היינו שבעה רכבנו וחזרנו

steiff

New member
אה... טוב אז הנה תיאור המסלול

והפעם לא רק "באנו, ראינו, ניצחנו" אלא גם איפה היינו ומה ראינו: התחלנו בכניסה לנחל השופט (הגעה דרך יוקנעם מושבה). רכיבה במעלה נחל השופט עד לעמק הנעלם, שמאלה על הדרך הרומית עד ג'וערה. תכניות מקדמיות לטפס לתצפית מחירבת ראס בוטלו בעקבות החום שהתחיל לקפוח. המשך דרומה לכוון עין שו-איסמו או בעברית "עין כפר" (ראשיתו של נחל תנינים). מעבר גדר תייל וסינגל של בערך קילומטר לאורך ערוץ נחל תנינים. המשך על דרך עפר לאורך הערוץ עד למפגש עם הכביש לקיבוץ גלעד. ימינה במקביל לכביש עד לרכס המפריד בין נחל תנינים לנחל רז והמשך לאורך הרכס לכוון עין פרחה. האמת היא שפנינו שמאלה שביל אחד מוקדם מידי וזה עלה לנו בירידה של חצי הגובה בחזרה לנחל תנינים ואחריה טיפוס רגלי בחזרה לקו הרכס. מעין פרחה טיפסנו ישר צפונה לקו פרשת המים ומשם מזרחה לכוון הכביש. על הכביש עד הקיוסק שלפני עין העמק ומשם ימינה לכוון מעיינות נחל השופט. רחצה במעיינות והמשך על הדרך הרומית ונחל השופט בחזרה לרכבים.

רֶשֶף

New member
"כלב מי שמוריד רגל!"

לא מוותרים עד שמתקבל טיפוס מדוייק ומושלם. טל נותן לדרדרת בראש, גדי מחכה לתורו ואז מפגין ביצוע מרשים.

רֶשֶף

New member
גדי מראה לנו את... הכלי שלו ../images/Emo2.gif

וואחד לדרמן יש לבנאדם! (מצטער, לא יכולתי להתאפק. תסתכלו בתמונה ותשפטו בעצמכם)

arnonke

New member
האם גדי הוא המתחזה הסדרתי ../images/Emo35.gif

תפשתי אותך! אתה כל הזמן מצטלם בתחנות אוטובוס, אתה רוצה שיחשבו שאתה נוסע באוטובוסים ואין לך איך להגיע ממקום למקום ולכן אתה נתקע על רכסים באזור ירושלים או סתם באיזה מקום. אופס עכשיו תתגלה האמת. יש לך אוטו !!!

רֶשֶף

New member
עקיבא! תמונות משובחות!

במיוחד זאת: גדי אלוני הפריריידר. ואני עד שהוא טיפס את הדבר הזה בלי להוריד רגל. תותח!

akivab

New member
ואיך גדי אמר../images/Emo61.gif

"צריך כל דבר להתקיף מהזוית הנכונה" ואל תשכח את טל ששונא להצטלם אבל אוהב אתגרים כאלו , אכל את זה בקלות (כך נראה לי). יש לי עוד המון מה ללמוד !!! (אני צריך כנראה עוד מספר כתפיים לפריקה עד ש..) אני מעדיף לצלם . נשארה לי בנתיים כתף אחת שעדיין לא פרוקה לכן פריריידר כנראה אני לא יהיה לעולם.

למעלה