הייתי,ראיתי,נהנתי
או שלא

erelu

New member
שאלה לחבובית

קודם כל המון תודה על התמונות.... הפיות מקסימות ביותר... רציתי לשאול איך פעלו הבנים... הפיות לא כל כך מדברות אליהן [ בנים אלא מה...] והבנתי שהבנים הכינו פיונים האם תוכלי לפרט לגבי הפיונים?אודה לך אם תוכלי לפרט איך אפיינו אותם ומה הוסיפו לבובה כדי להופכה לפיון...
זה ממש נפלא בעיני גם המיחזור בחומרים זמינים כל כך...........
תודה רבה לתשובתך

הי

במקום שמלות- עשינו להם רגליים, הוספנו גלימה והופ נהיה פיון במקום פיה... לפעמים קראנו להם גיבור על ולא פיון ואז הבנים יותר התחברו.
ודרך אגב... היו בנים שעשו פיות!

אתה יכול לראות בבלוג שלי תמונות נוספות

זה נמצא בחתימה למטה
או פשוט לחפש: הפינה של יפעת

פ י ו ל ה

New member
תודה על הפירוט, קראתי בשקיקה!

מאוד מעניין וגם התמונות. לפעמים אותן ההצגות גם מויעות מחוץ לפסטיבל אז חשוב לדעת, גם אם ךא יוצא להגיע בדיוק לחיפה:)
תודה!

יפעת
, כל הכבוד, על ששיתפת אותנו

רציתי לשאול על התמונה של ההצגה שהתפאורה ממשיכה גם לרצפה. לאיזה הצגה היא שייכת?
תודה רבה על הפירוט והתמונות כל הכבוד.
האם אפשר לקבל הדרכה פה בפורום על הפיות וגיבורי העל?
המשך חג שמח, לקחנו את הילדים ללמוד את הבסיס של האנימציה. אנסה לעלות תמונות.

הפסח הזה כולו

עייפות מבורכת. (אני לא מאינה שאני צריכה לכתוב את כל ההודעה הארוכה שכתבתי, שוב, מהתחלה... אבל אין דבר- נשקיע...)

לפני הפסח התארחתי בכמה גנים עם ההצגה ל ששון הסנאי , הרודף אחרי אגוזים, ואז מגלה אגוז מופלא שבתוכו פק- בפתק חידות שהתשובות עליהן מובילות את ששון והילדים למפגש עם הדמויות של יציאת מצריים. ההצגה הייתה מאוד נחמדה, הילדים צחקו, שיתפו פעולה ונהנו- וגם אני! ותודה לחברתי המקסימה חן מיוליונר ( גם אתם מכירים אותה
) שעזרה לי לכתוב את ההצגה. אין כמוה- מצחיקה וחברה נהדרת!

ואז- ליל הסדר- את ששון הסנאי וכל בובות ההצגה הבאתי איתי לליל הסדר והן עזרו לנו לספר לילדים שלנו אודות יציאת מצריים. הילדים שיתפו פעולה נהדר, ענו על השאלות, היתחברו לדמויות והבובות הוסיפו הרבה עיניין והומור לשולחן שלנו. אפילו הסבים והסבתות חשבו כך...

ובחול המועד- הפתעה של ממש- ליד היישוב שלנו , נחליאל, ישנם שני מעיינות קסומים. האחד- מעיין נחליאל- מרחק של דקה נסיעה משער היישוב- יפיפה, עם בריכת מים גדולה וצלולה ונוף מהמם. הילדים נהנו מאוד- למרות שהיה קצת קר. והשני- "עיינות נר" ממקמים כ 5 דקות נסיעה מהבית- וגם שם 5 בריכות מים- חלקן עמוקות, חלקן רדודות , חלקן צלולות יותר, וחלקן צלולות פחות- ושוב- חוויה מיוחדת לילדים- הם גילו הרבה ראשנים במים- ואפילו צפרדעים! לא להאמין שאנחנו גרים כאן כבר 4.5 שנים ומעולם לא הלכנו לטייל שם...

ובין לבין, הכנתי מנהרת זחילה להצגה משולבת בהפעלה בגנים שלי. ( אעלה בקרוב הדרכה לבניית המנהרה באתר שלי.) וגם, בישלתי המון המון המון תפוחי אדמה.

אז בנתיים אתחיל להלות תמונות מהחוויות השונות ואאחל לכולנו המשך חג שמח, אביבי ומישפחתי.
ממני, ליאורה.

simba6

New member
אשת חיל!

ליד המונח אשת חיל במילון/ בויקפדיה- צריך לצרף תמונה שלך ודחוף
נשיקות וחג שמיח

בסנאי הזה!!!!

כל הכבוד, באמת אשת חייל!
מחכה לשמוע על הרפתקאותיו בהמשך.
וכיף לכם שאתם גרים רגע מהבריכות והמעיינות... תהנו !

איזה דיווח מפורט, חגיגי ואביבי
תענוג

נהנתי מהמילים, התוכן, החוויות וכמובן התמונות

אחרי שטרחת כ"כ, כתבת ( אני מבין שאפילו פעמיים!!!!!!), צילמת והעלית הרי מן הראויי שלכל הפחות תקבלי גם תגובות!
אז הנה הן באות...
קודם כל
ובעיקר
שלמרות שכל מה שכתבת לא עלה בסופו של דבר, לא נשברת וכתבת שוב הכל מחדש,
יודע טוב מאוד איך זה מרגיש כשלי זה קורה לא פעם ולאחרונה הרבה יותר מפעם ביום!!!

גם אני התאהבתי בששון הסנאי המדהים הזה ואהבתי מאוד את הרעיון ועלילת המחזה
שאפו לך ולחן ( בטח שמכירים וזוכרים אותה לטובה! תגידי לה שתקפוץ לבקר אותנו!!! )
אהבתי גם בובות פרעה והצפרדע שאם אני עדיין רואה טוב, הן בובות נייר...
שמח שהיה לך פסח מוצלח מבחינה מקצועית ויצירתית,
שמח עוד יותר שבין לבין הצלחת להנות במהלך החג בחיק הטבע לצד משפחתך המקסימה
שזכינו עכשיו להכיר גם אותה!
שבוע טוב, מוצלח ופורה.

תודה דודי

על ההיתייחסות... אכן אלו בובות נייר, ויש לי גם עבד עיברי מעוצב בצורה הזאת. הישתמשתי בהן מאחורי פרגוד והיה כיף.

למעלה