H Harlot New member 26/2/10 #17 הקולקציה הזאת נראית מדהימה לגמרי ואני מחכה שהיא תצא מהרגע ששמעתי עליה לראשונה.
H Harlot New member 26/2/10 #19 אופס, ההודעה לא במקומה היא היתה אמורה להיות מתחת לשרשור על קולקציית שרק של OPI.
נ ניצ ובוב New member 26/2/10 #24 טוב עוד קצת עדכונים מעניינים שמצאתי קולקציית החגים של צ'יינה גלייז [אל תשאלו אותי לאיזה חגים הכוונה] אבל הקולקציה מעניינת ומרהיבה. היא נקראת naughty&nice.
טוב עוד קצת עדכונים מעניינים שמצאתי קולקציית החגים של צ'יינה גלייז [אל תשאלו אותי לאיזה חגים הכוונה] אבל הקולקציה מעניינת ומרהיבה. היא נקראת naughty&nice.
נ ניצ ובוב New member 26/2/10 #25 color club - one&done קולקצייה "ירוקה" בהשראת אקו[לוגיה] שיק. מאוד נחמדה ומעניינת - 24 גוונים שונים. מעניין....
color club - one&done קולקצייה "ירוקה" בהשראת אקו[לוגיה] שיק. מאוד נחמדה ומעניינת - 24 גוונים שונים. מעניין....
נ ניצ ובוב New member 26/2/10 #26 OPI pink softshades 2010 מדי שנה OPI מוציאה קולקציות שונות של ורודים , בהירים , פסטלים וכו' בנושאים שונים. הקולקציה השנה נקראת...PINK והיא נושאת ארבעה גווני ורוד מקסימים.
OPI pink softshades 2010 מדי שנה OPI מוציאה קולקציות שונות של ורודים , בהירים , פסטלים וכו' בנושאים שונים. הקולקציה השנה נקראת...PINK והיא נושאת ארבעה גווני ורוד מקסימים.
נ ניצ ובוב New member 26/2/10 #28 Essie wedding collection 2010 קולקצייה מהממת שתצא באחד באפריל והיא אחת היפות של אסי בעיניי.
נ ניצ ובוב New member 26/2/10 #30 china glaze -Hope collection הקולקציה הזו היא קולקציה למטרה טובה. צ'יינה גלייז תורמת את הכנסות ממכירת הלקים האלו לחקר הסרטן. כל צבע של לק מהווה סוג של סרטן ובסה"כ 20 סוגי סרטן. שנהיה רק בריאים ושבת שלום לכולם!
china glaze -Hope collection הקולקציה הזו היא קולקציה למטרה טובה. צ'יינה גלייז תורמת את הכנסות ממכירת הלקים האלו לחקר הסרטן. כל צבע של לק מהווה סוג של סרטן ובסה"כ 20 סוגי סרטן. שנהיה רק בריאים ושבת שלום לכולם!
U Ultra marine New member 1/3/10 #35 מתי הקולקציה צריכה לצאת? ועוד שאלונת, יש אפשהו סקירה של הצבעים עם סווצ'ים?
נ ניצ ובוב New member 1/3/10 #36 מאי 2010 והנה הסבר מלא על הקולקצייה בקטע הוידאו + צילום של הצבעים מקרוב למי שזה מעניין אותה.
נ ניצ ובוב New member 26/2/10 #31 והנה מה שכל צבע מייצג הקולקצייה אגב נקראת [אני מתקנת] rainbow of hope
L lieloded New member 1/3/10 #34 לידע כללי מאיפה משיגים לקים את הלקים שציינת פה? אני דיי ירוקה בעיניין.
נ ניצ ובוב New member 1/3/10 #37 את כל הלקים אפשר להשיג ברשת. חלקם ניתן יהיה להשיג אני מניחה גם בארץ אבל המחיר....הוי המחיר.