הייתי הערב בדייט

מנומשת27

New member
תן לי לפשט עבורך את מה שרמזו כל האחרים

נשים בורחות ממך כי אתה אלים, ממורמר, מיזוגן ומתייחס לנשים כאל אובייקטים מיניים - וכמובן, מתפלא כשהן מסרבות למלא את תכליתן העיקרית בחיים ולפתוח לך רגליים.

goldy

New member
לא לא: אני כזה רק באינטרנט

אם זה מה שאת חושבת עליי, אין שום סיכוי שתזהי אותי במציאות: בה אני *ההפך הגמור*.

מנומשת27

New member
התכנים האלה נמצאים בהודעות שלך

קשה לי להאמין שהם לא באים לידיי ביטוי גם בניסיון להכיר נשים. כך או כך, אם אתה כ"כ שונה במציאות, אולי מוטב שתפסיק לנסות להכיר נשים דרך האינטרנט.

goldy

New member
במציאות *כולן* מסוחררות מעצם הצומי המובטח להן

אפשר לזהות אותן ע"י כך שיגיבו להודעה זאת ב: "לא נכון אני לא כזאת".

איך את מגיבה כשאת רואה: אשכנזי + גבוה + ממושקף + קוקו + לא קולט רמזים ?

מנומשת27

New member
אני לא מתרשמת לא מאילן יוחסין ולא מגובה.

אני דור 11 בארץ מצד אחד ואיטלקיה מהצד השני, וכל הגברים במשפחה שלי מתחילים ב1.85. אז אם הייתי רואה אותך במציאות סביר להניח שלא הייתי סופרת אותך.

אני כן יכולה להתרשם מההודעות שלך בפורום, והן, איך לומר את זה? לא בדיוק מרשימות אותי.

goldy

New member

הלוואי יום אחד תקומי ותגלי שאת בת 38 עם עשרה חתולים.
הלוואי יום אח"כ תקומי ותגלי שאת בת 45, ושהזוגיות שלך היא עם כלב גדול ושחור ושאת מגדירה את עצמך "מומחית דייטים".

dori78

New member
יפה שאתה זוכר

פחות יפה שאתה משתמש בבמה הפתוחה הזו ובהתייחסות הרצינית שקיבלת, כדי להתנשא על אחרים.
למיטב זכרוני, פה זה לא טוויטר ואין הגבלה על מספר התווים להודעה.
כשאני טוענת משהו, אני מעדיפה להביא דוגמאות והוכחות. אני לבד זה לא סטטיסיטיקה מספקת.
זה שאני (אולי) שונה מהבחורות עליהן דיברת, גם לא מבטיח שאני ארצה להיפגש איתך.
הזלזול שלך במי שמתייחס אליך ברצינות מעציב אותי, כואב לי בשבילך.
אתה מפעיל פה מנגנון הגנה בסיסי, של אדם חסר ביטחון או ילדותי באופן קיצוני.
אם ככה אתה מתנהל גם בחייך הלא וירטואליים - פשוט חבל.
ואולי בגלל זה בנות מגיבות אליך כפי שסיפרת.

goldy

New member
"נשים חוות את חייהן *כי* הן קיימות"

אם את חושבת שאת מתקדמת בחייך בשל 'פנימיות', את מוזמנת לחשוב שוב: האם היית מתקדמת וחווה את חייך כפי שהיו עד היום, גם אם סביבתך הייתה *כולה* נשית?
אם אישה רוצה אז היא מקבלת זה משהו שגבר בכלל לא מסוגל להבין, אלא אם כן הוא דיקטטור או אבא שלו דיקטטור.

"כשאני טוענת משהו, אני מעדיפה להביא דוגמאות והוכחות. אני לבד זה לא סטטיסיטיקה מספקת."
__כל שאר הנשים לפנייך כותבות מילה או חצי משפט, וזה מבחינתן עולם ומלואו. אם את רצינית בטענתך זו אשמח לחוות דעתך על שני הקישורים בהמשך:

למה אני חסר ביטחון:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=740132&blogcode=12939335

למה אני ילדותי:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=740132&blogcode=13620109

בחיי הלא-וירטואלים גברים עושים ממני שק איגרוף ונשים רואות דרכי.

dori78

New member
באמת חבל לי בשבילך

לפי מה שאתה מתאר, החוויה שלך היא של ילד מוכה. לא ע"י הוריו, אלא כמטאפורה.
אני אסביר - אני מתכוונת לאדם, שכל מה שהוא מכיר זו המציאות המעוותת, האלימה והמשפילה לתוכה הוא גדל.
אני לא יודעת למה התחושה שאתה מתאר היא כזו, אני לא יכולה לבקש ממך לחשוף סיפורים כואבים ולמען האמת, זה גם לא ממש משנה.

