זה קשה, ברגעים הללו כשאת ממש צריכה
את החיבוק ומקבלת את הביקורת. הוא לא עושה את זה מכוונות רעות הוא אוהב אותך ובטוח שכך הוא נותן לך "פוש" בכיוון הנכון
כן, אני יודעת שזה עושה בדיוק את ההפך אבל הוא לא יודע, הוא לא מבין. מה עושים? כואבים, לומדים מה שאפשר ועושים טוב יותר - לעצמנו, לילדים שלנו. עבור אבא שלך, את מושלמת הוא לא יכול לקבל את זה שבמציאות את אנושית קשה לו להתמודד עם כשלון הזוגיות שלך עם הקושי הכלכלי, עם ההתמוטטות של החלום. לא, את לא אשמה. אבל זה מקל כשמבינים את הכוחות הפועלים. מה שצריך זה לשנות טקטיקה מה שצריך זה לדבר אליו בשפה שלו. לקח לי המון זמן לעשות את התהליך הזה עם הוריי. שנים ארוכות של כאב, כעס ותיסכול. שנים ארוכות של שיחות עמוקות והרבה הרבה בכי. הצלחתי לחדור בסוף משהו השתנה אבל לא לגמריי. עדיין הם חושבים כסף ואני - חיים וזרימה הם חושבים: "כמו כולם" ואני מחפשת מה נכון לי, ליהונתן ההבדלים עדיין קיימים אבל... הם ראו אותי ברגעים קשים מאוד של חיי הם ראו פתאום כמה אני משקיעה. הם ראו איך אנשים כמותם והמערכת מערימים קשיים בדרכי הם ראו כמה קשה אני יודעת להלחם... הם ראו אותי נשברת פיזית ונפשית ומעדיפים שזה לא יקרה. אז... היום הם תומכים ואפילו מעריכים כמה דברים שהם לא מבינים
ואני מדי פעם אומרת: כשאת/ה/ם אומר/ת/ים כך וכך... אני מרגישה ..... המשפט הזה מסרס אותי - אז אם אתם רוצים שאעשה משהו, לא כדאי להשתמש בו... ועוד כאלו אמירות. זה תהליך, תהליך ארוךךךךךךךךךךך אבל שווהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
הכי חשוב זה לזכור שהוא אוהב ושהוא עושה את הכי טוב שהוא יודע לעשות אם הצרכים שלך שונים - צריך ללמד אותו
שולחת לך
עוטף, גדול ורחב כדי לתת לך כוח להתחיל... אני כאן בשביל רעיונות וטיפים
(סתם לבקשיש
)