הייתי היום אצל הרופא

הי ברבורון

סחתיין עליך, אחי. אמא שלי דוחה את הביקור אצל הרופא אפילו שהוא אוהב אותי מאוד. תגיד, חשבתי שאתה רק גדול ממני בקצת? אני עדין אוכל רק ציצי, ולמרות זאת, כל המשפחה רצתה שאני אבוא לברביקיו של יום העצמאות (בסוף נלך לדוד שלי, שהוא כמעט כמו דודי שמחה מהספר)

yaelli10

New member
יופי לך ברצ'וק

ככה מעשירים לך את התפריט היופי = יאמי יאמי, פחות משעמם מהחלב הזה...

26יפעת

New member
הברבקיו בשבת, לא?

תלוי במארחת, היא אמרה שתודיע מתי אפשר (אולי הם נוסעים לאילת...)

26יפעת

New member
טוב נו

הייתי צריכה לקרוא קודם הכל... אמא של אביתר לא תהיה בשבת, אז אפשר בזמן אחר ובנתיים הצעתי את יום ד' לסתם מפגשון. מישהי כתבה משהו על המפגש של דפנה??? פספסתי משהו? ושוב בקשר למיצים, ממה התחלת ואיך ב-ד-י-ו-ק מכינים?

טוטי30

New member
ברברון אתה גאון! איך שאתה מתפתח יפה

תמסור לאמא ולאבא שלך כל הכבוד! הם מגדלים ילד לתפארת ממש! עד ספטמבר אתה תדע להחזיק ולאכול שיפוד ביד, נכון?! אחלה!

T noki

New member
ברצ'וק שיהיה לך לבריאות!

אנחנו התחלנו במרק ירקות/פירות בגיל 6 חודשים. כמו שאמרו לך, שאמא תנסה כל ירק/פרי בנפרד ואם אתה מסתדר אז לעשות הכל ביחד. אנחנו אוהבים מרק מגזר, קישוא, תפוח אדמה ובטטה שעושה את הכל מתוק וטעים. אנחנו לא מוסיפים מלח או אבקת מרק - כי אמא שמה פטרוזיליה וזה עושה טעם טוב למרק. בגיל 7 חודשים אפשר להוסיף בשר - הודו או עוף. לי אמא שמה כנף עוף וזה נורא טעים! בכלל, אמא קנתה לי ספר שקוראים לו "מנה ראשונה" - יש שם מתכונים למחיות ואח"כ גם לכל מיני קציצות טעימות ודברים שלא חשבתי עליהם, כמו אבוקדו ואורז ועוד כל מיני דברים טעימים. אני גם אוהב בננה עם אגס. אפשר גם להשרות פירות יבשים במים רותחים לכמה דקות ולהוסיף לפירות בבלנדר. יותר מאוחר (8-9 חודשים) אפשר להוסיף טחינה גולמית גם לפירות וגם לירקות - זה מתוק ובריא. בתיאבון!

למעלה