אני גדלתי עם אחות אחת, שני הורים שנשואים עד היום, מעולם לא היה חסר לי שום דבר (אבל זה לא שלא רציתי דברים שההורים שלי לא הסכימו לקנות, שיהיה ברור.) על הנייר - ילדות מאושרת, שום סיבה להרגיש לא בסדר.
בפועל - אני חיה בתחושה של טראומה. אף אחד לא יכול להגיד לי שיש אנשים יותר מסכנים ולערער על התחושה שלי. כי היא שלי.
באותה מידה, זה לא משנה מה היו החוויות הלא נעימות שהביאו אותך לתחושות שאתה מתאר בבלוג שלך. מה שחשוב זה שזה מה שאתה מרגיש, על זה אף אחד לא יכול לערער. השאלה היא, איך משנים את התחושה הזאת. אני לא מתיימרת להיות פסיכולוגית, ככה שבזה אני באמת לא יכולה לעזור לך.

לא הבנתי את הקשר בין הפוסטים שקישרת אליהם לבין ילדותיות וחוסר ביטחון.
אני אנסה להגיב על הטענות שלך בענייני נשים, כי את הפוסט השני לא הבנתי בכלל.
אתה כותב על אחותך, שהיתה מלכת הגן בגיל 4. שיהיה לה בכיף. אני מעולם לא הייתי מלכת הגן, או הכיתה, או הגדוד בצופים.
סטטיסטית, בכל כיתה (35 ילדים+-, נגיד שזה בערך חצי בנים/בנות) יש מלכה אחת ועוד 17 נתינות אומללות, שאף אחת מהן לא יכולה להרגיש מוצלחת יותר מהאחרות. כי הרי מלכה יש רק אחת. גם במקרה הנדיר, שבו המלכה מודחת ומתמנה חדשה במקומה - עדיין יהיו יותר בנות מתוסכלות שירגישו מכוערות ודפוקות. אתה מבין לאן אני חותרת? יכול להיות ,שמראש אתה מכוון למלכות? תרשה לי להגיד לך בתור בת (אני חוזרת לרגע לכיתה ד', ברשותך), שהמלכה היא לא תמיד הילדה הכי יפה/חכמה/מוצלחת באופן כללי. בניגוד לתיאוריה שלך -היא גם לא תמיד אשכנזיה. אבל זה באמת לא קשור. הייתי ממליצה לך (אם אתה מעוניין בקשר זוגי, כמובן), להפסיק לשנוא את כל הנשים באשר הן נשים (זה מה שעולה מהפוסטים שלך) ולנסות להתמקד באופן חיובי ביצירת קשר עם בחורות, גם אם לא מדובר בדוגמנית על.
אולי הבנות שלא נחו על זרי דפנה כל שנות התיכון, יהיו מטרה יותר מוצלחת לנסיונות שלך ליצירת קשר זוגי.
טיפ קטן - בד"כ הן יותר מעניינות.

אם אשה רוצה אז היא מקבלת? אני שוב לא יודעת על מה אתה מדבר.
אני מסכימה איתך, שהחברה מאלפת אותנו לחשוב שהאשה "נותנת" והגבר "לוקח".
לימדו אותנו לחשוב על מין כעל מתנה שאשה מסכימה בחסדיה להעניק לגבר. במציאות זה לא תמיד ככה.
מרבית חיי עברו עלי בלרצות אנשים, שלא רק שלא רצו אותי בחזרה, ברוב המקרים לא ידעו שאני קיימת.
אני לא מכוערת, לא טיפשה לא שמנה, לא רזה ולא מגעילה באופן מיוחד. אני בחורה נורמלית. אני לא יודעת למה זה היה ככה.
ויש לי (לצערי) לא מעט חברות שעברו את אותה החוויה כנערות מתבגרות וכנשים צעירות.
מהצד השני, אני יכולה לספר לך על כמה וכמה גברים, שבלי קשר להופעתם החיצונית, התגלו כ"צ'ארמרים" מקצועיים, שגרמו לכמה בחורות חסודות שאני מכירה באופן אישי, לשכב איתם בדייט הראשון כנגד כל הסיכויים (אני נחשבת ל"שרמוטה" בין החברות שלי). הם רצו וקיבלו.

אני שוב חוזרת על הטענה הקודמת שלי - אין לזה קשר למין שלך.
החוויה שלך היא חלק מהמכלול של מי שאתה, בלי קשר להאם אתה גבר או אשה.
אני לא אומרת שהחוויה שלך לא משמעותית. בשבילך היא הכי משמעותית בעולם, זו תפיסת המציאות שלך.
השאלה היא אם אתה מעוניין לשנות. אני חושבת שאם התשובה לזה חיובית - גם בשביל זה הפורום הזה נולד.
ואם זה אכן כך - ברוך הבא

goldy

New member
<אני הגבתי>

הבעיה באינטרנט זה שפוגשים בו את עם ישראל.
אולי כשהערבים יכבשו אתכם תחזרו לתפקד טוב יותר בחו"ל.

dori78

New member
אין לי ארץ אחרת

מי זה "אתכם"? ולאיזה חו"ל בדיוק אתה מפנה אותי?

למעלה