הייתי באילת- היום הראשון

הייתי באילת- היום הראשון ../images/Emo26.gif

השכמה : 4:45 התחלת דיווש : 5:15 סיום : 8:30 מרחק : 30 ק"מ הרכב הקבוצה : אני ואנוכי לבדי הטיילת רוחשת צעירים בתנועה מתנדנדת - כמה דוכנים מציעים סחורה ומוזיקה בוקעת מכמה פאבים שלא סגרו את הלילה. רכיבה דרומה על הכביש . ימינה לנחל שלמה עליה בדרך ג'יפים השמש עולה לאיטה מגיע לכביש - אילת גבול מצרים - ויורד לכיוון אילת 3 ק"מ פונה צפונה לציר הנפט ורוכב על לנחל רודד פונה ימינה לקיבוץ אילות ודרומה חזרה לאילת. רכיבה מינהלתית - תוצאה של חוסר שותפים... שתי תמונות

היום השני ../images/Emo26.gif

השכמה : 4:45 התחלת דיווש 5:15 סיום : 9:00 מרחק : 27 ק"מ אוסף את עידן בן ה 15 (בן של חבר וחבר של הבן ) מהמלון שלו הטיילת כמו ביום הראשון... רוכבים דרומה ופונים לנחל שלמה עולים בנחל 3 ק"מ ופונים לנחל רחבעם עולים בנחל עד למעלה גשרון רוכבים בסינגל מדהים על סכין עם תהומות משני הצדדים כשהגבול למטה מתחתנו. עולים את מעלה בולבוסים ויורדים דרך נחל צפחות חזרה לנחל שלמה רוכבים צפונה חזרה למלון. מגיעים למלון מכניסים האופניים לרכב וקופצים לבריכה. אחלה מסלול . 4 תמונות

היום השלישי והאחרון ../images/Emo26.gif

השכמה : 4:45 התחלת דיווש : 5:15 חזרה : 9:45 מרחק : 35 ק"מ הטיילת כרגיל עידן : איסוף במלון רכיבת כביש בכביש העולה לכיוון גבול מצרים פניה ימינה לאחר 4 ק"מ לציר הנפט רכיבה צפונה עד לנחל רודד פניה שמאלה לנחל עוד 2 ק"מ לדבל שחור רכיבה עד לחניון הלילה - שם פוגשים יעלים שלא זזים עד שמצלמים אותם פניה שמאלה לירוק לכיוון קניון שחורת עליה קניון שחורת חבל על הזמן - תראו בתמונות לבד בסוף הקניון יורדים בסינגל משובח בצבע אדום חוצים את כביש הערבה רוכבים מינהלתית בכביש הישן חזרה לאילת. מלון - בריכה - ארוחת בוקר וסתלבט.... אחלה מסלול קצת פחות מעניין מהיו השני. 7 תמונות

היי ציקי אני גם מתכנן ../images/Emo26.gif

לגנוב לך את התמונות הנהדרות מקנדה - אבל לצערי זה יקח קצת זמן

רכבתי את הקניון בעליה

ולדעתי הוא רכיב ב 95% חוץ משלושה מפלונים הדורשים עבודת צוות של 2 אנשים כדי להעביר את האופניים.ביציאה מהקניון יש את הסינגל האדום שעולה לאוכף - חלקו התחתון רכיב וחלקו העליון הליך כ 50 מטר . אחרי האוכף הסינגל הוא בירידה לכיוון מזרח חלקו העליון רכיב ב 95% וחלקו התחתון רכיב לכל אורכו.

הסבר לכמות התמונות ../images/Emo26.gif

יום טיול = 3 תמונות 3 ימים = 3 פעמים 3 תמונות = 12 ועוד שתי תמונות בקשיש... וחוץ מזה יש לי אישור בכתב מהמנהל

למעלה