סיכום אייקון: היה כיף. ../images/Emo3.gif
הלכתי למעט מאוד אירועים יחסית לשנים עברו, אבל האווירה הייתה סבבה. שוממת מעט, אבל סבבה. בעצם, אני לא יודעת עד כמה אני יכולה לשפוט מהזמן המועט שהייתי שם. אף אחד לא שאל אותי, "מה עדיף? בריטני או כריסטינה?" ואף אחת לא צחקקה, "שיואו, הוא מה זה חכם!" בתגובה למשהו שאחת הדמויות בסרט אמרה. ולא הייתי בהרצאות, אז לא נתקלתי בנטייה המצערת של אנשים להתווכח עם המרצה בלי סיבה על דברים שאינם קשורים, כדי להראות לעולם עד כמה הם חכמים. באופן כללי, אין לי שום דבר רע להגיד, חוץ מזה שאזלו הכרטיסים ל- Moon לפני שהספקתי לקנות (והוא לא יוקרן שוב בארץ!
לעולם!) יצא לי לראות את טריליאן ואוקטרין, וזה היה מגניב. קניתי את "אומה", וכעת עליי לקוראו. (זה תמיד נראה לי כמו "אומה תורמן") היו כמה משחקי תפקידים ממש מגניבים, אבל אני השתפנתי ולא הלכתי אליהם. אני מקווה שבעתיד המגמה הזו תימשך, ואולי אז אני אשכרה אלך. Let the right one in: שיממון שבדי שזכה בפרס משום מה. אני לא יודעת עד כמה סיפור יכול להיות מעניין כשהמפלצת בצד של הגיבור הראשי, והגיבור הראשי הוא חתיכת נמושה. הקהל נשא את העול בסטואיות, ובסוף הסרט, כמה אנשים מלמלו, "נו, טוב, הם שוודים." ומשכו כתפיים. Time of Eve: סדרת אנימה שהיו בה את כל הדברים הרעים שיכולים להיות באנימה. מלודרמטיות מוגזמת עד כדי גיחוך+ עריכה איומה+ אנימציה גרועה+ פסקול קיטשי שפולש לתוך הסצנה לאמור, "עכשיו קטע מרגש!!!" הדברים המצחיקים אכן היו מצחיקים, והיו כמה סצנות טובות, אבל מעט מדי. היה גם קו עלילה נהדר שנהרס כליל בגלל עודף דרמטיות. יצאתי מחוייכת ובתחושת עליונות. שזה גם משהו. הייתי בסדנת כתיבה של גיא חסון, מה שהיה די כיף, אלמלא העובדה שהמזגן הקפיא אותנו. (על שאר האירועים שהייתי בהם כבר דיברתי
) אה, ופסטיבל הסרטים בחיפה עשה לי חיים קשים.