ויייי, געגעתי אליך מוי מוי מויקו עזה ת"א פעם
רכבת חיים
הפעם טילים
השקדייה עוד כמה ימים פורחתברכות שנה טובה המוניות בווטסאפ
ברכות אישיות בטלגרם
האם להחזיר מאהבי עבר?
אלא אם כן כתב אותו אב"י בשלהי שנות ה- 70, כמה שנים אחרי מלחמת יום הכיפורים.השקדייה עוד כמה ימים פורחת
(שזה מעניין לי אולי את הת...)
מאהב משוחרר לא יוחזר !
ואללה צריך לקרוא אותו פעם.אלא אם כן כתב אותו אב"י בשלהי שנות ה- 70, כמה שנים אחרי מלחמת יום הכיפורים.
ואללה, קראתי אותו כשהתפרסם. לא זוכרת דבר חוצמזה שהיו שם כמה דמויות ושהיה ממש קריא. (ונדמה לי שעל העטיפה היתה דמות מטושטשת)ואללה צריך לקרוא אותו פעם.
כלומר את בעד החזרת מאהבי עבר.נראה שאחזור אליו אם אמצא.
לדעתי, אם היו, תלוי במאהבים.כלומר את בעד החזרת מאהבי עבר.
תלוי גם בזה שהמאהב לא תלוי.לדעתי, אם היו, תלוי במאהבים.
איך בדיוק? איגרת מעולמות אחרים?אלא אם כן כתב אותו אב"י בשלהי שנות ה- 70, כמה שנים אחרי מלחמת יום הכיפורים.
למה מעולמות אחרים ?איך בדיוק? איגרת מעולמות אחרים?
למה מעולמות אחרים?איך בדיוק? איגרת מעולמות אחרים?
זה שאת לא יודעת היסטוריה - זו בעיה שלך, כן?!איך בדיוק? איגרת מעולמות אחרים?
היסטוריה ?זה שאת לא יודעת היסטוריה - זו בעיה שלך, כן?!
לא להדביק לי חטאות מערכת החינוך.
למה הוא לא דמות היסטורית?היסטוריה?
עם כל הכבוד לאב"י הוא עדיין לא דמות היסטורית (אלא אם כן אתה חושב שהיא מחליפה אותו עם זה שאני חושב).
אני האחרון שאתחמק מוויכוח טוב אבל לפני שנגדיר מה זו דמות היסטורית צריך לזכור מה היא היסטוריה.למה הוא לא דמות היסטורית?
שנפצח בשיחה מטא-היסטורית על דמויות בהיסטוריה ומי קובע אותן?
אבל, אב"י הוא דמות היסטורית כבר בחייו.
נגיד שננזפתי בענין אב"י.אני האחרון שאתחמק מוויכוח טוב אבל לפני שנגדיר מה זו דמות היסטורית צריך לזכור מה היא היסטוריה.
על פי מיטב ידיעתי היסטוריה היא תחום מחקר העוסק בחקר העבר.
עכשיו יסביר לי מר כיצד דמות מההווה, חשובה ככל שתהייה היא דמות היסטורית.
נ.ב
הכינוי אב"י מוכר ומקובל ככינויו של אליעזר בן יהודה ולא של א.ב. יהושוע כך שכאשר החלטת להשתמש בכינוי הזה למישהו אחר חובת ההוכחה היא עליך.
סביר שמישהו יטעה כשמטעים אותו ואין הדבר מעיד כהוא זה על יחסי הגומלין שלו עם מערכת החינוך וגם לא על ידיעותיו בהיסטוריה )שגם על השימוש במילה הזו אני כפי שציינתי חולק).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.