רק לתקופה לא ארוכה. אני קשור יותר מדי לארץ. אגב, גם בשביל פרנסה לא הייתי עוזב.
G guinness22 New member 19/10/07 #16 רק לתקופה לא ארוכה. אני קשור יותר מדי לארץ. אגב, גם בשביל פרנסה לא הייתי עוזב.
כ כiכב ijפל New member 20/10/07 #18 ../images/Emo41.gif כן.. אבל אני בכל מקרה מתכננת לעבור לגור בחו"ל אז בגלל אהבה? כן למה לא..
M mini girl 13 New member 20/10/07 #20 תלוי.. למשל לאפריקה לא הייתי עוברת, כי מכל המחלות והחיות והרעב יש שם מוות כמעט בטוח. למדינה מאוכלסת למשל אירופה הייתי עוברת. זה נורא תלוי
תלוי.. למשל לאפריקה לא הייתי עוברת, כי מכל המחלות והחיות והרעב יש שם מוות כמעט בטוח. למדינה מאוכלסת למשל אירופה הייתי עוברת. זה נורא תלוי
פ פשוט שירן New member 20/10/07 #22 אממ... אולי אולי אולי...אם היינו כבר בשלבים מתקדמים יותר כמו בדרך לחתונה או אחרי... אז יש מצב. לפני? ממש לא מה רע לי פה... חוצמזה שאין כמו הארץ... <אחרי הכל>
אממ... אולי אולי אולי...אם היינו כבר בשלבים מתקדמים יותר כמו בדרך לחתונה או אחרי... אז יש מצב. לפני? ממש לא מה רע לי פה... חוצמזה שאין כמו הארץ... <אחרי הכל>
ל לילי12341 New member 22/10/07 #25 בטח אבל רק אם הייתי משתלבת גם שם.. הייתי רוצה לחשוב שאם מישהו אוהב אותי ככה הוא גם יעבור בשבילי אז אני גם יעבור בשבילו ואם היא חשובה לו אז הוא ידאג שגם לה יהיו חיים שם מעבר אליו
בטח אבל רק אם הייתי משתלבת גם שם.. הייתי רוצה לחשוב שאם מישהו אוהב אותי ככה הוא גם יעבור בשבילי אז אני גם יעבור בשבילו ואם היא חשובה לו אז הוא ידאג שגם לה יהיו חיים שם מעבר אליו