הייתי שולחת אותו לכאן......

הייתי שולחת אותו לכאן......

את אבא שלי בחיי, הוא לא מבין כלום לא מבין מה זה להתמודד לבד, לא מבין מה זה לגדל לבד אחרת לא היה כמו שהוא, ומי אמר שהם מגדלים אותנו עד סוף חייהם? ואנחנו אותם לא? כל כך לא מבין כל כך לא מפרגן, סגור בעולמו צר ואני מתבשלת במיץ שלי עם הדאגות שלי וכאילו הוא לא מבין,אטום חושב שנוח לי להתבטל, חושב שנוח לי עכשו לשתות עוד כוס של
, ולחשוב מה יהיה מחר? ואולי לא אוכל להדליק את המחשב הזה בכלל, כל מה שיש לי בעולם הוא משפחה אחת וזה הוא ולפעמים בא לי..... לא יודעת מה לעשות איתו, הילדות הזאת רודפת אחרינו בכוח עד כאן הוא לא מרפה ממני, מילא לא מבין אבל מפריע לי, מפריע לי לצמוח להאמין שאני יכולה להגיע עוד למעלה, רואה שחור כל כך האיש הזה.. כן האיש שאני כל כך אוהבת, הורס אותי בלי לשים לב,אבא שלי האהוב, בא לי לצעוק, בא לי לאמר לו בדיוק מה שאני חושבת עליו...... לא יכולה..לא יכולה להפסיד את אבא שלי, אבל מרגישה שעוד רגע אתפוצץ, ואז זה יהיה מכוער כל כך שאבא לא יהיה לי ואמא כבר אין. הוא עוזר כשאין ברירה ומקטר בלי סוף, למה לעשות משהו ולקטר... כל הזמן מדגיש כמה קשה לו שאני על הראש שלו, למה אני הבאתי את עצמי לעולם הזה? למה דוקא עכשו שאני צריכה אותו לצידי הוא לא שם? האבא הזה שתמיד כיבדתי, זה שקפצתי עליו שחזר מהעבודה, זה שחשבתי שהוא המלאך בהתגלמותו, חשבתי שאם יש גבר בעולם שיכול להיות בעלי זה יהיה אחד כמוהו....אבל היום מבינה דברים אחרת, כואבת את חייו כואבת את חיי, והוא ממשיך....ממשיך להיות צודק, צודק ושוב צודק. כל פעם שקורה משהו הוא נעלם, פשוט ככה, בורח בורח כמו כל חייו, בורח מהמציאות, בורח מהבעיות, בורח מהכשלונות שלו, מאז שפוטרתי ראיתי אותו היום פעם ראשונה והוא כל כך הכאיב לי האבא הזה שלי, ולא שכח להוסיף שלא רצה לבוא כי לא רצה לריב איתי, למה צריך לריב איתי? כי פיטרו אותי? כי החוסר מזל רודף אותי? למה הוא לא מבין, אז התאפקתי וכמעט ששתקתי, שאלתי מה הוא רוצה ממני? וכל מה שהיה לו לאמר לי זה: בכל פעם שאני מעלה אותך למעלה ועוזר לך את יורדת למטה.....ואז מה נותר לי לחשוב? שכן אני צריכה להשאר למטה? למה? כי אין מי שיפרגן? למה הוא כל כך חכם אבל טיפש? למה הוא לא מבין? לפעמים אני שואלת את עצמי, באמת למה? למה לא לדרוך קצת על אחרים בשביל לעלות? אבל לא חינכו אותי לכך אז למה מצפים ממני להיות ככה? מיום שהתגרשתי הוא רק בוכה שמצבו רע ולא יכול לעזור לי, וכל זאת בין נסיעה לנסיעה בין בריחה לבריחה שלו, זכותו? בטח שיחיה את חייו, אבל למה לדרוך עלי על הלב שלי? למה לעזור רק כשאין ברירה ולהגיד תמיד משהו שיהרוס את הכל...למה אנשים לא יכולים לעזור מבפנים מהלב אפילו אבא לא יכול? אז למה אני צריכה אבא בכלל? כי הוא גידל אותי? כי הוא תמיד רצה שארגיש פחות ממנו? פחות צודקת? כי הוא צודק. אווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

