היי, אולי אתם יכולים לעזור לי

כתריאל

New member
זה לא סותר

לפי מה שאתה אומר, לילו צריך להכיר את כל המחיצות, וזה הגיוני, כי הוא צריך לעשות BOOT מאחת מהן, ולך תדע איזה, אז הוא לומד את כולם. במקרה הזה, 0x82 מסמן "Partition Type" של swap, ו 0x5 מסמן type של Extended (0x85 זה ext2 למשל, 0xa6 זה OpenBSD, וכו וכו) אפשר לראות רשימה שלמה ב-fdisk. (ע"י הקשת "l" בתוך שורת הפקודה של fdisk) במקרה הזה, מדובר על מיפוי הכוננים ע"י ה BIOS, ו- 0x82 מדבר על כונן קשיח... השמות הדומים זה דבר מקרי. -כתריאל

זאת אומרת שאם אני מתייחס

לכונן קשיח אחרי שעליו נמצאת ה swap לילו מתייחס אליו כאל 0x82 0x82 .. ואם אני מתייחס לכונן אחר שעליו מחיצת linux רגילה אז ההתייחסות עשויה להיות 0x83 0x83 .. כל מה שנשאר לי עכשיו הוא להמשיך בלימודי "הלילוית" (זאת שפה מוכרת ??? ) ולהתחיל לבלבל ללילו את המוח עם השטויות שלי ..

תוספת והפעם רצינית ..

זו בדיוק הסיבה שבגללה עדיף לשים את boot כ primery partition .. במידה ואין הפרדה בין boot ל / - המערכת "תעדיף" את כל ה / כ PP .. מכוון שהלילו לכאורה "חוסך" בצורה כזו פניה אל טבלת המחיצות שנמצאת בתוך המחיצה המורחבת .. * מקווה שזה לא נשמע ג´יברישי מעט , פשוט לאחרונה אני מקבל טענות שמה שאני אומר/כותב עשוי לא להיות מובן (לחילופין עשוי לערער יציבות נפשית של אנשים מסויימים ) ע"י אנשים שונים .. יום טוב .. כתריאל , חכה חכה מחר ..

lizard

New member
אתה לא יכול לשים

את הבוט שלא בprimary partition. הוא יתן לך. מיכה

ofirgaon

New member
אמממ

זה טיפה בעיה כי הוא בלינוקס ואני בחלונות.... אבל אני אנסה.

למעלה