הייתי חייבת להביא את זה לכאן חח..

IllyriaB

New member
פאק מה השעה. O: 47

81.שפה אהובה: אנגלית.
82.מחמאה אהובה: לא יודעת.
83.ירק אהוב: עגבניה.
84.פרח אהוב: אין.
85.שם אהוב לבן/בת: דניס ודניאל לבת.
-אסוציאציות:
86.מלחמה: דם.
87.פשע: גנב?
88.מוסר: סוציולוגיה.
89.חוכמה: עכבר?
90.טלוויזיה: אנג'ל.
91.יופי: חן. P:
92.גן: שעשועים?
93.טוב: רע.
94:רע: טוב.
95.ארז טל: כספת.
96.ספורט: שרירים.
97.אהבה: כיף.
98.הורים: אמא.
99.בן אדם: ולדי. {כי הוא בא אליי לפני שעתיים. P:}
100.השאלון הזה: מעביר זמן ומנקה את הראש מכימיה. חוזרת ללמוד לכימיה.

יאצוק

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס (איכ פשטידה) 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אממ. 9.נשיקה במצח או בפה? לאדעת
10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אפחד
14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו אני חושבת 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים, אופי. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות ואהבה. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה שלי, המוזיקה שלי, והמיטה שלי.
25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם אח שלי אני רבה הרבה, ועם אחותי הכל בסיידר. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: לאדעת.
27.רואה הרבה טלוויזיה? בזמן האחרון לא כל כך. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה וחצי בערך. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? תאמת? אין לי שמץ. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס ^^ 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? חלב (בקורנפלקס!
) 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לאדעת. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כע 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? Oo 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בערך 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי אני חושבת. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? סקייטבורד. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מבינה בזה XD 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? הוליווד, כי זה שקס. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כע 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים ושיער. 44.האם מחמיאים לך על האופי? אהא 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? בכלליות כזה, לאדעת.
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בסוכות 47.איך היה? נחמד 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הצלתי חתול מהתעללות קשה.
-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? לא הייתי מגיבה XD 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה, אבל לאט לאט מתרחקת. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת לעוף. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? אהא 57.יפה? לא 58.תמים/ה? בערך 59.רומנטי/ת? אולי 60.פחדן/ית? בערך 61.ביישן/ית? כה 62.אמיץ/ה? לא ממש 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? ממש לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? כע 67.חכם/ה? בערך 68.אובססיבי/ת? כע 69.טיפוס של נוסטלגיה? בערך 70.מנומס/ת? מנסה. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': מוחוס. 72.עיתון אהוב: ראש1 73.סרט דרמה אהוב: לאדעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק: הצלחת.
75.בילוי אהוב: לאדעת. 8) 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אין לי מושג.
77.תוכנית אירוח אהובה: קונאן אובריין [?] 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: לאדעת 79.תוכנית רדיו אהובה: אין ממש 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: לאדעת
83.ירק אהוב: מלפפון איי גס. 84.פרח אהוב: אין ממש. 85.שם אהוב לבן/בת: לבת- איימי, לבן- לאדעת!!!!!!!!111 -אסוציאציות: 86.מלחמה: רשע 87.פשע: גניבה 88.מוסר: השכלה [?] 89.חוכמה: מתמטיקה XD 90.טלוויזיה: השיר שלנו 91.יופי: עיניים 92.גן: נוסטלגיה 93.טוב: אייסטי 94:רע: מי שכתב את השאלון הזה 95.ארז טל: WTF!? 96.ספורט: כדורגל 97.אהבה: שבורה 98.הורים: אמא 99.בן אדם: איימי לי 100.השאלון הזה: מתחנגל.

גדחלכלדגכמ אני-

כי קצת משעמם! -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות, אבל הנחמדות שמבנינו :] 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס. מרצ'לו???? WTF?!? 3.גוף שרירי או רגיל? אני אוהבת רזים
אבל ריבועים בבטן עושים לי את זה, מודה. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? עזבותי באמאשכם 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? בראסמי מילים 7.בורקס או פשטידה? לאדעת 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אני אוהבת ביישנים, אז
9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים!! 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אממ.. גידי? [אתה מתרחק ממני..] 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינוווווווווו
15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא, אבל גם אליה לא משו 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא לובשת חצאיות 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?
20.מוזיקה-באוטו או בבית? בכל מקום -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? שום תקופה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך! ועיניים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה אמון ונאמנות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: מי מה מו 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר כזה 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: מוטי יצחק דני יוסי וגברי 27.רואה הרבה טלוויזיה? יותר במחשב 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לאדעת 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? סת' מהאו סי כי הוא ציני וחמוד 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שנאתי את לינדזי מהאו סי. קרציה. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?- 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? דחף פנימי. מה אתם רוצים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להיות או לא להיות- זאת השאלה! 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן, מאוד 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? אממ לא בטוחה. אחרים יחשבו ששלילי אבל 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? גלגיליות 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? חיפושית 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? מטולה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לאדעת.. באופן כללי כזה 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני שנונה
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מלא זמן 47.איך היה? חרא 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): עזבווווווו 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הטיול לאילת!!! -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? דה 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חע זה היה יכול להיות מגניב! 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום, מה אני משוגעת? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לקרא מחשבות או לעוף -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לא ממש 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? מאוד 60.פחדן/ית? מאוד! 61.ביישן/ית? מאוד!! 62.אמיץ/ה? בכלל לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא במיוחד 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? ממש לא 66.חם/ת מזג? תלוי 67.חכם/ה? אומרים שכן 68.אובססיבי/ת? חחחח אומרים שכן אבל בואו לא נכנס לזה 69.טיפוס של נוסטלגיה? מאוד!!!!111!!1111אחדאחדאחד!! 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': מעניין.. אף פעם לא חשבתי על זה.. 72.עיתון אהוב: ראש1? 73.סרט דרמה אהוב: החיים כבית 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: לצאת עם חברות, לאמשנה לאן 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברה 77.תוכנית אירוח אהובה: לאא יודעעעת 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: מהמהחדגכ 79.תוכנית רדיו אהובה: גלגלגלגלגלצצצ.. סתם נו 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה? 81.שפה אהובה: עברית! 82.מחמאה אהובה: שאני שנונה חחח 83.ירק אהוב: מלפלפון.. הוא כ"כ סימפטי! 84.פרח אהוב: פרח נתתי לנורית? 85.שם אהוב לבן/בת: דני ודנה -אסוציאציות: 86.מלחמה: ערבים 87.פשע: לאטוב 88.מוסר: השכל? 89.חוכמה: אינטלגנציה 90.טלוויזיה: מכשיר מרובע 91.יופי: טופי 92.גן: ילדים 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: חמוד
96.ספורט: לאאאאאאאאאאא רק לא ספורטטטטטטטטטטטטטט 97.אהבה: לא קרה לי 98.הורים: לא טוב 99.בן אדם: בת חווה? 100.השאלון הזה: בעל 100 שאלות ולא נהניתי ממנו בכלל

