היישר מ`כוס קפה`: שאלה שאלתית...

hero D

New member
חחחחח סורי...

אני לא שמה תמונות שלי באינטרנט.... אבל אני ג'ינג'ית יפה - לפחות ככה אומרים, הכל עניין של טעם אישתי חצי עירקית שחומה לגמרי. כשהיא היתה בטורקיה אנשים חשבו שהיא ברזילאית...

Lancelot99

New member
אני מכיר ברזילאיות לבנות כמו השמש

נעזוב את זה שהשמש צהובה..

hero D

New member
חחחחחחחחחח

כן, אבל היא ממש נראית כזו, היא כולה מתולתלת שיער די בהיר כזה גוונים, וממש שחומה....

הממ.....

הכי אוהבת לקנות- הכל מהכל. תיקים נעלים חולצות תחתונים חצאיות פיצ'יפקעס הכל הכל הכל שונאת- בגד ים
אצל המין השני חייבת להסכים עם חכמות ממני בשרשור הזה ולאמר חולצות מכופתרות שפתוחות קצת למעלה

hero D

New member
בגד ים../images/Emo31.gif

לא אוהבת ים....נשרפת יותר מידי

Cobe1982

New member
אהממ... לא קשור, אבל...

..אתה לא במקרה ג`ינג`י ענק שגר בטעות ברחוב הסוכה, נכון...?

../images/Emo24.gifאמממ, תורי!../images/Emo24.gif

הכי אוהבת לקנות תחתונים וחזיות. הכי שונאת לקנות בגדים באופן כללי. ופריט לבוש שעושה לי את זה במין השני, בוקסר נמוך מלייקרה, בצבע שחור {אפשרות להדפס בתחת}...כל כך יפההההה

flowers girl

New member
../images/Emo15.gifאצלי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני הכי אוהבת לקנות חולצות וחצאיות מיני
אני הכי שונאת לקנות מכנסיים, חצאיות ארוכות, וגרביים
פריט לבוש של המין השני שהכי עושה לי את זה זה חולצות כמובן.. ולפעמים מכנסיים

flowers girl

New member
אה התכוונתם איזה אצל בנים../images/Emo35.gif

אוקי.. אני אוהבת בחולצות בעיקר חולצות עם שרוולים אבל שלבנאדם יש שרירים והחולצות צמודות וקצת שקופות (לא משנה איזה צבע.. רק לא ורוד
) וחלקות.. ורואים את השרירים דרך זה וזה שולטטט
ומכנסיים- ג'ינס משופשף קצת באגי אבל לא ממש..

dboten

New member
../images/Emo13.gif תשובות

הכי אוהב לקנות
חולצות.
הכי שונא לקנות
תחתונים.
הכי עושה לי את זה
משקפי שמש

leok55

New member
שלי.....!!!!!

אוהב - אני לא אוהב לקנות בגדים, זה מעייף ומשעמם להסתובב בקניון ולנסות למצא משו, אבל אם כבר.... אז חולצות ומכנסיים... שונא - נעליים... קשה למצוא משו שאתה אוהב, פעם שיגעתי מוכרת חמודה וביקשתי 6, 6!!! זוגות ובסוף לא קניתי כלום.....חחחחח חוץ מגרביים
ובמין השני - תחתוני דפוק אותי.... אייייי זה כל כך מגרה.....

s h i r k u s h

New member
שופינג ../images/Emo178.gif

לא אוהבת לעשות קניות, קונה רק מה שצריכה ושיעזבו אותי בשקט. בד"כ קונה בחנות שנקראת "ג'ולה" שזאת חנות שמתאימה למיקרובים כמוני, בגדים די זולים ומאוד נחמדים. בד"כ אוהבת לקנות גופיות, שזה הכי קל ומהיר למדידה. פריט לבוש של המין השני... הממ... אין משהו ספציפי, אבל חשוב לי לציין שממש לא אוהבת שלומפריות יותר מדי, אלא משהו רגיל לגמרי.

HyPeR SoNiC

New member
תשובותיי

הכי אוהב לקנות - הכל, אבל בעיקר מכנסיים... ואם כבר מכנסיים, אז אין על הג'ינסים של "לי קופר"
הכי שונא - אין דבר כזה!!!! על המין השני - ואללה לא חשבתי על זה..... אין משהו ספציפי.....

פרטי הלבוש שלי:

אוהבת גופיות של הקיץ וג'ינסים בכמויות!!! חולת ג'ינסים!
שונאת לקנות שמלות או חצאיות. לוקח לי זמן למצא אותם.
הכי יפה שהמין השני לובש ג'ינס עם חולצה מכופתרת יפה כזאת מקסטרו מן או משהו כזה..
ושיהיה לו בושם ממכר בטירוף!

AnkSunAmun

New member
והנה אני עונה!../images/Emo41.gif

הכי אוהבת לקנות תחתונים כי זה זול , מגיע במידות שונות ושלל צבעים ודגמים, ואל צריל למדוד! הכי שונאת לקנות- בגדים לארועים, כי יש לי גוף מלא (במקומות הראויים), ולכן לא הכל עולה טוב, וצריך להתאים .. ככה זה כשאת לא נכנסת למידה 36 במכנסיים... הפריט שאני הכי אוהבת על בנים זה תחתונים, ותחתונים בלבד.. השאר.. ערוםכביום הוולדו :) בכל אופן באיזהו שלב גם התחתונים יורדות :)

למעלה