניס תמונות....

רֶשֶף

New member
לא מצליח להעלות שום דבר ../images/Emo46.gif

מה קורה לשרת הזה. וחוצמזה צ"ל "רכבנו, טבלנו וחזרנו".

steiff

New member
רכבנו, טבלנו, נפלנו וחזרנו

ומאחלים לאיתי נחשון החלמה מהירה מנזקי אותה נפילה.

רֶשֶף

New member
וזה המקום להזכיר

איך ומתי נולד הביטוי המיתולוגי "זוז! אני מחובר". זה היה בגילגול הקלפים הקודם שלי. מרוב פחד שלא אצליח להשתחרר בעצירה הייתי מאיץ בטל, כדי שלא יגרום לי להיעצר. מאז הוא מזכיר לי את זה בכל רכיבה. נראה לי שהסיפור הזה הולך להנציח את עצמו גם בגילגול הזה. איך, איך מתרגלים לדברים האלו? להתעקש ולהתרסק? או להשבר? דילמה.

steiff

New member
אה! אז בגלל זה כל כך מיהרתם בעליות!

אני עוד מנסה להחזיר את הדופק למקום... מה שלא עושה הכושר עושה הפחד מההתרסקות!

איתי נ

New member
ואני כבר חזרתי מהמיון בבי"ח כרמל

טיפלו בי מאוד יפה הזריקו לי אנטיטטנוס צילמו אותי - לא נשבר שום דבר חוץ מהאגו העבירו אותח בדיקת עיניים מקיפה (רואה 6/6) תפרו אותי - 2 תפרים ממש מתחת לעיין שמאל ושלחו אותי הביתה עוד שבוע הוצאת תפרים וביקורת לכתף שחטפה את רוב המכה וכרגע נראה שזה הולך להיות לפחות שבוע בלי רכיבה

akivab

New member
עבור לרכיבה רגועה

אני שמח לקרוא שהכל עבר בשלום !!! מקווה לראותך

viczan1

New member
../images/Emo176.gif היי איתי ../images/Emo39.gif

החלמה מהירה,מחכים לך

איתי נ

New member
ושכחת - הותקפנו ע"י דבורים

אצלי רק עקיצה אחת על זרוע ימין, שיהיה קצת איזון ליתר ה"נזקים" שהם בצד שמאל.

רֶשֶף

New member
הותקפנו? ../images/Emo13.gif

בחרנו במודע ובראש צלול לחצות בין שני טורים של כוורות. מבחינת הדבורים זה היה כמו כנופיית אופנוענים 'פורעי חוק' השועטת-מעלה-אבק-ורעש באמצע הרחוב הראשי של עיירה מקומית שלווה
אני פשוט לקחתי אויר, סגרתי פה, עצמתי עיניים ודיוושתי like a raped ape.

shl17

New member
כוורות

קחו טיפ מכוורן לשעבר עי כוורות עוברים לא מול פתחי הכוורת בנסיעה רגועה

רֶשֶף

New member
מה אתה אומר

קח טיפ מ"פחדן דבורים" לשהווה - ע"י כוורות אתה תעבור ברכיבה רגועה. אני, קצת קשה לי להיות רגוע כשענן של דבורים אופף אותי. עד עכשיו אני עוד שומע את הזמזום העצבני הזה בתוך הראש. מקווה שלא נכנסה לי אחת לאוזן ונתקעה שם.

shl17

New member
אם תעבור מאחורי הכוורת

ולא מול הפתח תגלה שהדבורות מתעלמות ממך

steiff

New member
תשמע - שנתחיל ממש מההתחלה?

אחרנו, הגענו, פרקנו, הרכבנו, בדקנו, איפסנו, נמרחנו, רכסנו, התחברנו, יצאנו, טיפסנו, התחממנו, הזענו, עצרנו, נחנו, המשכנו, ויתרנו, ירדנו, צילמנו, התנשפנו, סינגלנו, דהרנו, העפלנו, גלשנו, נעקצנו, אכלנו, התנשמנו, שתינו, התפשטנו, התרחצנו, התלבשנו, רכבנו, נפלנו, נבהלנו, שטפנו, ניגבנו, הגענו, העמסנו, לחצנו, נסענו, הצטלמת, נתפרת ושתהיה בריא ושלם. עכשיו יש לך שבוע בשביל לתקן את החלון של המעביר הקדמי שנשבר.

אני לא מאמין --../images/Emo6.gif

מה ? הספקנו כל כך הרבה אתה בטוח שהיינו באותו טיול?

RockhopperJudy

New member
שחר, ../images/Emo47.gif

זה הדבר הכי מצחיק שכתבו בפורום. אין, אין תיאור טיול יותר מוצלח מזה! ג-ד-ו-ל!!!

רֶשֶף

New member
נסיון נוסף...

החבורה עוצרת למנוחה ראשונה ליד מעיין... 'שוּ-אִיסמוֹ' (אמרתי שאני לא טוב בשמות). גדי מנצל כל רגע, שולף את המצלמה ומצלם כל מה שזז (כולל צפרדעים וסרטנים).

רֶשֶף

New member
לא סתם רגלית

לעקיבא יש רגלית ש"מ עם בולם אויר-אויר-אלומיניום.

למעלה