Dooritos

New member
אתם מודעים לעובדה שעוד לא עשיתי

שאלון אחד בכל ימי חיי?!?!? טוף היום אני משועממת.... -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אין לי מושג 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש 5.עברי לידר או אביב גפן? עיברי לידר (שאלה מאוד מאוד טובה) 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים.... 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? נייטרלית 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אפחד 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? ממש לא נעים לי להגיד את זה אבל לאמא קצת יותר... 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה השיר שלנו... אני הוטניקית 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפיים רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: צונזר -אם... רק על שאלה אחת באמת יכולתי לענות: 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שהייתי יכולה להיות בתוך מישהו- נגיד לראות את הכל דרך העיניים שלו ולשמוע את המחשבות שלו אבל לא להיות הוא..! קאפיש? -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לפעמים 57.יפה? לא יודעת 58.תמים/ה? קצת 59.רומנטי/ת? גם לא יודעת 60.פחדן/ית? בינונית... 61.ביישן/ית? כה 62.אמיץ/ה? נאאא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא כל כך 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? במידה מועטה 66.חם/ת מזג? כה, קצת למרות שיש פעמים שאני מופתעת מעצמי לטובה 67.חכם/ה? אני חושבת שאני ממוצעת 68.אובססיבי/ת? קצת 69.טיפוס של נוסטלגיה? יססססס 70.מנומס/ת? כה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה (טוסט) 72.עיתון אהוב: אין לי.... 73.סרט דרמה אהוב: היומן 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אוי רכבות הרים זה מאוד כיף אבל יש מתקן אחד של קוף שאני יכולה לעלות עליו עד קץ הימים! 75.בילוי אהוב: לראות סרט טוב (לא חייב בקולנוע) 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אממממממ חברה הכי טובה..! 77.תוכנית אירוח אהובה: לא מתה עליהם אבל אם כבר אז אופרה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: הממ...
79.תוכנית רדיו אהובה: .... 80.זמן אהוב במשך היממה: אחה"צ 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: אהההה כל מחמאה טובה מבחינתי 83.ירק אהוב: מלפפון (הרע במיעוטו) 84.פרח אהוב: ורד/הפרח ההוואי הזה 85.שם אהוב לבן/בת: עדי... :S -אסוציאציות: 86.מלחמה: מוות 87.פשע: רוע 88.מוסר: אין לי אסוציאציה 89.חוכמה: טוב 90.טלוויזיה: הדבר הכי מושלם בעולם כולו איך אנשים יכלו לחיות בלי זה? 91.יופי: איי וויש 92.גן: ילדים 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: תחכום 96.ספורט: עצלנות 97.אהבה: חמימות (פלצנות יתר) 98.הורים: חמודים 99.בן אדם: קוף 100.השאלון הזה: מעביר זמן

deadXend

New member
../images/Emo12.gif וויפי שאלון

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? לוידעת נו..זה קשה ]; 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס דהה. 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל רגיל. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש לייק דההה 5.עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר.הומואים לשלטון 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?....ממ לוידעת 7.בורקס או פשטידה? אבטיח 8.שרמנטיות-בעד או נגד?
9.נשיקה במצח או בפה?בפה.
10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו שוקו שוקו 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבה 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? שניהם שייחנקו 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו^_^ 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר ? נעמי שחר.כי הגודל קובע 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני.^_^ 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לפני שנולדתי 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים כהות..מיני ריבועים.ריבועים בפה גם ^__^ זה כל כך חומד 23.מה הכי חשוב בזוגיות? מממ 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: X: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? חביבים למדיי 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:....
27.רואה הרבה טלוויזיה? המון 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? ....הרבה. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לוידעעת 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? מרלנה.מימי חיינו.פו עלייך 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כה. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? מעולה 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?ששאני אגיע אליה אני אעדכן אותכם 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לאכול או לא לאכול 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כה 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלישי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? סקייט. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?הולנדית מעופפת. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א.עיר המפגשים^^ 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? יאפ 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לוידעת 44.האם מחמיאים לך על האופי?לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...לא מצחיק 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?מזמן.
47.איך היה? חרא 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כה.
49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): ה.ה.
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?...ממ..לא -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לא..זובי שיילך לעזה 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מתאבדת...לסבית אחת 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? תלוי מי.ומה 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? ממ לוידעעעעעת -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כה 57.יפה?לא 58.תמים/ה?כה 59.רומנטי/ת?מממ אולי 60.פחדן/ית?כה 61.ביישן/ית?ככה ככה 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? חח ממש 64.מרבה לשקר?אני?לא..לא משקרת..ולא לא אכלתי את העוגיות 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה?לא 68.אובססיבי/ת? חיחיחחיחחי..^_^ 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא 70.מנומס/ת?לא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולדדדד 72.עיתון אהוב:ראש1 73.סרט דרמה אהוב:בחזרה לגרוס פוינט 74.מתקן אהוב בלונהפארק:ברבורים 75.בילוי אהוב:ממ...לוידעת 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: נוגי 77.תוכנית אירוח אהובה: דר פיל 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: "" 79.תוכנית רדיו אהובה: ורדה 80.זמן אהוב במשך היממה:ערב 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה:אין 83.ירק אהוב:אבוקדו 84.פרח אהוב:
85.שם אהוב לבן/בת: עידו.ושמות אמריקקים -אסוציאציות: 86.מלחמה:משה 87.פשע: אבא של שירי 88.מוסר: מוסך 89.חוכמה: וואלה? 90.טלוויזיה: חיים 91.יופי:בנים 92.גן: בתיה 93.טוב:רע 94:רע:טוב 95.ארז טל:איככ 96.ספורט:כדורגל 97.אהבה: באסה 98.הורים: בלע 99.בן אדם:יא מאן 100.השאלון הזה: עקום

