הייתי צריך (עוד) אהבה חדשה.

brotos

New member
הייתי צריך (עוד) אהבה חדשה.

אכן, אחרי ימי Meddle ו-Dark side of the Kohelet העליזים הפציע אלבום חדש שמשך אותי באמת בגדול. More קוראים לו, הוא בכלל פסקול של סרט היפים (שראיתי חלק ממנו בערב קליפים) מופרע, אירוטי, מצחיק, הזוי ולא-מעניין-בעליל כאחד. אז מה גורם לי לפתוח הודעה חדשה ולהודיע את זה לכולכם, בזמן שאתם עסוקים עד למעל לראש באירגון מפגשים ותיאורי טיולים במזרח הרחוק? אז ראשית, כי ככה בא לי לפני 3 דקות בערך. שנית, נראה לי שזה אחד מה"אלבומים הנשכחים" של פ"פ, מהאלה שאף אחד לא שומע עליהם עד שהאספנוביץ'-מה-שמו מודיע כי הוא קנה גירסה מיוחדת שיצאה רק בדרום קטמנדו, בתוספת תמונת עירום של ווטרס כשהוא נותן מכות בת**ת לאיזה חת'כת מורה. ורק ב12,980 דולר, לא כולל מע"מ, משלוח ודמי-חסות. ולמה הוא נשכח כ"כ? מה, "עוד" לא מספיק טוב? אז ראשית, הפרכה: הוא מצויין, לעיתים אף טוב, וברגעי השיא לא-ניתן-לשמיעה-לאוזן-בלתי-מזויינת. מה "עוד" יכול להציע לנו? קודם כל, הוא דומה מאוד למיידלע, מה שאומר שהוא אחלה-בחלה וכיפאק-היי-הידד! שנית, הוא מציע לנו את Green is the color שאני מכיר לפחות 6... לא, 7 בחורות שהיו מוכנות להוריד איבר כדי שמישהו יכתוב את זה בשבילם (ואני אפילו לא זוכר אם זה שיר אהבה). כתבה? הצחקתם אותי. הנה ביקורת מה"שרת" (אני מת על הdiamond dog הזה). תיהנו.

וכי מדוע שלא תכתוב ביקורת בעצמך?

להפנות לאתרים אחרים לביקורות, זו לא חכמה. אגב, זה באמת אלבום גדול, ויש מקום לכתוב עליו לא מעט. אגב, ב': אני נמצאת כרגע כאן

Shakty

New member
ציף את בקו פיפי או בקטמנדו ?

היינו אישתי ואני בתאילנד לפני שנה וגם בקופיפי - אם יש מקום שאני מוכן לעזוב הכל וללכת לגור שם - זה המקום. ישנו בפרינסס שאני לא יודע אם את עושה טיול של מוצ'ילרים או של מפונקים (כמונו) כי הוא יקר - אבל הפרינסס הוא אחד מבתי המלון המדהימים ביותר שהייתי בכל העולם - את מקבלת חדר מדהים על החוף הפרטי של המלון - פשוט מקום מדהים. גם יש שם אחלה צלילות למי שאוהב להיות מתחת למים. אי קו פי פי איזה צביטה בלב... נ.ב - אל תפספסי בעד שום הון את הטיפוס לתצפית על האי - POINT VIEW אמנם הטיפוס ארוך וקשה ומתיש אבל הנוף שם - אמא טבע התעכבה שם וזה מדהים.

אני אכן בקופיפי

הגעתי אתמול אחה"צ, ורק עכשיו יש לי זמן לסייר באי. זה בהחלט מקום חמוד - את הנוף עדיין לא ראיתי ממש כי הייתי תקועה ב"עיר" - אבל בדיוק עכשיו אני בדרך להכיר את האי מקרוב, כולל התצפית. הזהירו אותי שעונת התיירות מתחילה כאן בדיוק עכשיו, ויהיה קשה למצוא חדר. לכן, התפשרתי על החדר הסביר הראשון שמצאתי, במחיר המופרך של 600 באט. זה חדר קטנטן בגסט האוס מיניאטורי, ברחוב צר וצדדי, ליד נגריה, אבל הוא חדר חמוד. אני ממש ברחוב שליד הפרינסס כעת, ואכנס לשאול כמה זה עולה - רק כדי לשמוח על הכסף שאני חוסכת. אני לא בדיוק מהמוצ'ילרים (עברתי את הגיל) אבל אפשר לומר שאני מוצ'ילרית wannabe. את הכסף המועט שישי לי אוציא, מן הסתם, על נסיונות לצלול (אני כבר מרחמת על המדריך) ועל מסאז' תאילנדי טוב על החוף...

Shakty

New member
אם 600 באט זה התקציב אין לך מה ללכת

לפרינסס - המחיר של מגיע ל 4000 באט ללילה. לצלול אני ממליץ מאוד (יש לך רשיון ?) אם כן יש שלושה מועדונים גדולים באי - כולם ברצועה של הטונסאי. אני צללתי דרך PHI PHI SCUBA עם השלט הצהוב הגדול. האתר הכי שווה לצלילה באיזה נקרא הין דאנג והין מוואנג (הסלע האדום והסלע הסגול) שניהם מרחק של שעתיים הפלגה מהאי והם נחשבים לאתרים ברמה בין לאומית (טופ 50 בעולם) צללתי עם להקות של ברקודות אימתניות (גודל 2 מטר) פלוס אלמוגים מדהימים מורנות ואין ספור דגים בגדלים שונים - העושר שם מדהים - אילת ניראת כמו ים המלח לעומת האתר.