העקשנית

New member
מוצאתי. זה באמת אוףףףףף. אבל../images/Emo24.gif

בטוח יש מה לעשות. באמת התפלאתי כשהגבת לי למעלה ושאלתי אותך בפליאה אם את גרה אצלו-ועכשיו הבנתי שכן. אז זה לא בריא! וברור שזה מביא לפיצוצים. צריך לחשוב היטב על מה לעשות ואיך. אולי להתייעץ גם עם מישהו מקצועי, ללכת ביחד איתו למספר שיחות, וזה כדי שהקשר ביניכם לא ייהרס, כי באמת חבל-כי אין לכם אף אחד חוץ מכם. לך כחדהורית יש זכויות, ומגיע לך לקבל עזרה מהמדינה, ואולי גם לו כאלמן. עדיף היה שהוא היה עוזר לך לשכור או לקנות דירה, מאשר המצב הזה. זה גם לא מאפשר לו לחיות את חייו.הוא מתעסק בחייך,את בחייו, ואף אחד מכם לא יוכל למצוא לעצמו זוגיות שנייה כמו שצריך במצב הזה. אני מעולם לא חזרתי לבית הורי, ומעולם לא גרתי אצלהם לאחר שהתחתנתי והתגרשתי. גם ברגעים הקשים ביותר-נשארתי לבד, בדירה שלי. מקווה שתרגעי, ושתמצאי פתרון במהרה. קחי חיבוק, נסי לחשוב קצת. ואל תתפסי לשחורות.
ותפסיקי עם היין. בסוף עוד תהיי שיכורה. ואסור לך להתמכר, יש לך ילדים.

העקשנית

New member
../images/Emo20.gifהבנתי.../images/Emo20.gif

תסלחי לי שאני שואלת-את מודעת לזה שכיורשת מגיעה לך ירושה מהחלק של אמך ז"ל? ושאולי את בכלל לא צריכה לשלם לו-ואולי הוא צריך לשלם לך?

וואלה את יש לך אופי תימני

רק תימנים עסוקים בירושות לא אני לא גרה בדירה המקורית של ההורים וחוץ מזה לא מענין אותי ירושה בטוחה שתהיה לי ולא זאת הבעיה הייתי מעדיפה להנות איתו וממנו בחייו ולא להירושה שלו לאחר חייו (השם ישמור) לא פה הבעיה ולא זאת הייתה הנקודה.

העקשנית

New member
טוב. לא הבנת אותי. ../images/Emo10.gif

לא משנה-נעשה את השיחה הזאת במקום אחר. בכל מקרה-הצחקת אותי עם העניין התימני. תמיד ידעת שיש בי איזו תערובת, עכשיו אני יודעת מאיפה! חחה!
אצל התימנים מה שידוע לי-זה שהם לא נותנים כלום לבנות, ורק הבנים מקבלים. אני טועה? אבל זה אופטופיק-אז לא משנה.

וואלה אבא שלי אמר לי לפני חודש בערך

במן גאוה תימנית, את יודעת אמרו לי כל הכבוד שאני לא כמו כל התימנים ואני עוזר לבת שלי
ולא מזלזלת עוזר , אבל למה לדבר יותר מידי