Misty Cat

New member
הנה השאלון שלי

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? - המ.. הייתי אומרת בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? - לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? - רגיל, הכי יפה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? - שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? - אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? - מילים מעליבות, אבל תלוי ממי 7.בורקס או פשטידה? - בורקס פיצה או תפ"א! 8.שרמנטיות-בעד או נגד? - מה ההגדרה המדוייקת של שרמנטיות? 9.נשיקה במצח או בפה? - בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? - מה יותר טוב? שוקו קר 11.ענבים או בננה? - ענבים קפואים! 12.ירח או כוכבים? - ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? - אף אחד 14."זהו זה" או "דומינו"? - זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? - לאמא, למרות שהתקרבתי לאבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? - המ.. אני לא רואה אז אני לא יודעת. 17.ג'ודו או איגרוף?- ג'ודו! 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? - מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? - משקפיים רגילות. סקסי 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית, איפה שאתה ממש יכול להשתולל -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? - אין לי מושג! אולי התקופה שגרתי באמריקה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? השיער, והלוק הכללי 23.מה הכי חשוב בזוגיות? - אהבה הדדית, כבוד. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים והחיים שלי. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? - יש לי אח אחד שאני רואה מידי שבוע ואני מאוד מאוד אוהבת אותו למרות שהוא מציק לי. את כל שאר האחים והאחיות לא יוצא לי ליראות. אח שלי גר בישיבה, אחותי גרה באוסטרליה ועוד אחות גרה בצפון ויוצא לי לראות אותה ממש קצת.. (סיפור חיי...) 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: הורים (נחשב כאדם אחד), מעיין, עדי, החתולה שלי (עךוב אני יודעת) ואח שלי. 27.רואה הרבה טלוויזיה? - בהחלט יותר מידי. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? הטלויזיה כמעט תמיד ברקע, זה לא אומר שאני רואה משהו, פשוט רעש שיהיה ברקע. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? - ספייק מבאפי קוטלת הערפדים. הייתי מחורפנת על הסידרה וספייק היה פשוט כל כך בריטי ומגניב. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס כלשהו אם חלב, ופרוסת לחם. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? - מים ולפעמים קולה אם מתחשק לי. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? - הרבה, לא זוכרת במדוייק. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? - בטח, אנחנו יורדים אחד על השני כל הזמן, אבל מתוך אהבה.
34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? - לא הפריעה לי. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? - הצטרפתי לפורום סקרים ושאלונים? לא ידעתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? - אין לי מושג! 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? - בהחלט כן, והרבה. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? - הייתי אומרת חיובי כי סה"כ כל הדברים שקרו חיזקו אותי, אבל שלילי כי זה היה קשה לעבור את הדברים. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? - מושב קדמי של מכונית, או אוטובוס. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? - וואו, אין לי מושג... 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? - קרית אונו, כי היא פשוט עיר שווה *ציניות* 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? - בזמן האחרון מחמיאים לי הרבה שרזיתי, למרות שעליתי במשקל.
לא שיש לי בעיה אם זה. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? - כפי שציינתי על המשקל. 44.האם מחמיאים לך על האופי? - לפעמים. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני מצחיקה, חמודה נהדרת, מדהימה, מושלמת וצנועה.
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? - נראה לי שנה שעברה, אם הכיתה 47.איך היה? - היה ממש כיף. פעם ראשונה שהייתי ברולר קוסטר אם לופץ 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? - כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...) - הרבה מקרים חלקם אישיים, וחלקם פחות. מה שהכי נתן לי סטירה מצלצלת זה שחברה שלי נפטרה לפני חודש ויומיים...
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? - כל מיני דברים קטנים כאלה שקורים ביום יום. משהו משמעותי זה שקיבלתי את החתולה שלי. זאת הייתי החיה הראשונה שלא חיה בכלוב שהייתה לי, והוא כמו הבת שלי...
-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? - כמובן, למה לא? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? - הייתי בשוק קודם, ואז הייתי מדווחת לועד. חחח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? - כלום. אפילו הרעיון גורם לי חלחלה.
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? - זה קרה בעבר. התייחסתי אליה לא הכי יפה בעולם ובסוף היא שברה את זה. פשוט לא יכולתי להגיד כלום כי לא ידעתי מה לעשות אם זה. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? - את היכולת להזיז זמן. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? - לא במיוחד. 57.יפה? - לפעמים
58.תמים/ה? - הייתי מאוד תמימה בעבר, עכשיו פחות. 59.רומנטי/ת? - אני חושקת ברומנטיות, למרות שאני לא רואה את עצמי ככזאת רומנטית. 60.פחדן/ית? - לא ממש 61.ביישן/ית? - בהתחלה אם אנשים חדשים כן, אח"כ אני ההיפך מביישנית. 62.אמיץ/ה? - כן 63.חזק/ה מבחינה פיזית? - די, למרות שאני פשוט גרועה בהורדת ידיים. 64.מרבה לשקר? - שקרים לבנים וחמודים, לרוב להורים שלי. 65.שוויצר/ית? - לפעמים, אבל לא במתכוון, לפעמים יוצא לי. -/ 66.חם/ת מזג? - אוח, מאוד. לא כדאי לעצבן אותי! (ג'ינג'ית מטבעי) 67.חכם/ה? - הייתי אומרת שכן, במקרים מסויימים 68.אובססיבי/ת? - כשאני נדלקת מאוד על משהו, אז אני חורשת אותו... 69.טיפוס של נוסטלגיה? - כן 70.מנומס/ת? - ליד מבוגרים, כן. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד נוטלה 72.עיתון אהוב: מעריב לנוער (כמה רדוד) 73.סרט דרמה אהוב: רקויאום לחלום 74.מתקן אהוב בלונהפארק: כל רולר קוסטר מהיר ועצבני! 75.בילוי אהוב: אם חברים, לא משנה איפה. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: מעיין, עדי, רוני, מעיין(אחרת) ועוד הרבה... 77.תוכנית אירוח אהובה: אין לי מושג 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: גם אין לי מושג 79.תוכנית רדיו אהובה: לא מקשיבה כל כך לרדיו חוץ מוורדה כי אמא שלי מקשיבה לה.
80.זמן אהוב במשך היממה: לפנות בוקר ככה בשעה 4 או 5, כשיש ממש קצת אור 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: המ.. לא יודעת. כל מחמאה היא נחמדה 83.ירק אהוב: ברוקולי או מלפפון 84.פרח אהוב: ורדים 85.שם אהוב לבן/בת: לא יודעת -אסוציאציות: 86.מלחמה: עולם 87.פשע: מאסר 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: מוח 90.טלוויזיה: חשמל 91.יופי: כאב 92.גן: ילדים 93.טוב: מאוד (WTF?) 94:רע: איש 95.ארז טל: כספת 96.ספורט: ערוץ 97.אהבה: חיים 98.הורים: דואגים 99.בן אדם: חי 100.השאלון הזה: נחמד

