לא נורא.. העיקר שראיתת ראית עם מיכלי או יעלי ?
A aMiRi GiRl New member 22/10/04 #19 מופנה לבופרית לנצח.. לוידעת למה.. אבל כמו תמיד זה מגיב לי על הודעות אחרות
A aMiRi GiRl New member 22/10/04 #22 אוי ! אני גם הייתי באותה הצגה... אנחנו נפגשנו באותו יום.? כם כן אני לא זוכרת.. חח סנילית..
M mary lou New member 23/10/04 #24 מה עם קצת קרדיט לצלמת ../images/Emo35.gif הלו? אני השקעתי? אנשים אפילו ראו את יכולות הצילום שלי וסינג'רו אותי בגללך סתם היה באמת כיף לגמרי... <וסתם בלי קשר, החברה של יערה=אחינועם וגם אופיר...>
מה עם קצת קרדיט לצלמת ../images/Emo35.gif הלו? אני השקעתי? אנשים אפילו ראו את יכולות הצילום שלי וסינג'רו אותי בגללך סתם היה באמת כיף לגמרי... <וסתם בלי קשר, החברה של יערה=אחינועם וגם אופיר...>
A aMiRi GiRl New member 23/10/04 #27 ברור! מה נראה לך!? שאני לא יצלם..?! חח... איזה צחוקים היו שהסדרן בא אליי ואמר לי לתת לו ת'מצלמה.. נראה לו שאני גם אתן לו..!
ברור! מה נראה לך!? שאני לא יצלם..?! חח... איזה צחוקים היו שהסדרן בא אליי ואמר לי לתת לו ת'מצלמה.. נראה לו שאני גם אתן לו..!
L LOVEאמיר New member 23/10/04 #28 חחחחחחח... לא, התכוונתי ליעל... יא אמרה שלא נותנים לה קרדיט על התמונות.. אז לא הבנתי על איזה תמונות היא מדברת.. חחחחח.. אבל עכשיו הבנתי שהיא צילמה אותך... חחחחחח.. לא משנה!
חחחחחחח... לא, התכוונתי ליעל... יא אמרה שלא נותנים לה קרדיט על התמונות.. אז לא הבנתי על איזה תמונות היא מדברת.. חחחחח.. אבל עכשיו הבנתי שהיא צילמה אותך... חחחחחח.. לא משנה!
A aMiRi GiRl New member 23/10/04 #25 אז ככה: יעלי תוווווווווווווווודה! היית אחלה צלמת!! תודה שלקח לך הרבה זמן לצלם כשהייתי איתו.. יותר זמן איכות עם אמירצ'וק... תוווווווודה!
אז ככה: יעלי תוווווווווווווווודה! היית אחלה צלמת!! תודה שלקח לך הרבה זמן לצלם כשהייתי איתו.. יותר זמן איכות עם אמירצ'וק... תוווווווודה!