הייתי בהופעה של מוניקה ברעננה!

raanana4ever

New member
הייתי בהופעה של מוניקה ברעננה!

הם נתנו אחלה הופעה אבל ראו עליהם שהם גמורים, 4 הופעות בלילה אחד זה ממש מוגזם. הם פתחו ב"שנים חסומות" וסיימו ב"על הרצפה" ובאמצע התפלאתי שהכניסו את "כל החברה", חוץ מזה ששחר אבן-צור עשה את עירומים ודפק הופעה מטורפת...

Mr Peiser

New member
גם אני הייתי בהופעה..

היה פשוט ענקקק!! נהנתי מכל רגע ! חבל רק שהיה כזה קצר הם ניגנו רק איזה 11-12 שירים... התאכזבתי שהם לא ניגנו את הר של בייגלך ו- 180
מה שהם כן ניגנו זה: שנים חסומות בעיר הזאת גשם חזק מספיק בן אדם סן חוזה עירומים כל החברה על הרצפה מכה אפורה איש קש ו...אמ לא זוכר יותר. בעצם נראה לי שזהו. היה ממש כיף קצפנו והשתוללנו בטירוף וצעקנו את כל המילים של השירים. ההופעות של שייגעצ ושוטי הנבואה היו חלשות..

mogosh

New member
../images/Emo185.gif אאאהה!! אאאאאאאההההה!!!!!!

גם אני רציתי ללכת להופעה אבל לא יכולתי כי אני הופעתי בעצמי! אוף אוף אוף! אוף אוף! אוף! זונות. כולכם.

AndreaCorr ©

New member
בדיוק כמו בהרצליה

גם פה הם פתחו עם שנים חסומות וסיימו בעל הרצפה.. וגם שחר שר את עירומים והרים את החולצה..והוא הוריד לפיטר את החולצה
התפלאתי שהם לא שרו את מכה אפורה (השיר הנדוש והמוכר ביותר) והתפלאתי שהם שרו את הר של בייגלעך אבל ממש שמחתי שהם שרו את סאן חוזה וכל החבר'ה!

AndreaCorr ©

New member
אה עכשיו ראיתי את הרשימה

הם שרו בדיוק את אותם השירים..רק שאצלכם הם שרו את מכה אפורה ואצלנו את הר של בייגעלך

IkMfNiY

New member
ובחיפה

אממ.. הם שרו פחות שירים, הכי הכי להיטים- מכה אפורה, גשם חזק, על הרצפה, מספיק בנאדם, שנים חסומות [גם כן פתחו איתו], כל החבר'ה ועל הרצפה [הסיום]. ועירומים. נדמה לי שזהו, אז היו מעט שירים והכי הכי להיטים.. אבל נו טוב, לפחות מוניקה אחרי תקופה אורכה יחסית שלא ראיתי אותם ביחד בהופעה P: הם עלו ראשונים, וזה ממש חבל, כי כבר בתחילת הערב, הסתיימו שתי ההופעות שהכי הכי רציתי לראות [מוניקה ויוני בלוך P:]. *כבר אמרתי שאני כותבת כאן אחרי הופעות :) יעל נ.ב- סאן חוזה היה ממש חסר :/

תות15

New member
ברוק ראשון..

הם שרו אותם שירים כמו בחיפה אבל שרו גם את "סאן חוזה" ואת "כל החבר'ה" לא..

DPxIL

New member
פששש מישהו מרעננה

ויש כאן גם מהרצליה הייתי בראשןם ברוק עצמאות והם נתנו סבבה של הופעה רק אני לא מבין תמאגניבים שעושים פוגואים בלי קשר

רוקעצמאות בראשל"צ! ../images/Emo110.gif

אמנם היה פחות טוב משנה שעברה אבל נהנתי בכ"ז מוניקה עלו ממש לקראת הסוף שזה דבר שלא טוב לעשות. הקהל היה עייף, והם היו עייפים. וראיתי את חנצ' ורותם ועדידוש ופוששש... ואפילו את סמיון שלא בדיוק התייחס אבל וול
וסתם היה צחוקים וכאלה.. היה כיףכיףכיף

אכן.. ../images/Emo168.gif

גם אני חושב שהיה קצת פחות טוב מבשנה שעברה... אבל בכל זאת היה מצוין... מוניקה כרגיל הביאו הופעה מדהימה... למרות שדווקא בהופעה שלהם היה לי חום גבוהה ובלאגנים... קצת הרס לי ת'יום אבל לא נורא
וגם אין מה להגיד... שייגעצ שיחקו אותה בגדול...

raanana4ever

New member
שייגעצ

מישהו רוצה להעביר בקשה להנהלת הפורומים שיעשו פורום לשייגעצ? אני חושב שמגיע להם פורום משלהם... מה דעתכם??

תות15

New member
הם תותחים..

אבל לדעתי זה סתמי שיהיו מיליון פורומים למיליון אומנים..

../images/Emo39.gif כן../images/Emo70.gif

דעתי היא שכן.. אבל...אנ'לא יכולה להגיש בקשה כי בשבילי לפתוח פורום צריך להגיע לרמת-גן לראיון ואין לי איך להגיע לשם.

מטער שזה יצא ככה...../images/Emo19.gif

הייתי ממש לא סגור על עצמי ברוק עצמאות הזה. לא ידעתי איפה אני ומה הולך סביבי אבל זה לא הפריע לי להינות... איך שהגעתי למקום התחלתי להשתגע, לקפוץ ולצעוק על אנשים (רותם יכולה להעיד...
) נכנסתי אחרי סאבלימינל, צרוד וטיפה כואב אבל איך ששיגעצ עלו התחלתי להתשגע עוד יותר, חברים שלי לא הכירו אותי... קיצר היה ענק! כואבות לי הרגליים, אני צרוד רצח, השפתיים שלי שורפות אבל נהנתי שחבל על הזמן... יום עצמאות הכי טוב שהיה לי בחיים!

למעלה