Mis summer

New member
עניתי! עניתי! הידד לי. ^^ ../images/Emo6.gif

זה יקח לי כמה דקות מהחיים,אבל זה כיייייף. :p -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. ~סגידע.~ 3.גוף שרירי או רגיל? לאמשנה כל כך. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? צבעי שמן. 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות. 7.בורקס או פשטידה? בורקס תפוח''א. יאמ. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד. 9.נשיקה במצח או בפה? בפה. גרר. (חחע.) 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו! 11.ענבים או בננה? ענבים. 12.ירח או כוכבים? כוכבים. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב. 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא,כמו כולם כמעט. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי. כי היא קורעת. 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? חצאית מיני,כי ארוכה זה מוזר. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית,במחשב. :] -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? גיל 6. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? החיוך,השיער (רצוי ארוך.) 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה,הבנה,ביטחון. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חברות,אהבה,משפחה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לפעמים טוב ולפעמים חרא. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא,דניאל,גידע,המאפיה (סתיו כוכב לוטם ועידן) והמחשב. 27.רואה הרבה טלוויזיה? כן,יותר מדיי. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? כבר לא הרבה. 3 וחצי שעות גג. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ארתור. סתם ככה. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס. עוגיה. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו. יאמ. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? דודידו. הוא עשה לי חלומות רעים. חעחע. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? פעם. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע מאוד. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא היצטרפתי. :p 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? ניפרדתי מחבר שלי,שהינו חברים בערך 3 שנים וקצת. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אולי לפעמים. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? פעם ככה ופעם ככה. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע כחול. XD 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מאיפה לי לדעת? מה אני,מוסכניק? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? נתניה,כי אני גרה שם. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער ג'ינג'י שטני. 44.האם מחמיאים לך על האופי? המון. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? תמימות,שיגעונות. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה שעברה. 47.איך היה? ממש כיף. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? מתאיים אלף חמש מאות ושישים פעם. ויותר. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אני לא יכולה לספר. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? נשיקה. :] -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור,כולם שווים בערכם. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? זה היה מוזר כי כול המורים אצלינו זקנים ויש אחד פדופיל. XD 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שוכחת מהעניין מהר מאוד. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה כדי לא לפגוע. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שיתאהבו בי בקלות. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן. 57.יפה? לפעמים. 58.תמים/ה? בערך. 59.רומנטי/ת? כן,מאוד. 60.פחדן/ית? קצת. 61.ביישן/ית? קצת גם כן. 62.אמיץ/ה? לפעמים. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? בשיעור ספורט לא. (וזה בכוונה. כי אין כוח.) 64.מרבה לשקר? אני לא מרבה! בלי הכללות בקשע. 65.שוויצר/ית? ממש לא. שונאת כאלה. 66.חם/ת מזג? מתעצבנת מהר,לפעמים. 67.חכם/ה? דיי חכמה אפשר לומר. :] 68.אובססיבי/ת? להמון דברים. 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש. 70.מנומס/ת? רוב הזמן. חעחע. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': אני אף פעם לא אוכלת אותם. תמיד זורקת. 72.עיתון אהוב: ראש1 73.סרט דרמה אהוב: כולם! :] 74.מתקן אהוב בלונהפארק: גלגל ענק. 75.בילוי אהוב: ללכת לבריכה,להיתבונן בשקיעה,לשמוע מוסיקה. XD 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: מורן. 77.תוכנית אירוח אהובה: הכל זז עם דוד טופז ההומו. XD 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ג'ייסון דנינו הולט,אי שם בMTV . 79.תוכנית רדיו אהובה: מי שומע רדיו?! 80.זמן אהוב במשך היממה: אחה''צ. 81.שפה אהובה: ספרדית,אנגלית. 82.מחמאה אהובה: "תפסיקי עם רגשי נחיתות. את יפה ומוכשרת". 83.ירק אהוב: עגבנייה. 84.פרח אהוב: סיגלית. (לאמא שלי קוראים ככה..) 85.שם אהוב לבן/בת: בת- מור,ליטל,לירון. -אסוציאציות: 86.מלחמה: רוע. 87.פשע: רצח,פגיעה. 88.מוסר: השכל. 89.חוכמה: ציטוטים. 90.טלוויזיה: צחוק,הנאה. 91.יופי: בילי ג'ו. 92.גן: ילדים קטנים שמזילים ריר. XD 93.טוב: אהבה. 94:רע: אכזבה 95.ארז טל: טמבל. ("מי גאון? אני." עלק.) 96.ספורט: טניס. 97.אהבה: בן זוג. 98.הורים: דאגות,חום. 99.בן אדם: נפש. 100.השאלון הזה: שנון. ניראה אתכם קוראים את כל זה.
ליאורע.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאוקייי...

:] -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?|תומממ...לא'דעת... 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?
נגיד שלואיס 3.גוף שרירי או רגיל?
מממ רגיל... 4.צבעי גועש או צבעי שמן?
שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?
מממ...אני אוהבת את שניהם אבל יותר את אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?
תלוי.. 7.בורקס או פשטידה?
בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?
ממממ לא'דעת 9.נשיקה במצח או בפה?
בפה 10.מיים קרים או שוקו קר?
מים 11.ענבים או בננה?
מממ ענבים 12.ירח או כוכבים?
שניהם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?
מממ לא'דעת, שניהם בסדר 14."זהו זה" או "דומינו"?
שניהם 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?
מממ אמא.. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?
נעמייי 17.ג'ודו או איגרוף?
כום 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?
תלוי במצברוח 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?
שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?
בכל מקום
-שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?
מממ כלמיני 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?
בחיצוניות? שיער, עיניים...בפנימיות-חוש הומור, אכפתיות וכאלה.. 23.מה הכי חשוב בזוגיות?
מממ אמון, נראלי.. אהבה.. וכאלה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
נו לא'דעת 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?
סבבה לגמרי 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
עזבו.. 27.רואה הרבה טלוויזיה?
כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?
הרבה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?
יש מלאא 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?
כלום..אני שותה נס בביצפר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?
^ 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?
לא'דעת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?
בצחוק 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?
מממ...סתם כזה, כי זה היה בצחוק 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?
חחחחח לאהחלטתי אתזה 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?
מממממ יש כלמיני נראלי 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?
מממ אולי.. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?
נו לא'דעתת 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?
אוטו.. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?
כל אחד שנוסע :D 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?
קיסריה, כי היא מדהימה [זה עיר בכלל? לא'דעת, נגיד] ולונדון, גם בגלל שהיא יפה למרות שעוד לא הייתי שם..[MCR מופיעים שם 4 ימים לפני היומולדת שלי ואני רוצה לנסוע!!
] 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?
לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?
עיניים, שיער, כלמיני.. 44.האם מחמיאים לך על האופי?
לפעמים.. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?
כלמיני 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?
לא'דעת, לפני כמה שנים.. 47.איך היה?
נחמד אבל אנ'לא אוהבת אזה כלכך.. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?
כן
49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):
כאילו...סטירה?..עזבו..
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?
כלמיני הופעות למיניהן, לבלות עם אנשים שאני אוהבת.. וכו'.. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?
כנראה שכן.. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
אוי ואבוי לי. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?
למה שאני אתאהב בגועל נפש האלה?! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?
תלוי.. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?
קריאת מחשבות נראלי...למרות שזה יכול גם לפגוע...ממממ...קריאת מחשבות טובות
-האם את/ה? 56.דאגן/ית?
מממ לא כלכך.. 57.יפה?
מממ לא כלכך 58.תמים/ה?
לא כלכך... חחחח
59.רומנטי/ת?
כן 60.פחדן/ית?
כן 61.ביישן/ית?
כן..אבל תלוי בסיטואציה 62.אמיץ/ה?
לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?
בקטנה 64.מרבה לשקר?
לא 65.שוויצר/ית?
כלכך לא 66.חם/ת מזג?
לפעמים 67.חכם/ה?
ממממ בקטנה 68.אובססיבי/ת?
לפעמים, תלוי.. 69.טיפוס של נוסטלגיה?
לפעמים 70.מנומס/ת?
לפעמים -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':
מממ...לא'דעת 72.עיתון אהוב:
ראש 1 73.סרט דרמה אהוב:
כלמיני 74.מתקן אהוב בלונהפארק:
כלום 75.בילוי אהוב:
לשבת עם חברים, הופעווווווות! 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:
כלמיני חברים, חברות.. 77.תוכנית אירוח אהובה:
מממ לא'דעת. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:
ציון ברוך
79.תוכנית רדיו אהובה:
כמעט כל מה שיש בגלגל"צ 80.זמן אהוב במשך היממה:
תלוי 81.שפה אהובה:
אנגלית 82.מחמאה אהובה:
מממ...יש מחמאה שהיא לא אהובה? 83.ירק אהוב:
גמבה 84.פרח אהוב:
לא'דעת 85.שם אהוב לבן/בת:

