הייתם צריכים לחכות עוד פורום אחד

the new L

New member
עצוב מאוד שאת בוחרת

לאחל איחול כזה לאדם אחר, רק בגלל דיעות שונות.

renegade21

New member
צה"ל-צבא הגנה לישראל

זאת מדינת ישראל לטוב ולרע אם מישהו לא מתגייס בלי סיבה מוצדקת וסתם בוחר להשתמט ולא לעשות שום שירות שיתרום לחברה כמו שירות לאומי אז צריך לשלול לו את זכויות האזרח שלו מה אתה אומר?

Jan22

New member
ידידי

יש לך פח זבל בשכונה ,נכון ? היום הזבלנים היו אמורים לבוא ולאסוף את הזבל מכאן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3498901,00.html ,אבל לא יודע מה קרה (אני מניח שיש שביתה ,כיאה למדינה שלנו) הם לא הופיעו. אתה מוזמן להצטרף אליהם (בחום) ,מחר אני מקווה שהזבלנים יגיעו וינקו את התועבה. הבושה כאן שאתה נמצא במדינה.

הלוואי ותחליקי על קליפת בננה ../images/Emo6.gif

סתם סתם, אני מאחל לך כל טוב ובעתיד המון המון לוחמי גבעתי קטנטים מבעלך היקר (לכשיבוא).

Jan22

New member
לירן ,קצת לדייק בבקשה

אלו לא דיעות שונות ,אלא כוונה תחילה לגרום לאנשים שלא להתגייס. אז ,אל תצא סמרטוט. P.S : מחר אני בבן גוריון מבקר חברים ,תבוא לקפיטריה ונשב על קפה. (נלמד אותך קצת טופולוגיה).

the new L

New member
סורי, אני לא שם מחר

אבל אני תמיד שמח לדון בטופולוגיה. מקצוע מרתק, ובסיס חשוב לענפים רבים במתמטיקה.

Jan22

New member
להתעדכן ,יש D12

משהו בסדר גודל של כפול 2 בגודל.... אפילו ביצוע אנטגרל לא יוכל לשחזר אותה. (המתמטיקאים יבינו ..)

תקשיבו

1. אל תיכנסו ללינקים שלה,כי על זה היא מקבלת כסף 2. אל תיכנסו איתה לויכוח,מדובר פה בטרול ותיק מאוד שסתם נהנה ליצור פרובוקציה ומהומה..

h i l l e r

New member
לא נמאס לך?

כאילו מה שיש לך לעשות בחיים זה להיכנס לפורום חדש שקצת (הרבה) נוגד את השקפת חייך ולזרוע בו עוד קצת ארס ועידוד ההשתמטות?? לא נמאס לך להחסם מעוד ועוד ועוד ועוד פורומים???

RYaniv

New member
טיפשה

הקמפיינים יותר אמינים ממך, מצטער. אני אמשיך לדבוק בהם.

otk

New member
אני לא מבין למה אתם

כועסים על גברת נע"ל. הרי הכונפה החביבה מלמעלה היא הפרסומת הטובה ביותר נגד השתמטות. משתמטים, תראו מה קורה למי שאינו מתגייס. עתידו להיות אדם ממורמר, אשר משחית את זמנו בכתיבת בלוגים זולים וצהובים, והתנצחות בפורומים בעלי אוריינטציה צבאית, כנראה במטרה להשלים חסכים או כתוצאה מחוסר תשומת לב. מישהו צריך לקצר ולהפוך את זה לסטיקר, נראה לי אפקטיבי לאללה.

למעלה