הייתי פעם נורמאלי

נרו2

New member
הייתי פעם נורמאלי

עד גיל 19 הייתי רגיל ואז נכנסה לי מחשבה שלהכל צריך להיות הוכחה ומאז אני לא מבין את הגוף של האישה ולא מבין משיכה. האם אני אסקסואל? דרך אגב, אני בן 27.

נרו2

New member
לא פירטתי בבעיה שלי

כי היא כל כך קשה ומורכבת ולמען האמת אני מתבייש לפרט אותה אפילו כאן אבל אם אנשים ירצו אז אולי אני אפרט. בכל מקרה האם אתם יכולים להגיד לי מה אתם חושבים ממה שכתבתי.

p019

New member
ואת הגוף שלך אתה מבין?

דבר ראשון, עלפי משפט גדל יש דברים שאי אפשר להוכיח אותם. דבר זה אינו גורר את אי שלמותה של המערכת. רוב הדברים שאנכנו עושים לא הוכחנו אותם (לפחות לא בעצמנו). בקשר לא-מיניות. כשאתה אומר שהיית רגיל למה אתה מתכוון? האם הרגשת משיכה מינית? אני לא מבינה מה זו משיכה, אבל זה כיוון שמעולם לא חוויתי אותה. אני לא מבינה למה אני אוהבת שוקולד אבל אני לא זקוקה להוכחה לכך שאני אוהבת שוקולד. ובכל מקרה - להיות א-מיני זה אולי לא נורמה אבל בהחלט זה נורמלי.

נרו2

New member
הרגשתי משיכה אפילו מוגזמת

והמוח שלי הרס הכל. אני יודע שלא צריך הוכחה. אבל אני חייב הוכחה. גם אם אין. ולכן אני לא מרשה לעצמי כלום. אבל אני לא רוצה להכנס לזה. רק רציתי לשאול אם אני אסקסואל?

נרו2

New member
לכל דבר

שנשים נהנות מסקס. אין לי הוכחה לזה. אני לא מאמין בזה עד היום. ושלא תביני לא נכון. אני גבר מושך. נשים מסתכלות עלי ברחוב. עד לפני חודשיים היתה לי חברה שבעיקר היינו מתמזמזים הרבה. והיא נהנתה חבל על הזמן. ואני עדיין יש לי את הבעיה הזאת. לא אמרתי לה את זה אבל כשאנחנו היינו מתמזמזים- היא היתה נהנית ואני לא הייתי מבין למה.

נרו2

New member
ובהקשר למשיכה לאישה

אני לא יודע למה גבר נמשך לאישה. אני צריך סיבה. עד כמה שזה נשמע טפשי. לפני זה היתה לי משיכה לנשים אפילו יותר מידי. זה היה איזה ערב אחד שנכנסה לי המחשבה הזאת. אני צריך האמת לעוד הרבה דברים הוכחה אבל אני לא אפרט הכל. רק רציתי לדעת אם אני נחשב א-סקסואל.

sadhaka

New member
להרגע

אתה נשמע חרד ומבולבל בלי קשר לסקסואליות או אסקסואליות... יש אנשים לא פעילים מינית מכל מיני סיבות רבות ומגוונות והם לא א-סקסואלים. הצורך השכלתני בהוכחות לכל דבר מיותר. לא את כל התשובות תוכל לקבל מראש. גם אין תשובות חד משמעיות לכל דבר. אין מתכון שיסביר אנשים שונים. נשים ויכולת לסקס זה נושא מורכב יותר מאצל גברים. ביולוגית נשים כן בנויות להנות ממין. אבל בשבילן לשכב עם מישהו זה לא אותו דבר כמו אוננות (שזה הרבה יותר קל וזמין) . כדי שאשה תחווה מין מספק עם בן זוג זה תלוי באיכות מערכת היחסים ביניהם. אצל נשים סקס=אינטימיות. והיכולת לאינטימיות קשורה לרגשות, אמון, דימוי גוף כ'. ואם מישהי נהנתה להתמזמז איתך ולא הבנת למה. אז כנראה אתה לא מבין את עצמך קודם כל. זה כמו שאני אגיד שמישהו צחק שהוא שמע בדיחה ולא הבנתי למה...

נרו2

New member
אין לך

מושג כמה אני חרד. האמת שאני יודע את הדברים האלה. אני פשוט לא מצליח להאמין להם אבל בזמן האחרון אני מתקדם המון.

הלומהX

New member
מדוע את מכלילה?

