היינו שיבעה וחזרנו לפני כשעה מטיול

היינו שיבעה וחזרנו לפני כשעה מטיול

בהר מירון לנחל כזיב.. דיווח מפורט בהמשך מאלונה הדווחנית.. גדי

XCrider

New member
חברה, נשאר לכם גם זמן לעבוד?...../images/Emo8.gif

זה בהחלט נראה שאתה מיישם את המסר שבסוף ההודעות שלך...

הנה הרשימה ..

אחד סטודנט אחד חייל אחד מובטל אחד מתבטל -- זה אני אחד בחופשת מולדת אחד בחופש מהעבודה - יעני חולה אבל אל תגיד לאף אחד ואחת - אין לי מילים להגדיר אותה - אחרים עושים את זה הרבה יותר טוב... זהו - אז אתה רואה כאן איזו שהיא בעיה?

XCrider

New member
אני בוש להודות, אבל גם אני רכבתי עם

אוכלי החינם האלה...

כדי להגיע אל האושר ..

אנחנו צריכים להפסיק להתבייש בהנאות שלנו ולהתחיל לאהוב את עצמנו יותר..

alonaski

New member
גדי... ../images/Emo13.gif))) חחחח... אתה רק צריך

לכתוב בסוף "אימרות השפר" האלה שלך:"כדברי חכם סיני עתיק וזקן שמת לפני מיליון שנה בערך"... - ואתה יכול להתחרות במר בר-אור במקצה היוקרתי של: "פילוסופיה לרוכבים-מתקדמים"
)) חחחח...

תצחקי תצחקי חחחחחחח אבל....

טעות בידך מיי דיר זה לא מכוון בכלל לרוכבים מתקדמים (מרות שרכיבה זה חלק מהענין) - הייתי הולך יותר על אנשים עם האף באדמה....אנשים שמרוב התעסקות ביום יום שוכחים למה באנו לכאן בכלל (אם בכלל יש דבר כזה )... לקח לי איזה 20 שנה להבין ולהפנים את המשפט הזה - אז עד למשפט הבא יש עוד איזה 18 שנים -אז להתראות ב 2021 בערך...

Dorthi

New member
גדי יש משפטים שרק מי ש....../images/Emo140.gif

עבר את גיל ה-40 יכול להבין.....

תודה זה כיף אמיתי לקבל

ממך גיבוי כזה
וחוץ מזה לא שמעתי ממך מילת הסכמה לתאוריה שלי..

S h u g i

New member
באבא גדי ..חזרת לא מזמן מהודו ?

אם לא מומלץ ..! ( רק שלא ממש אפשר לטייל שם עם אופניים ..
) בכל אופן המשפטים שלך נשמעים לי מוכר מי כל מיני בבות\חכמים שיצא לי לפגוש שם .. שבוע טוב ! יוסי .

יוסי

יש כאלה שנוסעים להודו כדי ללמוד איך להסתכל על החיים ויש כאלה שנשארים בבית ולומדים לבד מהחיים של עצמם.. אני מהשניים. והחוכמה הגדולה היא ליישם את התובנות הללו - וזה כבר סיפור אחר.

נראה מסלול מדהים(אפשר לקבל מפה?)

שלום גדי נראה לי שהיתה חגיגה רטובה ומהנה מאוד . מקנא בכם אם תוכל לשלוח תאור מסלול או נתיב על מפה אני מבטיח לרכוב את המסלול ומהר המון תודה ומראש בברכת חג שמח ירון

ירון - כנס

אני רק מארגן ומוביל - האחראית על התאורים וההדרכות היא אלונה בקרוב היא תכניס את תאור המסלול ותוכל לשאול אותה את כל השאלות. אני לא רוצה לקחת לה את התפקיד - אתה לא יודע מה זה להסתבך איתה... בקרוב יהיה גם הסרט ובו תופיע המפה עם תאור המסלול. רק שתדע זה מסלול די פשוט ולא מסובך לניווט. גדי

למעלה