אתה יודע שארה"ב מכחישה את קיום בסיס 51.
ההוכחות ישנן, אך יחד עם זאת גם הכחשה גורפת. גם פה, יש סרטון - ופתאום הקרמלין נאלץ להתערב, במשהו כל כך פשוט. להזכירך הדוב הרוסי חזק מאוד .. השם "קולונל אלכסנדר ליטביננקו" מזכיר לך משהו מוכר? אז הרשה לי להזכיר לך ליטביננקו נחשב למבקר חריף של מדיניות הנשיא פוטין בכלל ומלחמתו בצ'צ'ניה בפרט. ליטביננקו קיבל הודעה מאיטלקי בשם מריו שביקש להיפגש עמו בדחיפות כדי לעניין אותו במסמך סודי של ה-FSB, שקשור לכאורה לרצח העיתונאית החוקרת אנה פוליטקובסקיה. פוליטקובסקיה, שהיתה ידידתו של ליטביננקו, נרצחה לפני יותר מחודש ליד ביתה במוסקווה. הרצח בא לאחר שטענה כי ניסו להתנקש בחייה באמצעות הרעלה במהלך טיסה. פוליטקובסקיה נחשבה אף היא למבקרת חריפה של מדיניות הנשיא פוטין בצ'צ'ניה. ליטביננקו בן ה-43 ואשתו סיפרו לעיתונות הבריטית פרטים נוספים על הפגישה עם האיטלקי שהציג עצמו כעיתונאי. "נפגשנו בכיכר פיקדילי" סיפר ליטביננקו. "מריו אמר לי שהוא רוצה לשבת ולדבר אתי, ולכן הצעתי שנלך למסעדה איטלקית שבקרבת מקום. אני הזמנתי ארוחת צהריים אבל הוא לא אכל שום דבר. הוא נראה מאד עצבני. הוא מסר לי מסמך של ארבעה עמודים וביקש ממני לקרוא אותו מיד במקום. המסמך הכיל רשימה של אנשים, כולל קציני FSB, שכביכול היו קשורים לרצח העיתונאית. המסמך היה בעצם מסר דואר אלקטרוני ולא היה מסמך רשמי. לא הבנתי מדוע הוא הגיע כל הדרך עד לונדון כדי לתת לי את זה. הוא היה יכול פשוט לשלוח לי את זה באי-מייל". לאחר הפגישה עם ה"עיתונאי" נמצאה כמות גבוהה של חומר המשמש גם כרעל עכברים נמצאה בגופו האיטלקי נעלם. באותו לילה חש ליטביננקו ברע והחל להקיא. הוא אושפז בבית החולים ולאחר בדיקות מקיפות התברר כי נמצאה בגופו כמות גבוהה של חומר הקרוי טליום, המשמש גם כרעל עכברים. ליטביננקו היה מאושפז קרוב לשלושה שבועות, וההרופאים הזינו אותו באמצעות אינפוזיה. לא ברור לי אם אתה מבין את הקשר או לא - אך יש לשים לב : לאירוע היתה תהודה כה גדולה עד שאפילו הקרמלין התערב (תשאל את עצמך, למה בפרשה כל כך מטופשת, מתערב הקרמלין). הקרמלין הוציא הודיעה רשמית על כך שמדובר במתיחה ולא בממצא אמיתי. "מצאנו את 'החייזר' מתחת למיטה בביתו של אחד הנערים" (מפתיע שהקרמלין מצא את החיזר בביתו מתחת למיטה). "בבדיקה שערכנו גילתה שהדמות הוכנה מפירורי לחם שכוסו בעור של תרנגול", ציין - השר הפנים הרוסי (ועכשיו זה גם הגיע לשר). כעת שוקלות הרשויות ברוסיה כיצד להגדיר את "מעשה הקונדס" ובוחנות אם ניתן להעמיד את שני הנערים לדין. "מה אנחנו הולכים לעשות איתם? אנחנו עדיין לא בטוחים", סיפר דובר המשטרה והוסיף " נבדוק אם בוצע פשע בהקשר של שימוש לא חוקי בעור של חיה". - כאשר הקרמלין והשר מנסים לשנות את הדפוס מחשבה - חיות, כבר אמרנו? פירורי לחם?? לא נראים כך פרורי לחם. אלכס קומנוב, מומחה מהמרכז לחקר עב"מים ברוסיה אמר בתגובה לפרשה כי "הגוף מעניין, אך עם זאת אני בטוח שיצורים מתקדמים מכוכב אחר היו מגיעים לכאן בחליפת חלל או כל כיסוי אחר ולא בעירום". אך כזכור לכם, כמעט כל מפגש שהיה עם חוצנים (אפורים לצורך העניין) מעולם לא היה ב"כיסוי בגדים" כלשהם. באחת מן תיאוריות הקונספירציה כבר מאשימים את הממשלה הרוסית בטיוח האמת (מפתיע?): "אנחנו יודעים מה ראינו, אנשים חזקים בצבא לא רוצים שנראה ונספר על זה". תשמעו, אולי זה לא אמיתי.. אולי באמת הכל רק הצגה של ילדים.. אבל פרורי לחם ועור של תרנגול זה בטוח לא.