NeT NiT

New member
בובו ובובית מתבובודים.../images/Emo11.gif

[באמת שאין קשר לכותרת. XD] -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות.
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. 3.גוף שרירי או רגיל? חטוב
4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש מאן! 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר.
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? לפעמים מילים לפעמים מכות. 7.בורקס או פשטידה? תלוי איזה.
*שמנה* 8.שרמנטיות-בעד או נגד? להיות נגד תכונת אופי...?
9.נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי
10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו. 11.ענבים או בננה? וואהה זה קשההה!! מזההה ביחד.
12.ירח או כוכבים? כנ"ל. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? יחד..?
אריק. 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? בעיקרון לאמא. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? ז'ובי. 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף זה מגניב. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא תודה. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? אממ.. אני משקפופרית
20.מוזיקה-באוטו או בבית? בכל מקום. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? יש כל מיני. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? XD 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: מוזיקה, חברים, אהבה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר גמור
26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: קצת קשה. 27.רואה הרבה טלוויזיה? ממש לא.. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 5 דקות. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? וואה.. שיין מישנן בנות. כי היא שולטת.
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לפעמים לא אוכלת.. ואם כן.. אז פרוסה או משהו.. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה. דבר ראשון. לפני שאני פותחת עיניים בכלל. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זכור לי כרגע. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? בצחוק אולי
34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? צחקתי?
35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אממ 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אפשר להגיד. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי נראה לי. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנועי שטח
40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מאזדה 6
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? נראה לי שתל אביב.. כי מעניין שם. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אממ.. לפעמים.. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שאני יפה |מסמיק| 44.האם מחמיאים לך על האופי? אממ
45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לאיודעת.. שאני חמודה? שאני מופרעת? XD [זאת מחמאה מה.] 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופש הגדול
47.איך היה? כיף
48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אממ. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? יש כמה.. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אני מניחה.. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? XDDDD שותקת. [שתקתי.] 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אז הוא/היא לא היו חברים שלי מהתחלה. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן. 57.יפה? אפשר להגיד.. 58.תמים/ה? כן. 59.רומנטי/ת? כן. 60.פחדן/ית? קצת אולי. 61.ביישן/ית? קצת. 62.אמיץ/ה? קצת. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן.
|בריון| 64.מרבה לשקר? לא. 65.שוויצר/ית? נה.. 66.חם/ת מזג? תלוי. 67.חכם/ה? פריטי מאץ'. 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? בערך 70.מנומס/ת? כן בוודאי.
-דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חמאה וריבת תות
72.עיתון אהוב: ידיעות אחרונות? XD 73.סרט דרמה אהוב: אל תתחילו
74.מתקן אהוב בלונהפארק: ספינת פיראטים!!!
75.בילוי אהוב: עם אנשים אהובים.
76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש כמה וכמה. 77.תוכנית אירוח אהובה: ריקי לייק!!!!
78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: צביקה הדר XD 79.תוכנית רדיו אהובה: לאיודעת.. 80.זמן אהוב במשך היממה: בחופש-שקיעה, בלימודים-שעות שינה. 81.שפה אהובה: רסית. XD סתם אממ.. אני אוהבת אנגלית, ספרדית ופורטוגזית.. ובכלל אני אוהבת שפות
82.מחמאה אהובה: שאומרים לי? "איזה יופי! התאמת את הסווטשירט בצפר לעיניים!!!111" XDDDD 83.ירק אהוב: מלפפון
84.פרח אהוב: פרחים בכלליות
85.שם אהוב לבן/בת: יעל/מיכל/לילנד -אסוציאציות: 86.מלחמה: צבא. 87.פשע: גנב. 88.מוסר: -ריק- 89.חוכמה: עידו XD 90.טלוויזיה: מאד טי וי XD 91.יופי: אממ 92.גן: צבעוני 93.טוב: מוזיקה 94:רע: בצפר 95.ארז טל: טחח 96.ספורט: הוקי 97.אהבה: טוב. 98.הורים: היי? 99.בן אדם: בת אדם. 100.השאלון הזה: נחמד.

