הייתי ב- 12 תכניות שלהם ...

אליניי1

New member
גם לחברה שלי התקשרו לבטל אבל

אורי העורך הראשי אמר לנו ביום ראשון שאם מטבלים אותנו או משו לא לדאוג הוא יכניס אותנו ... וככה היה ! אייזה חמווד הווא יאווו ,והתכנית היייתה מדהימה... שכולם חיכו לציון אז אני קלטתי אותו ואני וחברה שלי רצנו אליו והוא אמר שהוא התגעגע אלינו והוא אמר שהוא שמר את מה שאני חברה שלי הכנו לו עם הסגרת והכל ותודה שבאנו יאוווו הואא כזה נסייךך !!! אני כבר מתגעגעת לתכנית אחרי 18 תכניות אני רגילה לבלות את ימי ראשון ושלישי שם איתם עכשיו זה מזה יהיה לי חסר :/// ! לאא נורא נתגברר חחחחחחח טווב חפפרתיייי ... :]] מוווווווווווווווווואהההההה

חחחחחח זה לי הוא נישק . ../images/Emo99.gif

לא רציתיייייי לשטוף ת'יד אחרי זה בכלל בכלל בכלל ונישקתיי אותה אחר כך מיליון פעם . כפרעליו הוא מדהים . בכיתי בתוכנית סיום הוא מדהים מדהים מדהים . וגם אסי מדהים איך הוא יצא שכולם היו בצד אחד ואני ואליניי בצד השני הוא יצא אלינו ואמר שאחנונ שתי ילדות מדהימות ושאנחנו כל כך מיוחדות ושהוא יהרוג אותנו אם לא נבוא לתוכנית הראשונה בעונה הבאה והוא ביקש להצטלם איתנו . חחחחחחחח אליני היה כל כך מדהים ואני כבר רוצה שיחזור אוווף . מה שהכי חשוב סה שקבלנו את הזכות להכיר בנאםד מדהים כמו אורי שבזכותו הגשמנו את החלום . שזה להצטלם עם כל אחד מהם , לשבת כמה שיותר קרוב אליהם , לדאוג לנו לאוכל ומים שאנחנו מתייבשות בחוץ , להיות מאחורי הקלעים. היה מדהים ואני כל כך רוצה שזה יחזור כבררר. חחחחחחחחח טוב אני סתם חופרת עכשיו קיצר היתה עונה מדהימה

כןן אורי באמתת מדהיםםם

הוא נתן לי להכינס פעם אחת לחזרות עם שריףףף אין הוא באמת בנאדם טוב ונחמד אורי וכל פעם שאני באה לשם הוא ומר לי שלום ויופי שבאתי ושאני יבוא כל הזמן פשוט אין עליוו אההה ודרך אגב זאת את שצעקת כיאלו בלעת שחף? חחחחחחחח

חחחחחחחחחחח

כי הייתי באותו יום ושמעתי אותך ואחר כך בתוכנית אחרי ישבת לידי ואמרת לי שזאת את צעקת

אליניי1

New member
טוולו?!../images/Emo13.gif

טולו אני אוהבת אותךך את הכלל =)! חחח הרגע היינו יחד איזה חופרת אני ,יאללה פרשתי לילה טווב ...!

אאאאאאאאאלין : ] [לונוו שלי]

חחחחחחח אאישה שלי מתה עלייך . את ה-כ-ל בשבביילי מלללאך שלייייייייייייייייייי .

למעלה