העקשנית

New member
מוצאת. לפני שאני אשכח../images/Emo58.gif

ולפני שאני קוראת את המשך דברייך. וסליחה מראש שזה ארוך. אז אם אינני טועה-ושוב זה עניין לבדיקה אצל עורכת דין-וזה משהו ששמעתי בתכנית רדיו מפיה של עו"ד-אז זה בערבון מוגבל כמובן-אבל נדמה לי שכאשר אחד ההורים הולך לעולמו-אם לא נערכה צוואה-אז היורשים החוקיים הם האבא -שמקבל את החצי שלו-והילדים-שיורשים את החצי של האמא שווה בשווה-ושוב-אין לי מושג אם גם האבא יורש חלק במחצית של האם.( וזה גם להיפך)ואז זה שליש, שליש, שליש????. והסיבה שנכנסתי לזה הייתה גם בגלל שזה נושא שלא מדברים עליו בדרך כלל, או לא אצל כולם, ולכן-לא כולם יודעים את זכויותיהם, ולפעמים נעשים כל מיני דברים שמי שלא יודע-פשוט "אוכל אותה" מה שנקרא.וגם בגלל שאם מגיע למישהו חלק בירושה-והוא לא יודע זאת-או לא מקבל מה שמגיע לו על פי דין, אז כל חייו הוא יכול לחיות בתחושות לא נכונות, וזה רע. אחת הבעיות הנפוצות היא שכל מה שקשור לכסף וירושות-מביא למריבות משפחתיות, ושלרוב האנשים אין חשק וכוח להכנס לזה, אבל לפעמים-זה גורלי! כן קראתי שנקנו שתי דירות-לך ולאחיך. אז אולי שווה לך לברר עם אביך את מה שהעליתי כאן-בתקווה שזה לא יעורר מהומה בבית.אולי זאת הירושה שעליה דיברתי, ואז-אין זה משנה מה היה לאחיך, וכמה כסף יש לו-לפי החוק-מגיע לו בדיוק כמו שמגיע לך-אלא אם-נערכה צוואה לפני כן, ובה נאמר במפורש מיהם היורשים ואילו סכומים. לאמר לך שקל לבוא ולשאול מישהו אם פלוני ערך צוואה לפני מותו-זה לא. אבל אם היחסים בריאים והכל בסדר-אין סיבה שלא יהיה דיבור פתוח וכן גם על הדברים האלו. גם הורי בנושאים הללו מתייחסים אליי כמו תינוקת, וכך היה תמיד-וזה מאד מסרס ומרגיז ומעצבן אותי עד היום. ואני אתייחס לכך בהמשך לתגובתה של נאווה. אז לגבי אביך והתשלומים-יכול להיות שהוא "עזר" לך על פי מה שהגיע לך, ושלא היה לו כסף לרכוש עבורך דירה שלמה, ולכן-קיבלת את מה שמגיע לך, ואת השאר-עלייך להשלים במשכנתא. אבל אם קופחת לעומת אחיך, והוא קיבל דירה שלמה ללא משכנתא-אז ברור שזכותך לכעוס.אם קיבלתם שווה-אז לא.גם אם יש לו דירה ויותר כסף. מבחינה רגשית-אני יכולה להבין אותך ולהזדהות איתך מאד, כי תמיד קשה לנו כשאנחנו לבד ועם ילדים, ומצפים שהמשפחה תבין ותתמוך בנו יותר, ואולי גם יותר מאשר במי ש"יש לו".אבל מנסיון אישי שלי-זה ממש לא ככה.

עשקנית יקרה

גדלתי בבית לא עשיר אך תודה לאל גם לא חסר לי כלום אבי היקר גר בבית שהוא בדמי מפתח כך שבכל מקרה לא מקבלים כלום תמיד גדלנו עם המשפט הנכון שלו: לא ישאר לכם כלום ולא יהיה לכם על מה לריב (מה שאצלו כמעט גרם לריב, מאוד אופיני לעדה), את הדירה שלי שהיא כביכול שלו רכשנו בעזרתו כי לבד לא הייתי מגיעה אליה בכלל, אין לי בעיה עם זה שאני משלמת וכרגע אבי בעצמו מובטל בשל כך שיצא לפנסיה (וזאת הסיבה שיכל לעזור בכלל), לא גידלו אותי בקטע של מלחמות אחים ויש לי אח שאני מתה עליו חוץ מזה שהוא דוס וקשה לנו להיות חברים כמו פעם אנחנו עדיין בקשר נפלא והוא גם עוזר לפעמים (נו טוב יש סופרים טובים בבני ברק), תמיד קיבלתי עזרה גם בנישואים (בלי שום קשר לקיטורים) וגם אחי, תמיד היה משפט נוסף שעליו גדלנו שזה : עין לך ועין לו וככה זה באמת ואין לנו צרות עין אחד על השני, אני אבדתי כמעט את כל הדירה בגלל גירושיי ותאמיני לי שההפסד הוא כולו כמעט של אבי, נכון גם לו לאחי עזר וגם לו לאחי קנה אבל את הכסף הוא לוקח כי בגלל שעוזר אין לו איך לחיות בעצמו. שוב יקירתי לא כאן הענין אין לי בעיה שקשורה לכסף עצמו ובטח לא קשורה לירושה, אינני מודדת את גודל העזרה שלו לאחי ולא אחי מודד לי, תמיד אמר דבר נכון אני אעזור בהתאם לצורך ומשתדל אותו דבר ואכן ככה. תפסיקי להתעסק בטפל ותתרכזי בעיקר בחייך, עסקים לא עושים עם משפחה ובטח שאומרים תודה על כל דבר כי מי אמר שהוא חייב לי משהו בכלל, הריי בגיל 18 צעקנו להם שאנחנו לא חייבים להם כלום לא?!

