הייתי בהופעה של מוניקה ברעננה!

6gaia9

New member
../images/Emo12.gifאממ

הייתי אמורה ללכת לרעננה לראות את מוניקה אבל בסופו של בר איכשהוא מצאתי את עצמי בהוד השרון ( על תשאלו איך כי אפילו אני בעצמי לא יודעת) וראיתי את הדורבנים ודווקא הייתה הופעה ממש ממש טובה למרות שאני לא ממש אוהבת אותם והיה ממש כייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.......

fushi e

New member
סמיון!../images/Emo95.gif

אתה אוהב את לונה פאנק. כפרותעלייך. והיה אדיר! ואו! לא חשבתי שאני עד כדי כך יתרגש מלראות את מוניקה סוףסןף. ובכלל כל הרוקעצמאות הזה היה מעולה, אפילו רוני! =P

אמת../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

הם ממש אחלה להקה. התבאסתי שנתנו להם רק שני שירים ושהם לא שרו את פוליטקלי קורט אבל בזכותם הגעתי לשורה הראשונה, כולם ישבו אז היה קל לעבור... ראיתי אותך אתמול

fushi e

New member
המפ..../images/Emo95.gif

קודם כך, כע, הם באמת אחלה. וגמאני התבאסתי שהם לא עשו את פוליטקלי קורקט. וגם את לונהפארק:'[ בכל מקרה, כן! ראיתי אותך. אבל היית נראה מרחף כזה אז לא רציתי להציק:p

לא הגיוני שלא... ../images/Emo103.gif

ראיתי אותכם.. חח היינו כמה אנשים מאשדוד וכזה כולם יושבים ואנחנו התפרענו כאילו יש איזה הופעה של היהודים..
אבל חוץ מאתנו אפחד לא קם!
או שפשוט הייתי פחות מידי מרוכזת כדי לשים לב.. חח

charmingirl

New member
גם אני הייתי בהופעה שלהם ברעננה..

וואו הם נתנו הופעה מעולהההההההההההההההההה הם כ"כ הקפיצו את כולם, אבל רק חבל שהיה פוגו מאחורי וכל הזמן דחפו, אבל בקטנהההההה ממש נהנהתי!!!

../images/Emo39.gif גמני הייתי בחיפה../images/Emo70.gif

היה מהמםםםםםםם
שייגעצ היו ענקייםםםםם
[וגם מוניקה]... ובהופעה של היהודים גם עשו פוגו אז יצאתי החוצה..
זה היה מה זה מוגזם...אבל בכללי היה מה זה סבבההההההההה

raanana4ever

New member
באמת יכל להיות נחמד אם

מוניקה היו שירים הפוך בשמש, דם, 180 וכו' ולא רק את השירים הטחונים והמוכרים...

fushi e

New member
למה אתם מצפים?

שיש קהל שהוא לא רק של מוניקה, אז שרים להיטים,מה לעשות

נכון אבל למשל היהודים ../images/Emo103.gif

שרו שירים שלהם שהם לא הכי מוכרים מכל הלהיטים הגדולים אבל כשחושבים על זה אפשר להבין את זה כי הם מופיעים הרבה וכאלה ואחרי התרדמת שהייתה אצל מוניקה סקס אז.. ככה להזכיר להם- היי זה אנחנו עם מכה אפורה.. חחח

../images/Emo42.gifיו איזה מגניב

איך כולם פה מכירים את לונה פאנק!?!?!?!!? בטח כיסוף לקחה חלק מפירסום הלהקה כאן.. נכון!??! טוףף.. בדוגרי אני קצת כועסת שהם לא עשו את פוליטקלי קורקט ואת אישה אישה... אבל מה לעשות שאמרו להם לעשות רק 2 שיריםםם!! איזה זבל.. טוב אבל אם הם ימשיכו להופיע במקומות כמו רוקצ'.. הם יתפרסמו לבד.. וכולם ידעו שהם להקה אחלהההה:) יאאיי!!:) לונה לשלטון!! חחחח נסחפתי נכון!?!? טוב בכל מקרה אני יכולה לסכם ולהגיד ששיגעצ' ומוניקה עשו לי ת'יום... ההופעות שלהם היו the best... היה לי כל כך כייף.... איכ מה שהרס לי היה אביב גפן ורוני המטומטמת הזאת.. חחחחחחחח היא זרקה דיסקים לקהל והקהל החזיר לה אותם חחחחחחחחחח בקיצר.. היה נחמד ביותר.. הכרתי כמה אנשים חמודים... בזכות רותם!!:) רותם... אני אוהבת אותך!!!!:)

למעלה