הייתי צריך (עוד) אהבה חדשה.

Queen Of Rain

New member
ישאולי תמונה של גילמור בערום../images/Emo99.gif

? מאה אחת אחורה זתומרת עכשיו כולו נוזל....לא עושה לי את זה במיוחד..:|

flowerboy69

New member
די עם החרמנות המגעילה הזו

בכל אופן זה לא ערום כזה רק חלקי בזמן ההקלטות ונדמה לי בזמן טיול במקום בו הסרט צולם.מזמן לא ראיתי אותו אז אינני זוכר בדיוק.

emmily plays

New member
למה מה?

רק לבנים מותר להיות "חרמנים מגעילים"? כשזה נוגע לבנות זה מגעיל? ואני לא ראיתי פה חרמנות אלא השתעשעות קלה. כשבנים מזילים ריר על תמונות של בנות אף אחד לא אומר להם כלום אבל כאן זה פתאום מגעיל? תן להן, הן נערות וההורמונים גועשים. תזכר בעצמך בגיל שלהן ואני בטוחה שתגלה שגם אתה הית די "חרמן מגעיל" , כהגדרתך. חוצמיזה חרמנות היא לא מגעילה. זה בריא! סקס הוא משהו יפה ונעים. דווקא ציפיתי ממישהו שקורא לעצמו "ילד פרחים" שיהיה בעד המהפכה המינית....

holo

New member
זה דווקא די ההפך

בנות כן אומרות כל הזמן על הבנים שהם חרמנים, בנים אף פעם לא אומרים על בנות שהם חרמניות, מוזר שהוא אמר את זה..

חצי-ערום? זה הכל? איזו אכזבה.

+ יש תמונות סטילס חמודות של גילמור מפומפיי...

flowerboy69

New member
חחחח...

יש בכל מיני ספרים תמונות של בילויים המים וכל מיני כאלה לדעתי הכי שווה זו העטיפה של התקליט של סיד medcp lages או איך שרושמים את זה...עם האסקימוסית מאחורה...ועל זה נאמר-יאמיאמי!

flowerboy69

New member
מעניין למה ממני תמיד רוצים רק...

דבר אחד ואני לא צוחק...כנראה הקטע של המוזיקה ושנות השישים מביא איתו איזו גישה כזו...

flowerboy69

New member
טוענים שאני אחד האנשים...

הכי מיניים שיש אבל וזה יותר חשוב-עזרתי ואני עוזר לנפגעות תקיפה מינית ולכן הגישה שלי בתחום הזה יחודית ושונה לי.ויש לי דעות מאוד חריפות על מה שקורה מסביב אבל אני מביע אותם בזמן ובפורומים הנכונים כדי להביא אנשים לחזור לרגשות ולעומק ולא ללכת על מה שקל על מה שרוצים ועל מה שצריך כי פשוט צריך בלי הבנה או התחשבות אולי זה דפוק אבל זה אני

emmily plays

New member
בתור עובדת סוציאלית

כל הכבוד לך שאתה עובד בתחום כזה חשוב של עזרה לנפגעות תקיפה מינית.אבל לא צריך לקחת את כל נושא המין והמיניות בכזו רצינות. יש הבדל בין הטרדות ותקיפה מינית לבין "חרמנות". תקיפה מינית היא אלימות ושליטה שמתבטאות בצורה מינית ולא מיניות שמתבטאת בצורה אלימה. חרמנות היא כמו שאומרים- רק חרמנות. וזה בריא, במיחד בגיל של רוב הכותבים (והכותבות) פה. גם אני פמיניסטית (ויש אומרים "פמיניסטית לוחמת"- כך הייתי ידועה בבית הספר שלי) ובכל זאת אני מרשה לעצמי להתבדח ולצחוק מבדיחות סקסיסטיות (כשהן בגבול הטעם הטוב). צריך לדעת להתייחס לדברים גם בהומור ולא רק בכובד ראש. בכל מקרה התכוונתי במה שאמרתי בהודעתי הראשונה שכשבנים הם חרמנים מתייחסים לזה כאילו זה נורמלי וטבעי וכשבנות מראות חשק מיני ו"חרמנות" מתייחסים לזה כאילו זה מגעיל.. למי שלא הבין למה התכוונתי.

flowerboy69

New member
לא ככ מאמין בזה

אני מאמין שפשוט קל יותר לראות קשרים ואנשים לפי מראה או מיניות מאשר להתאמץ לראות אותם כבני אדם כרגשות חלומות וכל מה שמעבר.אני כמו המוזיקה שאני אוהב-אוהב את ההפך-אוהב כל מה שמעבר לפשוט כל מה ששונה מורכב יחודי עמוק ומעניין...

emmily plays

New member
oh.. give it a rest

will you? מעולם לא חשבתי שאשתמש במשפט הזה כי אני בעצמי שונאת שמשתמשים בו, אבל די להיות פלצני.. אתה מדבר בקלישאות. תחשוב טוב על מה שאני אמרתי ועל מה שענית לי ותבין שאין שום קשר נ.ב. אם נעלבת אני מתנצלת מראש.

flowerboy69

New member
תתבגרי וויל יו?

מה זה פלצני?לא מכיר מילה כזו חומד.מצטער אבל לי יש כמה ערכים שאני הולך לפי הם סורי בייב.אין אצלי קלישאות יש דרך מאוד יחודית שאני מאמין בה(ומנסה להביא לאחרים) וממש לא אכפת לי עם אדם זה או אחר לא מצליח לראות מטר מעבר לפשטות של המילים. לא נעלב ממי שאינני מכיר או שאינו מכיר אותי רק שומר על מה שחשוב לי.

למעלה