Blue Puding

New member
שאלון שאלון שאלון../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?נמנמנמ בנות
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס...i think 3.גוף שרירי או רגיל?רגיל עם קמצוץ שריריות
אחח הפלצנות
4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן
5.עברי לידר או אביב גפן?נמנמנמ אם לחן אז אביב גפן אם מילים אז עברי לידר..נראה לי.. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים.. 7.בורקס או פשטידה?בורקס..חעחעח מי חשב על השאלות הכה חשובות האלו?! 8.שרמנטיות-בעד או נגד?נגד
חעחעח!! 9.נשיקה במצח או בפה?בפה
10.מיים קרים או שוקו קר?מים..אני לא אוהבת שוקו אני מוזרה
11.ענבים או בננה?ענבים..אני שונאת בננות
12.ירח או כוכבים?נמנמנמ כוכבים...כי יש מלא כאלה..כמה גאוני 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק אינשטיין! 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו דומינו דומינו
משוש חיי!! 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?כן..מה שאמרתם.. 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף
18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?אפחת....שונאת חצאיות.. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?לפי דעתי רגילות זה שקסי..אז רגילות
20.מוזיקה-באוטו או בבית?בבית
ובלילה באוטו
-שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?חופש הגדול של השנה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים, מבטים. 23.מה הכי חשוב בזוגיות?כנות, הדדיות. (קלישאות!1 יאיא
) 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:חברים שלי, מוסיקה, אהבה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?בסדר.
26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:יש מלא אבל...אמממ נועי עדו דניאל מאי מנגו 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שעתיים בערך 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?אמממ.באם מרג'רה מויוה לה באם...כי הוא באם
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא אוכלת ארוחת בוקר
31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?אקטימל..אני קשוחה!!
32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אממממ אני חושבת ששנאתי את גברת פיוניק מהמומינים באמת היא מעאפנה!! 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן
34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?תלוי..זתומר כשעושים בצחוק אז גמני צוחקת על עצמי..אבל כשזה היה באמת הרגשתי ממש ממש חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?לא הצטרפתי
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?להמשיך ולחיות 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?גי'פ..ג'יפ ג'יפ ג'יפ
40.מה הוא האוטו האהוב עליך?discovery3/ range rover super charger 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?לונדון..נו כי זה לונדון!!! 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לא 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?---
44.האם מחמיאים לך על האופי?כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?אומרים לי שנאי בנאדם מדהים ושיט..כן בטח 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לא זוכרת..שונאת לונה פארק 47.איך היה?---
48.האם בכית פעם בגלל אהבה?אכן
49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):נמנמנמ..אני לא יודעת 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? המעבר לכיתת מחוננים..נשמע מעאפן אבל אנחנו שרוטים..ולא שרוטים כמו מדעית מפגרים..שרוטים גזעיים
טוב עזבו אני שותקת
-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?תמיד יחס שווה!! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?אוי מיי פאקינג גוד שלא קיים!!! בורחת בסערה ותולשת לעצמי את כל השערות 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?שוכחת כמה שיותר מהר!! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?להיכנס למוח של אנשים..לדעת מה הם חושבים -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כע
57.יפה?לא!
58.תמים/ה?לא ממש 59.רומנטי/ת?כן
60.פחדן/ית?לא 61.ביישן/ית?לא 62.אמיץ/ה?די..בערך..משתדלת 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן די 64.מרבה לשקר?לא יודעת..לא בדקתי את זה 65.שוויצר/ית?ממש ממש ממש לא 66.חם/ת מזג? כע
67.חכם/ה?לא 68.אובססיבי/ת?
לא 69.טיפוס של נוסטלגיה?כע
70.מנומס/ת?חעחעחח..תלוי למי..עם חברים ממש לא..עם אנשים זרים כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':נמנמנמ גבינה בולגרית 72.עיתון אהוב:כל דבר באנגלית
73.סרט דרמה אהוב:אמממ ילדים חורגים לאלוהים, איש על הירח
74.מתקן אהוב בלונהפארק:לא יודעת 75.בילוי אהוב:יציאה עם חברים לדיזינגוף סנטר 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:עדו
ללי למיניהן
נועי
77.תוכנית אירוח אהובה:אממממ "סטודיו למשחק עם.." 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:לא יודעת
79.תוכנית רדיו אהובה:נמנמנמנמנמ התוכנית של שי ודרור
80.זמן אהוב במשך היממה:לילה...חצות 81.שפה אהובה:אנגלית
82.מחמאה אהובה:חולת נפש 83.ירק אהוב:אמממ עגבנייה
84.פרח אהוב:אממ שושנים או ורדים אבל הכהים 85.שם אהוב לבן/בת:גלעד -אסוציאציות: 86.מלחמה:נאצים!! 87.פשע:רצח 88.מוסר:אתיקה 89.חוכמה:גאונות 90.טלוויזיה:ממכר 91.יופי:פלסטיק 92.גן:פרחים? 93.טוב:חיובי 94:רע:החיים 95.ארז טל:טל ארז..שייייייייייייייייייייייייי (ילד מהכיתה) 96.ספורט:מחזור 97.אהבה:סבל 98.הורים:דיקטטוריה 99.בן אדם:יצור חסר בינה 100.השאלון הזה:נמנמנמ..גאוני!

darkDork

New member
../images/Emo72.gifווהו!

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי בבנאדם הספציפי o0 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס נראלי 3.גוף שרירי או רגיל? לא יותר מידי שרירי זה טוב XDDDDDDD 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש ^^ 5.עברי לידר או אביב גפן? אממ שניהם חביבים אותה דרגה D: 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? תלוי XD 8.שרמנטיות-בעד או נגד? הממ מה? ;[ 9.נשיקה במצח או בפה? באף ^^ 10.מיים קרים או שוקו קר? אם זה שוקו קר בצורה לא טעימה אז מים. 11.ענבים או בננה? תלוי נו XD 12.ירח או כוכבים? שניהם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? נראלי אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? קשה מידי ;[ 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא שואלים כאלה ;[ 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שחר! XD 17.ג'ודו או איגרוף? קראטה. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה X: [עוד ידרדרו אותי לזה XD] 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? תמיד ^^ -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הממ לא יודעת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיינים, פנים, בטן, שיער
23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה. אהבה מנצחת הכל ;[ 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אומנות, אהבה, ביטחון. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים ^^ 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: קשה 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? משקיעה? XD לא הרבה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מממ לא יודעת..ווילו? כי היא כזו מאגניבה וחמודה. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שוקו XD 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? לחם. סתם..שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כע 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? עדיין לא הגעתי למסקנה הזו 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? נו איידיה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אני מניחה 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? לא יודעת D: 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? כמו של פייג'! 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא יודעת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לעיתים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער..עיניים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כע 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? דברים טובים..לא יודעת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? באמת שאני לא זוכרת 47.איך היה? אני לא אוהבת דברים כאלה ;[ 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): יש מספיק :] 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? שאני עם אנשים שאני אוהבת זה טוב במיוחד ^^ -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לעע o__0 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? ווהו! סתם מאיפה לי 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום? XDDDD 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? o0? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת לקרוא מחשבות -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לעיתים 57.יפה? ממ? :S 58.תמים/ה? כע 59.רומנטי/ת? יש מצב 60.פחדן/ית? לפעמים 61.ביישן/ית? לפעמים 62.אמיץ/ה? לפעמים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? הממ די 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? חחח לא D: 67.חכם/ה? די 68.אובססיבי/ת? לפעמים X: 69.טיפוס של נוסטלגיה? כע 70.מנומס/ת? יאפ -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': מה שאמא שמה זה טוב XD 72.עיתון אהוב: לא יודעת..מה שיש בבית 73.סרט דרמה אהוב: לא יודעת XD 74.מתקן אהוב בלונהפארק: לא מה למה ;[ 75.בילוי אהוב:חברים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש כל מיני 77.תוכנית אירוח אהובה: לא יודעת D: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: לאדעת 79.תוכנית רדיו אהובה: לא יודעת 80.זמן אהוב במשך היממה: אין זמן קבוע כזה 81.שפה אהובה: אנגלית, ספרדית, רוסית היא מרתקת. XD אני אוהבת גם עברית מה ^^ 82.מחמאה אהובה: אממ לא יודעת 83.ירק אהוב: הו...עגבניית שרי! ומלפפון! וחסה! וחציל! ואני אוהבת ירקות נו..ופירות גם ;[ 84.פרח אהוב: אני אוהבת כשהם קטנים חמודים וצבעוניים ^^ 85.שם אהוב לבן/בת: לא יודעת מה -אסוציאציות: 86.מלחמה: כאב 87.פשע: אי סדר 88.מוסר: מצפון 89.חוכמה: תבונה 90.טלוויזיה: איכות ^^ 91.יופי: טוּב 92.גן: פרחימ 93.טוב: חמלה 94:רע: טיפשות 95.ארז טל: משקפיים [כמו רדוד מצידי] 96.ספורט: ביטוי 97.אהבה: הכל 98.הורים:דוגמה 99.בן אדם: לב 100.השאלון הזה: נגמר ;[