העקשנית

New member
אני כותבת ואת עונה../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אז אתם מתימנייה?
(על משקל פולניה?) גם לנו תמיד אמרו שלא ישאר לנו כלום ולא יהיה על מה לריב. גם אנחנו גדלנו בבית לא עשיר, וגם אותנו גידלו על מה שכתבת, וכמובן שעל כסף לא רבים!כסף בא וכסף הולך. ממה שסיפרת אפשר להבין שכואב לאביך כי הוא כואב את כאבך,בגלל הגירושין שלך. וחוץ מזה הכי הכי חשוב שאת אוהבת אותו ואת אחיך, ושהם יקרים ללבך. לדעתי-אולי עם דיבורים בזמן ובמקום הנכון-דברים יוכלו להשתפר. ומה שלא-את תעשי לבד. בשקט, אולי בלי לספר. ותפתיעי אותם.-זה אפשרי? את לא חייבת אישור של אף אחד בכדי לצאת ללמוד. אם מדובר בכסף-אז יש לך אפשרות דרך משרד העבודה לקבל קורסים, בחינם אפילו אם את מובטלת, או מקבלת הבטחת הכנסה-ולא נכנס לעניינך האישי כרגע. אם את תלוייה באביך בכספי הלימודים-זה קשה יותר. הכי טוב היה אילו יכולת לעבוד ולממן לבד את לימודייך, או לחילופין-לבדוק בכל המקומות שיש(ויש הרבה) אפשרות של קבלת מילגת לימודים, לאור מצבך האישי והמשפחתי. -שווה בדיקה-בכל הרצינות! את נשמעת לי בחורה מאד חכמה, שיודעת מה שהיא רוצה, ולכן אני מאד מקווה שתצליחי. לאט לאט, צעד אחר צעד, ובסוף זה יגיע! לא ככה?

טו ` באב - חג האהבה../images/Emo23.gif

תראו מה מצאתי : בט"ו באב, הותרו השבטים לבוא זה בזה, ולכן תתחתן הפולנייה עם התימני ובא לציון גואל. כאן (בהתחלה ) וט"ו באב זה ממש אוטוטו.....

העקשנית

New member
גמני לא. אז מה?../images/Emo9.gif

אף פעם לא חגגתי. אולי עכשיו נתחיל? אבל איפה הוא האביר על הסוס? מאחר לבוא?

li.g

New member
אין לי עם מי ../images/Emo7.gif

לחגוג את חג האהבה...

העקשנית

New member
יש עוד זמן. תכנסי לקופידון../images/Emo23.gif

ותנסי למצוא שם. אני לא חגגתי מעולם עד כמה שזכור לי. ואני מתחילה להיות סנילית. אז???? לא סוף העולם. את עוד צעירה.
חוץ מזה- כשאין עם מי לחגוג, חוגגים עם הילדים! אהובי חיינו-לא ככה?

מתוקה את לא לבד../images/Emo24.gif

תלמדי ממני כל שנה אומרת אולי בשנה הבאה והנה מחכה שוב......חחחחחחח שטויות יבוא יום ונחגוג והכל יתמלא אצלנו אהבה אחת גדולה בשביל כל שנה שלא חגגנו. אל תקחי קשה.

העקשנית

New member
פולניה ותימני הולך טוב ביחד!../images/Emo23.gif

יוצאים ילדים מהממים! מנסיון! בכלל-אני אוהבת תימנים, תמיד אהבתי. יש מישהו פנוי בסביבה?

הגרוש שלי פנוי נשמה ואם תכבשי אותו

תהי מלכה אני בדרך לישון מתוקה ובקשר ליום האהבה שטויות למי יש זמן בכלל.

למעלה