הייתי פעם נורמאלי

זה מעצבן ממש ../images/Emo122.gif

ואגב, אני ממש אוהבת את החתימה שלך :) כבר כמה זמן שהיא מקשטת לי את הפורום הזה ביופי

Xylophone

New member
תודה../images/Emo13.gif

חשבתי שאף אחד לא קורא אותה (או לא מבין אותה) כי היא באנגלית
זה משיר של להקת מטאל שאת המילים אם אני לא טועה הם לקחו בכלל מטולקין

p019

New member
ליבי איתך.

כמו שבטח שמת לב, אני דיסלקטית ועשיתי פסיכומטרי רגיל. הציון שלי בחלק של האנגלית כל כך נמוך שהייתי צריכה באוניברסיטה לעשות את כל הקורסים של האנגלית מהבסיסי ביותר - ולא פלא - בתיכון הייתי קוראת שורה באנגלית והייתי חוטפת כעב ראש (אני לא מגזימה) לכן החלטתי בפסיכומטרי לא לנסות בכלל את החלק של האנגלית ולהמר על הכל. עדיף שחלק אחד יהרס מאשר יהיה לי כעב ראש וכל הבחינה תהרס. טוב שבמטמתיקה מספיק בגרות טובה
. בקשר ללוגיקה, אם יש לך בסיס, וזה נשמע כך, אפשר ללמוד את זה בצורה שזה יבוא בצורה טיבעית. כן, זה דורש עבודה, אבל עם תשאלי אותי, לוגיקה זה לא בשביל פסיכומטרי, זה בשביל החיים באופן כללי. היחולת לנתח מצבים ולהגיע למסקנות טלויה רבות ביכולת הלוגית שלך. אנשים יכולים להיוולד עם זה, אבל כשלומדים את חוקי הלוגיקה זה מאפשר לך להעביר את האינטואיציה הטיבעית שלך לשיטה יותר סיסטמטית - ולכן יותר מהירה (כשזה נוגע לפסיכומטרי) ויותר חשוב לבעיות יותר מורכבות.

אבל השיטות האלה

מבלבלות אותי. ממש. הרבה יותר קל לי להבין אינטואיטיבית. הבעיה היא שזה לוקח זמן. ולא כל כך הרבה, בעיקר בהתחשב בעובדה שאז אני ~באמת~ מבינה את הלוגיקה [ז"א, בחיים. לא בפסיכו']. אבל קצת-פחות-מדקה לשאלה זה פסיכי מידי. אין איזה מבחן פסיכומטרי מותאם לדיסלקטים?
מפתיע אותי לשמוע. אחת הבעיות שלי היא כנראה שיש לי לקות למידה לא מאובחנת, מה שמפריע לי גם בביה"ס, אבל לא מידי. הדבר היחידי שזה באמת השפיע לי בו על הציון הוא הפסיכומטרי, שהבנתי שאין הקלות לליקויי למידה בכל מקרה. אבל תיארתי לעצמי שלליקויים קשים יותר כן יש הקלות כאלו או אחרות. טיפשי נורא שאין.

snoopytush

New member
דברים מפי ניצולת פסיכומטרי

קודם כל שמעתי שיש אפשרות לתוספת זמן כי גם אני בזמנו רציתי את זה , אבל יהא עלייך לעבור אבחון ולשלם כסף. לא עדיף לשפר בגרויות או לעשות מכינה? זה נשמע לי יקר אבל פחות כאב ראש הפסיכופתי הזה היה גיהנום.

אנשים היום לומדים לפסיכומטרי כל כך הרבה

שאני לא אתפלא אם יש אנשים שמקבלים פחות משחשבו, רק בגלל שהם התכוננו כמות זמן שנראית להם מספיקה. לקחת קורס או למדת לבד? חבל שהמכונים הביאו את המבחן לכזה מצב, שבו צריך ללמוד הרבה ולחשוב מעט.

למדתי לבד.

אבל אמרתי לעצמי שפעם הבאה אעשה קורס. אולי אז יפסיקו לתרץ את הציון הנמוך ב"לא עשית קורס" ויבינו שזו היכולת שלי במבחן הזה

הלומהX

New member
אז למה אתה מאמין ביהוה?

הן נהנות/נמשכות כי ככה. אתה יכול לקבל תשובה אבולוציונית או פילוסופית. אבל זו עובדה שהן נהנות. יש שפת גוף המעידה על הנאה, כך שזה ניתן לבדיקה, גם אם ברמה נמוכה. יש כימיקלים המעידים על הנאה, תבקש הוכחות במעבדה הקרובה למקום מגוריך. הן לא משקרות (לרוב). כמו כן, יש נשים שנגעלות מסקס/איבר מין זכרי. אני מקווה שאת העובדה הזו אתה מקבל. אגב, נראה כי מקומך בפורם ocd.

נרו2

New member
אני לא מאמין ביהןה.

אני פשוט חולה. זו בעיה נפשית שיש לי. אני רואה עובדות שחור על גבי לבן ואני לא מצליח להאמין בהם. אבל עכשיו אני כבר הרבה יותר טוב.

למעלה