שלי../images/Emo140.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות..
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס... 3.גוף שרירי או רגיל?רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן?אממ....שניהם? 5.עברי לידר או אביב גפן? וואי.. שאלה קשה...ניראה לי אביב... 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?
לא יודעת?!?!?!!?! 7.בורקס או פשטידה?בורקס... 8.שרמנטיות-בעד או נגד?אמ... אמ... 9.נשיקה במצח או בפה?בפה...
10.מיים קרים או שוקו קר?מיים קרים...
11.ענבים או בננה?לא יודעת... 12.ירח או כוכבים?הולכים ביחד.... 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?לא זה ולא זה... 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו... 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא... 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נעמי שחר.. 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף.. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?ארוכה.. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש..
20.מוזיקה-באוטו או בבית?שניהם..אולי באוטו.. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אין... 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?אני כזאת שבוחרת לפי אופי. אבל ממבט ראשון ... אז ...שיער, עיניים, חיוך...לא יודעת... 23.מה הכי חשוב בזוגיות?אמון,אהבה, תשוקה, ביטחון, כנות, הכל.. כל מה שיש..... 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה,משחק,אממ.. אהבה..? 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?אחיות. ועם הגדולה טוב. ואם הקטנה.. אממ.. *אחיות קטנות*... ואני לא יוסיף יותר... 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:רק חמש? טוב אז.. אמא, אבא, אחותי, האחות השניה שלי,ו.... אממממ....לא יודעת.... 27.רואה הרבה טלוויזיה?יאפ... 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?5?שעות. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?אאאממ.. לא יודעת.... 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?סלט... 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים... 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?לא יודעת.. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן..... 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?
(FUCK YOU) 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?אאמ.. אני לא? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?נמ..
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?לא. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?עיחכעוחעיעיח... 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?
או..
40.מה הוא האוטו האהוב עליך?למבורגיני...כזאת כמו של באם... 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?אאממ... ניו- יורק.. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?יאפ.. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?לא לגילכם
... סתם. לא יודעת על הכול... 44.האם מחמיאים לך על האופי?נמממ.. לא יודעת... 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?עיכעיכהיגכעיכגע 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בחופש הגדול. לא בלונה פארק בסופר לנד... 47.איך היה?כיף.... 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?יכול להיות... 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):מה? 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?עיעכיעכיע -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור.. בלי קיפוחים...אוהבת את כולם באותו מידה. (אם היה לי)... 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?מספרת למנהלת? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?איכסססססססססס..... אני לא.....וגם לא יהיה..... 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?אני לא שונאת אף אחד.. אבל.... אם.... אז. לא יודעת.. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?וואי.. שאל הכל כך קשה... אולי ... רואה ואינו ניראה. או לעוף.... או להיות בשני מקומות בו זמנית ...(די אני כל כך מושפעת ממכושפות) -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן... מאוד.... 57.יפה?נמממ.. שאלה של טעם... 58.תמים/ה?לא.. 59.רומנטי/ת?
60.פחדן/ית?יאפ... 61.ביישן/ית?לפעמים.. 62.אמיץ/ה?אולי.. 63.חזק/ה מבחינה פיזית?לא... 64.מרבה לשקר?משקרת לפעמים לא הרבה... 65.שוויצר/ית?טיפה... 66.חם/ת מזג?מאודד.........
67.חכם/ה?כן? ניראה לי.. 68.אובססיבי/ת?כן 69.טיפוס של נוסטלגיה?לא.אולי קצת.... 70.מנומס/ת?רוב הזמן... -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':איכס.. שונאת סנוויצי'ם... 72.עיתון אהוב:מעריב לנוער , ראש אחד. אני לא מנויה יש לחברות שלי... 73.סרט דרמה אהוב:לא יודעת... 74.מתקן אהוב בלונהפארק:נננ.. יש מלא... 75.בילוי אהוב:קניון...
76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: מיי באסט פראנד.... 77.תוכנית אירוח אהובה:לא יודעת ...... 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:נמנמנמנמנמנמנמנמנ... 79.תוכנית רדיו אהובה:אכהימהנמעיעיח..*. 80.זמן אהוב במשך היממה:אין.. 81.שפה אהובה:אנגלית.... 82.מחמאה אהובה:איזה יפה? 83.ירק אהוב:חסה.. 84.פרח אהוב:ורד.... 85.שם אהוב לבן/בת:אורן,מאי... -אסוציאציות: 86.מלחמה:רע.. 87.פשע:עוד יותר רע.. 88.מוסר:מה? 89.חוכמה:ידכעידעטידי 90.טלוויזיה:חשוב מאוד.. 91.יופי:כדי..לא חייב... 92.גן:איזה גן? 93.טוב:רע 94:רע:טוב 95.ארז טל:חחח...
96.ספורט:מעייף.. 97.אהבה:תשוקה. 98.הורים:מתה על הזקנים שלי... 99.בן אדם:כן? לא? אולי? 100.השאלון הזה:נחמד... מאוד...!!!

