הייתי אתמול ב"תעביר את זה הלאה"

M i R i L e

New member
../images/Emo26.gifאוקיי אלה המאורעות שהיו../images/Emo36.gif

אז לפני כמה ימים היה אוטובוס מהביצפר שלנו לאיזה משפט מתוקשר ששודר במוצ"ש האחרון אגב. שם אני ואמיר ראינו לפתע את המתאמת קהל של יצפאן וכל התוכניות השוות, היא זכרה אותנו.. והיינו איתה כל הערב. יעני היא ליוותה אותנו לשם. ואז היא שאלה אותנו למה אנחנו לא באים ל"תעביר את זה הלאה". לפי מה שאני הצלחתי להבין אין כ"כ ביקוש לתוכנית הזו (קהל יעני) והיא רצתה דווקא שנביא הרבה אנשים אבל לא יצא בסוף ובאנו שנינו. קיצר הגענו לאולפנים, הכניסו אותנו. ואז ראינו את אפרת מתאמת הקהל. אמרנו לה שתשמור לנו מקום טוב, שורה ראשונה או משהו. וסתם הלכנו לקנות מסטיק, אחורי זה כשתחילו להכניס קהל הסתננו בלי לחכות בתור חחח והתיישבנו איפה שרצינו. את כולם העלו הכי למעלה. ובעזרת האישור שלה תפסנו את המקום הכי טוב חחחח. הקפיאו אותנו כמו בכל אולפן.. זה היה נורא. בסביבות 20:00 התחילו הצילומים. אמממ יעל שרה "יש לך שמש"... וכל זה. בקיצור בקטע המעבר ה-1 של הפרסומת היא אמרה לכל הקהל שהיא שמחה שבאנו. ואז אמיר עשה לה שלום אז היא כזה אמרה "אני שמחה שבאתם" (ושומעים את זה ברמקול, כל הקהל שומע יעני חחח) והוא אומר "אני שמח להיות פה" ואז היא אומרת "אני שמחה שגם את באת"... אז הסתובבנו אחורה לא הבנו למי היא מדברת, חשבתי לנועה, הילדה המקסימה שחולה בסרטן. ואז יעל אומרת "אני מדברת אלייך ואת מסתובבת לי?".. וכל שניה חייכה אליי וכל זה. וכפי שאתם מבינים אני לא מדברת איתה כבר פוללללל זמן. אחורי זה היא המשיכה עם התוכנית וכל זה, שוב כל שניה מחייכת וקורצת. בסוף התוכנית התחילו להוציא את כל הקהל. וזה בול בכיוון הנגדי מאיפה שיעל הייתה אז אמיר ניגש אליה. ואני בכלל לא שמתי לב לאן הוא נעלם לי. ואז קלטתי אותו אז ניגשתי לשם.. ויעל ראתה אותי ואומרת לי משהו בסגנון.. "עכשיו שנה חדשה, ואני באמת נזכרת בדברים..." ובלה בלה בלה.. ואז.. "אפשר לקבל מימך חיבוק?" ואז סתם אמרתי לה שכן בטח ושהכל בסדר.. ואז אמיר רצה להצטלם איתה ומלא ילדים היו שם אז היא אומרת "יואו אני מסתבכת פה... בואו תעלו איתי למעלה".. ואז המאבטח לקח אותה מהר מהר.. הוא הרג אותי הוא אומר לה "את בסכנה.." חחח כמה צחקנו. קיצר בסוף הם ברחו ולא הפסקנו ללכת איתם. אז עשינו סיבוב באולפנים והיא לא יצאה אז הלכנו לקראת הכביש לאוטובוס. והתיישבנו שם.. פתאום איזה מכונית עצרה קצת לפנינו. אההה וגם בסוף פגשנו את אמיליה, למי שמכיר אותה וגם למי שלא חחח אז היא ואמיר ניגשו למכונית הזו, כי הם חשבו שזו יעל. ואני נשארתי מאחור לשבת. ואז הם קוראים לי פתאום. ואני רואה את יעל יוצאת מהמכונית חח אז סתם אמיר ביקש ממני לצלם אותו ואת יעל ואז צילמתי אותם. והיא כל שניה מתעניינת איך התמונה יצאה ומתלהבת מהמצלמה חחח... ואז היא הייתה ממש חמודה אז אמרתי לה כזה "בואי נצטלם גם, ככה לנוסטלגיה" אז היא אמרה בטח ושהיא ממש שמחה ובלה בלה... ואז הצטלמנו וגם הצטלמנו אני אמיר ויעל.. כפי ששמתם לב שמתי את התמונות. וכשצטלמתי איתה היה קורע כי הייתי עם קוקו והיא הייתה מזה יפה אחרי הצילומים האלה אז אמיר בא לצלם והיא מחבקת אותי מזה חזק אז אני אומרת "רגע רגע חכוו אני ייפזר את השיער.. שלא תטילי עליי צל" זה היה קורע והיא אומרת לי "עלייך? מה פתאום".. חחח וזהו אמרנו לה לילה טוב ואני עושה לה כזה "ביי יעל" אז היא אומרת "שנה טובה מותק".. וכל מיני כאלה חחח, ניראה לי עבר עליה משהו אתמול:) וסתם אמיר אמר לה "ניראה אותך כבר, בהבימה או משהו"..אז היא אומרת "למה רק בהבימה..תבואו לטרזן וזה.. חחח קיצר יצאה ממש חמודה. טוב זיבלתי לכם ת'שכל כבר אז זה בדיוק מה שהיה קיצר עשיתי איתה שולם שולם חחח וזהו. :)

aMiRi GiRl

New member
חחחחחח... :)

נחמד נחמד.. שמחה שהשלמתן.. שנה חדשה...זה טוב זה טוב... :) הגיע הזמן באמת... למרות שאני לא כ"כ אוהבת אותה.. כל מיני סיבות.. אבל שיהיה . לא אמרתי כלום

amirkela

New member
חחח מירי איזה פירוט הבאת

חחח.. אבל רסמי היה ממש ממש כיף! ובאמת היה צחוקים.. ביחוד שאמיליה צילמה את שלושתנו ואני את ויעל התפוצצנו מצחוק על איך שהיא צילמה!! ובאמת היה 10! ורסמי הגיע הזמן שתשלימו כבר "אחרי כל כך הרבה שנים של הערצות אחרי כל המכתבים" חחח המשפטים של יעלוש הורגים אותי! חח חטוב קיצר החרתי לך אימייל אז תבדקי .. וזהו.. שנה טובה לכולם!!!

miamor17

New member
חח איזה ארוך............יפה יפה....

ולמה רבתם בכלל? (אם אין לי כוח להסביר תגידי לא משנה זה גם יהיה בסדר חח)

M i R i L e

New member
אממ חחח

האמת שהיו לנו די הרבה טקאלים.. ובאמת אין לי כוח לפרט:)

חחחח יו איזה קטעים!!

אני מסתכלת ב"תעביר את זה הלאה" פתאום אני קולטת את מירי ואמיר בקהל יוו נבהלתי חח חשבתי כבר אני לא רואה טוב.. אז יתקשרתי למירי ועשיתי לה "מירי, מה את עושה ב"תעביר את הלאה?"..." חח זה היה מזה מאצחיק!!! ואז היא סיפרה לי שהיא ואמיר הלכו אתמול וזה...העיקר נהנתם!!

למעלה