"אצל נשים זה כך" "אצל גברים זה כך" אני דווקא פגשתי גברים שתמיד קישרו סקס עם אינטימיות גדושה, בעוד אני (ו2 חברות טובות), מקשרות סקס עם סיטואציה סקסית. סקס כשמו כן הוא = סקס. סקס ואהבה = 2 דברים נפרדים. הקישור ביניהם מאוד מרתיע אותי. אני לא מסוגלת "לעשות אהבה". זה יגרום לי להקיא. אני מבקשת ואף דורשת להפסיק להכליל. לא הייתי מצפה לחשיבה כזו מא-מיניים.

Xylophone

New member
כי זה ככה ביולוגית

ככה בני האדם נוצרו. ככה הם בנויים. ככה הם מתוכנתים. אם הם לא היו נהנים ממין הם לא היו מתרבים. ואם הם לא היו מתרבים האנושות הייתה נכחדת. מאיזו שהיא סיבה אסקסואלים לא בנויים ככה. לא ממש ידוע למה. עכשיו- למה בני האדם נוצרו ככה- ומי יצר אותם ככה- זאת כבר שאלה פילוסופית שאני והרבה אנשים לא יכולים לתת עליה תשובה.

ורוניק 1

New member
מה זה משנה למה??

למה השמיים כחולים? למה צריך להביא ילדם לקרוא ספר אן לגדל כלב? למה? ככה. מה זה משנה בכלל. אתה נהנה מסקס כן או לא? זה עושה לך משהו כן או לא? אם שתי התשובות הם כן אתה לא אסקסואל. ולדעתי אתה גם סתם מבלבל לעצמך במוח יותר מדי.

p019

New member
חוסר הבנה של אסקסאוליות

הנאה ממין לא קשורה כלל לאסקסואליות. אם אדם נימשך מינית לאנשים אחרים הוא מיני - לא חשוב עם הוא נהנה ממין או לא!!!

את כן סותרת.

אמרת שאם הוא ענה "כן" על שתי השאלות שלך, הוא לא אסקסואל. מה שהייתי בהחלט מניחה לנכון. אבל נרמז מהדברים שלך שאם הוא ענה "לא" על השאלות, משמע שהוא אסקסואל. מה שלא בהכרח נכון: השאלות שלך התמקדו בהנאה מסקס ולא במשיכה המינית. אם הוא נמשך מינית, אבל מסיבה זו או אחרת לא נהנה מסקס, הדבר לא אומר שהוא אסקסואל. לכן היא תיקנה אותך.

p019

New member
במילים אחרות:

זה ש א' גורר את ב' לא אומר ש ב' גורר את א'

אוי, אוי,

זה יותר מידי פסיכומטרי >< [אני לא מאמינה שאצטרך לחזור על כל זה בשנים הקרובות, שוב. אווף.] אבל מה שאמרתי זה בדיוק להיפך, ז"א - שמהדברים שלה השתמע שזה ש-א' גורר את ב' כן אומר ש-ב' גורר את א', אפילו אם זה לא נכון. כך שאף אחת מכן לא סתרה את השניה, רק חידדה את הדברים והבהירה כוונות

p019

New member
בדיוק - נראה לי שתסתדרי על לוגיקה ../images/Emo13.gif

היית חושבת.

אבל בלחץ של זמן אני לא מתפקדת. בגלל זה הפסיכומטרי נראה היה לי כדבר כל כך ~כיף~ עד שעשיתי אותו [וגיליתי שכנראה אצטרך גם לחזור עליו ><]. עזרתי, כשהייתי קטנה יותר, לאחיות שלי להתכונן [ע"י עזרה בשינון המילים]. אבל לפעמים, כשהן היו פותרות סתם תרגילים, הייתי מסתכלת מעבר לכתפן ויודעת מה התשובות לפניהן. זה היה כל כך כיף, באמת. ואז גיליתי שזה לא באמת עובד ככה בפסיכומטרי. וברגע שקיצצו לי את הזמן לענות, עניתי על הכל לא נכון. כך שאפילו אם אני אבין לעומק מה הכוונה שלהם בלוגיקה, יותר מאנשים אחרים - ייקח לי יותר זמן להגיע גם להבנה השטחית שהם מצפים אליה. זה די מתסכל. בגלל זה כולם חשבו שאוציא ציון נורא גבוה בפסיכו', כי אני נוטה להתפלסף על דברים כמו לוגיקה בחיי היום-יום
אבל הפלא ופלא, הוצאתי 100 נקודות פחות מכל החברות שלי. [או: זה בחיים לא יפסיק לתסכל אותי, נו. זה לא באמת קשור.]

למעלה