may90

New member
שאלון$!@#!@#

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן
5.עברי לידר או אביב גפן? אף אחד... 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות
7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אממ...לא יודעת:|? 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אף אחד 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי XD 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה השנטיות האלה [אני לא לובשת חצאיות אבל היא יותר יפה ממיני] 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? שניהם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ז' 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שיער ועיניים כמו כל בנאדם שני
23.מה הכי חשוב בזוגיות? אממ לא יודעת 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים וכיף. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ככה... 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אין 5 27.רואה הרבה טלוויזיה? בערך 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 3 שעות... אני כבר רואה פחות טלויזיה... 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? קלסו [שנות ה70] כי אמרו לי שאני מתנהגת כמוהו D: 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? תה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ג'רי מטום וג'רי- הוא הציק לטום!!! 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אממ אנחנו תמידי ורדים אחד על השני 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רגיל 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? הצטרפתי? זה חדש לי... 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להצטרף לפורום סקרים ושאלונים אני משערת. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אממ כע... 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיים... אתם יודעים... העבר משפיע גם לרעה וגם לטובה 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? הממ ג'יפ 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א כי אני תמיד פוגשת שם אנשים 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?יש כאלה 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? הממ לא יודעת פשוט אומרים "יפה". 44.האם מחמיאים לך על האופי? כע D: 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מצחיקה ^^ 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? הממ חופש גדול
47.איך היה? אחלה 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): wtf? 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? את היום שהלכתי לת"א ופגשתי במקריות איזה 20 ילדים שאני מכירה ^^ -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אכן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? "פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מתאשפזת 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מתרחקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? הו לעוף נו דאוט! -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לפעמים 57.יפה? יש אומרים 58.תמים/ה? לפעמים 59.רומנטי/ת? לא 60.פחדן/ית? לא 61.ביישן/ית? לפעמים 62.אמיץ/ה? אכן 63.חזק/ה מבחינה פיזית? הממ בערך 64.מרבה לשקר? בצחוק D: 65.שוויצר/ית? כשיש לי במה להשוויץ >< 66.חם/ת מזג?לאלא 67.חכם/ה? לאלא 68.אובססיבי/ת? בד"כ לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? כע 70.מנומס/ת? לפעמים -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חסה וטונה 72.עיתון אהוב: ראש1^^ 73.סרט דרמה אהוב: אממ אפקט הפרפר נחשב? או שזה מד"ב? או משהו כזה?... אם לא אז הילרי וג'קי 74.מתקן אהוב בלונהפארק: טופספין ^_^ 75.בילוי אהוב: בין חברים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: כל אחת מהחברות 77.תוכנית אירוח אהובה: קונאן אובריין!
78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: קונאן אובריין 79.תוכנית רדיו אהובה: לא שומעת 80.זמן אהוב במשך היממה: הכל 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: מצחיקה D: 83.ירק אהוב: בצל וחסה 84.פרח אהוב: צבעוני 85.שם אהוב לבן/בת: דונט קנו -אסוציאציות: 86.מלחמה: דם 87.פשע: רובה 88.מוסר: השכל ^^ 89.חוכמה: שכל 90.טלוויזיה: קרטונס 91.יופי: טופי >< 92.גן: ילדים 93.טוב: כרית [לא יודעת למה :|] 94:רע: סכין 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: כדורגל 97.אהבה: לב 98.הורים: אבא ואמא 99.בן אדם: שלד 100.השאלון הזה: כמו כל שאלון

may90

New member
אף אחד לא בחר מרצ'לו ../images/Emo2.gif

אז אני משנה למרצ'לו! מסכן

helenas

New member
עונה עליו בפעם השלישית... נו טוב..

העתק- הדבק זה או זה: איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? שמיל גוף שרירי או רגיל?רגיל צבעי גועש או צבעי שמן?שמן עברי לידר או אביב גפן?אף אחד מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מכות בורקס או פשטידה?פשטידה שרמנטיות-בעד או נגד?/ טחחחח נשיקה במצח או בפה?בפה מיים או שוקו? מים ענבים או בננה? בננה ירח או כוכבים? ירח אריק איינשטיין או גידי גוב? אף אחד... "זהו זה" או "דומינו"? זהו זה!!!! למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא ג'ודו או איגרוף? קראטה חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא לובשת חצאיות... משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש מוזיקה-באוטו או בבית? בבית שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כתות ז'-ח' מה עושה לך את זה בבני המין השני?המממ שבנים לועסים ויש להם את השריר הזה בלסת...גרררר שרירי בטן, עיניים יפות, טעם טוב במוזיקה, כנות, בטחון עצמי... מה הכי חשוב בזוגיות? כנות ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים, מוזיקה איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?תלוי איזה...חחח ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: המשפחה שלי, שזה כבר 5 רואה הרבה טלוויזיה?מממ... כן(?) כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אין לי מושג, לפעמים בכלל לא, ולפעמים המון מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?נו שכחתי ת'שם.... אבל גם פיטר פארקר ואלאדין, ואיך לא, דודו זר...חחח סתאאם מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?נס קפה מחלב סויה כמובן איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? הופ גובלין---כי... למה לא? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן איך הרגשת עם זה באותו רגע?אממ... טוב, תודה מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?ללמוד תופים האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?לא אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אופנוע מה הוא האוטו האהוב עליך?יואו אני ממש לא מבינה במכוניות...אממ... לנד רובר? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? נ"י, כי המשפחה שלי שם, וכי היא כיפית. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער, גוף האם מחמיאים לך על האופי?כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני נדיבה, חמודה, מקורית מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בגיל 10 איך היה?לא זוכרת האם בכית פעם בגלל אהבה? כן ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): שסבתא שלי נפטרה ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? שאחותי נולדה האם את/ה... דאגן/ית?לא יפה?לא תמים/ה? כן רומנטי/ת? לא פחדן/ית? לא ביישן/ית? כן אמיץ/ה? לפעמים חזק/ה מבחינה פיזית? ממש לא מרבה לשקר? לא שוויצר/ית? לא חם/ת מזג? לא חכם/ה? לא במיוחד אובססיבי/ת? כן טיפוס של נוסטלגיה? כן מנומס/ת? כן דברים אהובים: מילוי אהוב בסדוויץ': חמאת בוטנים עם ריבת אוכמניות= שליטה עיתון אהוב:ראש 1 סרט דרמה אהוב:/ מתקן אהוב בלונהפארק:/ בילוי אהוב: תופים בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברות שלי, השרמוט תוכנית אירוח אהובה:אממ... ג'יי לנו מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:ג'יי לנו תוכנית רדיו אהובה:לא שומעת רדיו זמן אהוב במשך היממה:ליייייייילללללללה שפה אהובה:צרפתית, אנגלית, גרמנית מחמאה אהובה:שמנדולה ירק אהוב:עגבנייה פרח אהוב: פרחים סאקס שם אהוב לבן/בת: בריס, שובל אסוציאציות: מלחמה: חרב פשע: אזיקים מוסר: מחלק חוכמה:פילוסופיה טלוויזיה: מחשב יופי:אופי גן: חובה טוב: מתוק רע: דת ארז טל: שטן ספורט: כדור אהבה: משחק הורים: שומרים בן אדם: גובה השאלון הזה: טיפשי.

למעלה