יש כאן פרוטקציה לי מחקו כל כך הרבה תמונות.
ד דרור כהנוביץ New member 21/7/03 #16 ../images/Emo150.gif יש כאן פרוטקציה לי מחקו כל כך הרבה תמונות.
B bing123 New member 21/7/03 #19 שאלה לגדי בכל המסלולים שבצטלמת בהם אפשר גם לרכב מה העבירות תן המלצות כי ברוב התמונות נראה כאלו ממש לא ניתן לעבור שם ברכיבה
שאלה לגדי בכל המסלולים שבצטלמת בהם אפשר גם לרכב מה העבירות תן המלצות כי ברוב התמונות נראה כאלו ממש לא ניתן לעבור שם ברכיבה
ג גדי אלוני New member 21/7/03 #20 אני מעריך שבסך הכל הסינגלים היו רכיבים ב 90% . הקטעים הרגליים היו ברובם עליות וירידות עם דרדרת או מדרגות סלע . בדרכי הג'יפים לא היתה בעיית עבירות.
אני מעריך שבסך הכל הסינגלים היו רכיבים ב 90% . הקטעים הרגליים היו ברובם עליות וירידות עם דרדרת או מדרגות סלע . בדרכי הג'יפים לא היתה בעיית עבירות.
A aFish New member 21/7/03 #22 סליחחחחחחחחחהההההה? לא זוכר מתי בפעם האחרונה עשיתי חישוב של 3 פעמים 3...אבל עד כמה שאני זוכר זה יוצא קצת פחות מ12....
סליחחחחחחחחחהההההה? לא זוכר מתי בפעם האחרונה עשיתי חישוב של 3 פעמים 3...אבל עד כמה שאני זוכר זה יוצא קצת פחות מ12....
ג גדי אלוני New member 21/7/03 #24 הא הא עלו עלי - ידעתי שזה../images/Emo9.gif לא יצליח.... ובכלל מה זה כמה תמונות בין חברים.....
ג גדי אלוני New member 21/7/03 #21 והעיקר שכחתי ../images/Emo140.gif מידע על המסלולים באדיבות אתר הרים.
ג גדי אלוני New member 21/7/03 #25 אז זה ככה.... ../images/Emo26.gif היתה לי בעיה עם השילדה והחברה הנחמדים בכל נוע רמת השרון (אריק את גבי) הכינו לי הפתעה בדמות שילדה חדשה מודל 2003.
אז זה ככה.... ../images/Emo26.gif היתה לי בעיה עם השילדה והחברה הנחמדים בכל נוע רמת השרון (אריק את גבי) הכינו לי הפתעה בדמות שילדה חדשה מודל 2003.
ר רֶשֶף New member 21/7/03 #30 עזוב את זה, אתה בא לרכב מחר? חזרתי לחופשה ממילואים. שבוע לא הייתי בבית. רכבתי כל יום. ובכל זאת אני בקריז. פרטים בקרוב...
עזוב את זה, אתה בא לרכב מחר? חזרתי לחופשה ממילואים. שבוע לא הייתי בבית. רכבתי כל יום. ובכל זאת אני בקריז. פרטים בקרוב...
Y Yoachim Perseval New member 21/7/03 #32 כנראה רכיבה בצבא, זה כמו אוכל צבאי. זה לא באמת זה, זה אף פעם לא משביע באמת, וזה רק גורם לך לפנטז על האוכל האזרחי.
כנראה רכיבה בצבא, זה כמו אוכל צבאי. זה לא באמת זה, זה אף פעם לא משביע באמת, וזה רק גורם לך לפנטז על האוכל האזרחי.
S shl17 New member 21/7/03 #33 רשף אתה עוד צריך השלמות בהר חורשן(אני מנקה בשבילך את השבילים חהחהחהחהחהח)