הייתם צריכים לחכות עוד פורום אחד

הייתם צריכים לחכות עוד פורום אחד

ואז מספר הפורום היה כשנת הלידה שלי, המשתמטת הראשית של תפוז
לא שאכחיש את ההנאה הרבה שלי מכך, אבל, זה לא נראה לכם קצת פאתטי ליפול שדודים ללוקשים של הקמפיינים? אתם רוצים לדעת מה באמת קורה אחרי ששואלים אותי איפה שירתתי?

TaL53

New member
זהירות, טרול לפניך.

אל תכנסו לקישורים בתוך ההודעות שלה, זה רק מגדיל לה את מספר הכניסות ואת הכסף שהיא מקבלת מתפוז.

../images/Emo191.gif אחותך

כל מה שכתוב בקישורים ענייני ורלוונטי. אני לא יכולה להצהיר על עצמי כתור המשתמטת הראשית של תפוז מבלי להציג את הרשומה שהביאה אותי אל היכל התהילה, ומה טרולי ברשומה על הקמפיינים הדביליים? אתה באמת לא מרגיש שהופכים שם את הישראלי האמיתי לקצת טיפש?

TaL53

New member
הדבר האחרון שאפשר להגיד עלייך

זה "עינייני" או "רלוונטי". ואם את רוצה שאנשים יראו באמת מי את אל תסתתרי מאחורי בלוגים מצועצעים. תביאי את ההודעות הטרוליות שאת מפזרת ברחבי תפוז. העובדה שנכנסת לפורום הזה, כמו שנכנסת לפורומים אחרים (משחוררים וכ'ו) מתוך מטרה להרגיז ולהכפיש מעידה רק על דבר אחד.

EmGee

New member
מנהל יקר

אני מבקש מקרב כל בקשה לחסום את המשתמשת נועה לביא. היא טרול, היא מתגאה בהשתמטות ואין לה מקום כאן בפורום. מטרתה היחידה היא ליצור פרובוקציות.

מנהל יקר

אני מבקשת בכל לשון של בקשה לחסום משתמשים שטוענים לצורך בכריתת לשון של משתמטים אחרים.

LאלדדL

New member
ו\או

שייסתם לך הפה יישברו לך הידיים וייגזל ממך לאלתר מכשיר שקורא מחשבות ממח של טרול הזוי ובאפשרותו לבטא אותן. נועה אני מאוד מקווה בשבילך שאת לא ככה במציאות אם את מכירה את המילה הזאת בכלל כי אין ספק שאם כן מספר האנשים שמעידים על קירבה אלייך למעט משפחה שגם זה בספק שואף ל-0. את כותבת פה אין ספור שטויות בלי טיפה של הגיון ואמת .

delphie

New member
איזה מזל! כי אני בדיוק מתכוון להקים מפלגה

שחלק משמעותי מהמצע שלה יהיה להפסיק את תופעת ההשתמטות אחת ולתמיד. אנחנו מתכוונים להציע הצעת חוק "עונש מוות לכל משתמט" ולהפנות תקציבים (על חשבון משרד החינוך כמובן! חס וחלילה לא ניגע בתקציב הביטחון) לבניית בית-כלא מיוחד למשתמטים שם הם יוכלו לבחור בין הוצאה להורג ל-5 שנים עבודות שירות. בבחירות הבאות תצביעו מי"א - "מפלגה ישראלית אמיתית". תופעת ההשתמטות היא הרעה החולה של החברה הישראלית, ובימים קשים אלו יש לעשות הכל בשביל להפסיק אותה אחת ולתמיד. הידעתם? - המשתמטים הם האשמים האמיתיים בהתחממות הגלובלית! - משתמטים רצחו את רבין! - משתמטים הם הגורם מספר 1 למחלות הסרטן וטרשת העורקים! - משתמטים הפילו את מגדלי-התאומים! - אם כל משתמט היה מפסיק לאכול היה ניתן להשתמש במזון שחסכנו בשביל להציל את הרעבים באפריקה! - החור באוזון נגרם ע"י משתמט! - נגיף האיידס התפתח בקרב משתמטים - הם שהביאו לאנושות את נגיף האיידס! - שפעת העופות זו מוטציה של שפעת המשתמטים! - הרי משתמטים הם לא ישראלים אמיתיים, ואיזה עוד עם נמצא בישראל שהוא לא ישראלי אמיתי? ערבים. מסקנה: משתמטים הם ערבים! - משתמטים הם הומואים! - משתמטים רצחו את דמבלדור! - משתמטים... לא מתגייסים לצה"ל!!! מוות למשתמטים!

toxic2004

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

כל הכבוד. מילים מושלמות ומדוייקות.

טמפפם

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחחחחח

Jan22

New member
היי כפרע LONG TIME NO FUCKING C

מה העניינים ? מנהל ,אני רואה שכולם קוראים לך "יקר" כאן ,אז גם אני : מנהל יקר ,הסמרטוט שפתח את השרשור (ודגש על המילה סמרטוט) מעודדת נגד גיוס לצבא .אין לה בעיה לרשום שטויות על חיילים שנהרגו במלחמות ,ואם תרצה תמצא בהיסטוריה של תפוז הרבה "שיחות" שלי ושל הסמרטוט בנוגע לחיילים ,הרוגים ,השתמטות ,ערבים שהורגים ישראלים .... מסתבר שהיא בעד זה ומנסה לעודד אחרים. נועה ,מסרי ד"ש לL ...

renegade21

New member
העובדה שאת טרול

לא משנה כלום לארגן לך כמה שקלים לאישפוז בגהה?

למעלה