כפי שאמרו הגששים: הצחקתיהוך ../images/Emo10.gif

יצאתי היום לסיור המאורגן הרגיל מסביב לאי(ים) + שחיה עם שנורקל. מאז ילדותי לא ניסיתי לשחות עם שנורקל, וזאת לאחר טראומת-שנורקל שחוויתי בחופשה בערך בגיל 11. עכשיו, החלטתי, הגיע הזמן לנסות בשנית. יצאנו שישה: שני אנגלים לבנבנים וחברתו התאילנדית (המאוד-צעירה) של אחד מהם, זוג הונגרי צעיר ונחמד (להם נסיון צלילה משארם) ואני. לאחר עצירה של כרבע שעה במאיה ביי (שם צילמו את The Beach עם לאונרדו די-קפריו. סרט, אגב, שמוקרן כאן בכל המסעדות, בכל ערב בערך) הגענו לנקודת הצלילה הראשונה. לבשתי את ה-wet suit, נעלתי סנפירים, שמתי את המסיכה (האופטית, מס' 7-) ונכנסתי למים. בחצי דקה הראשונה הכל היה בסדר. ואז, נלחצתי. מה זה העניין הזה של נשימה מתחת למים? איפה האוויר? והסנפירים, מה עושים אתם? המדריך התאילנדי המסכן (אמרתי לכם שאני מרחמת עליו מראש, למפרע, ובדיעבד), בא לעזרתי. הסברתי לו, בשתי שפות, שלא יחלום בכלל להעיז לעזוב לי את היד. ככה שחינו ביחד כ-10 דקות, כשכל שתי דקות בערך אני חייבת לעלות לנשום אוויר "אמיתי". ואז חזרתי לסירה, שם הגעתי למסקנה הבלתי-נמנעת, שלא נועדתי להיות דג, ושלקומנדו הימי כנראה כבר לא יקחו אותי. בעצירה הבאה הגענו לחוף מקסים (כל החופים כאן מקסימים, הרי), שם היו מים רדודים. לאט לאט אימנתי את עצמי לנשום מתחת למים עם השנורקל, ובהדרגה נרגעתי מהלחץ. עד סוף היום הצלחתי פחות או יותר להתרגל למסיכה ולנשימה, לפחות במים רדודים, כשאני עוצרת כל כמה דקות, אבל לחליפת הלחץ הזאתי ולסנפירים, עוד לא. יקח לי עוד הרבה אימונים עד שאגיע לזה. המדריך המסכן לקח את הפרשה ככשלון מקצועי אישי, והייתי צריכה לעמול כדי להסביר לו שזה לא הוא, זו אני. מצד שני, שחיתי עם כריש. אמיתי. אמנם, זה היה בייבי-כריש, ומהזן הפחדן, שלא תוקף אנשים, אבל בטח אמא שלו הסתתרה מאחורי איזה סלע, רק מחכה לרגע המתאים... ולחשוב שתכנית הטלוויזיה שהכי אהבתי בילדותי היתה "פליפר".

holo

New member
../images/Emo6.gif

ציף את אחלה אישה
קחי פרח

Shakty

New member
מה שראית נקרא REEF SHARK

והם בהחלט זן חמוד ולא מזיק (גם האימהות) הם לא גדולים פיזית ולכן לא רואים בבני אדם אוכל, הזן היחידי שמהווה איום לבני אדם ללא התגרות מצדנו נקרא עמלץ לבן (GREAT WHITE SHARK) ואותם ניתן לפגוש יותק עמוק לכיוון האוקיאנוס... לאישתי שניסיתי להכניס אותה לקורס צלילה שם הייתה את אותה בעייה - והיא "זינקה" כל כמה דקות למעלה לשאוף אוויר - אבל שלא כמו שנורקל, כשאת עושה את כאשר את נושמת אוויר ממיכל אסור לעולת בבת אחת לפני המים (עניין של לחצים יחסיים של חנקן באוויר) אז המדריך נאלץ להחזיק אותה בכוח על הקרקעית - מיותר לציין שאחרי זה היא לא הייתה מוכנה לנסות לצלול יותר. היא מתלווה אלי על היכתה עד שעוגנים מעל האתר ומסתפקת בתמונות.

עמצן לבן

כן, את אלה לא הייתי ממש רוצה לפגוש בסיבוב. ה- reef sharks הם באמת חמודים, וזו חוויה לשחות לידם (ולהרגיש גיבורים) - ראו בתמונה. לנשימה מתחת למים אפשר להתרגל. זה פשוט לא נראה טבעי, בהתחלה. אנסה היום לתרגל את זה.

brotos

New member
אכן, קיבלתי על עצמי ת'אתגר.

אולי הקבלה לספר שיר השירים
פוסט-קולוניאליסטית שכמוך.

flowerboy69

New member
אספנוביץ זה דניאל שזה אני!

גם אני אהבתי במשך כמה זמן את התקליט הזה בעיקר את הקטע שנקרא "main team from more" או משהו כזה.יש לי את התקליט הזה בכמה גרסאות...בקשר למה שאמרת האמת שבאמת יש לי את הדיוידי הזה וכחלק מהבונוסים שיש בו יש גלריה ויש שם איזו תמונה של ווטרס בערום...יפה! האמת שזה דווקא סרט מעניין לדעתי היחיד שאהבתי מבין הסרטים האלה והוא בקורת חברתית על נושא הסמים. אגב יהיה נחמד אם תכבד יותר במילים שלך אנשים שפה(כולל אותי) כי גם לי יש מילה על ה"בקורות" שלך אבל אני חוסך אותם מהקוראים כי פשוט זה לא מעניין! אז תודה. ולכו לשמוע את הדיסק...או לראות את הסרט אם יש לכם טיפה סבלנות...

למעלה