היי, אממ אני ישמח רגע לקבל עזרה במשהו -

../images/Emo73.gif אוחחחחח ../images/Emo4.gif

לפחות שג'יימס ומאט יהיו ביחד... לפחות משהו קטן... אני חושבת שזה דיי ברור שצארלי לא יצטרף כי יש לו להקה משלו עכשיו ואני לא חושבת שהוא יעזוב אותה ויצטרף לבאסטד מחדש... וג'יימס ומאט בכלל לא רוצים אותו

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אני לא כ"כ בקיאה בענייני באסטד אז

תסבירו לי - מה קרה עם צ'ארלי? הם מסוכסכים איתו או משהו? ><

../images/Emo73.gif אמממ.. לא ממש מסוכסכים פשוט..

כשהם התפרקו אז צ'ארלי פתח להקה חדשה משלו... ועכשיו שמאט וג'יימס רוצים לחזור הם אומרים שפשוט לא היה כיף להיות עם צ'ארלי בלהקה.. לא נראה לי שהם מסוכסכים פשוט אומרים שלא היה להם כיף איתו ושהם לא צריכים שהוא יצא מהלהקה שלו בשבילהם... נראה לי :)

rox love BSM

New member
לא בדיוק,באסטד התפרקו בגלל

שצ'ארלי התחיל להקה חדשה עוד שהוא היה בבאסטד,הם הוציאו אלבום (הלהקה של צ'ארלי שדרך אגב קוראים לה פייטסטאר) הוא לא הצליח,אז צ'ארלי החליט שהוא רוצה לצאת מבאסטד כדי שיוכל להשקיע את כל הזמן שלו בפייטסטאר.

../images/Emo73.gif אההההה.. ידעתי שלצ'ארלי הייתה

להקה בשם פייטסטאר , אבל לא ידעתי שהוא התחיל להקה כשהוא עוד היה בבאסטד..ואם אני לא טועה גם ג'יימס היה בסאן אוף דורק כשהוא עוד היה בבאסטד לא?

LovE BuSTeD

New member
לא ג'יימס הקים אותה אחרי שבאסטד התפרקו

ממש שלושה חודשים אחרי זה בערך...הוא מיהר מידי בגלל זה הם לא הצליחו לדעתי

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאממ..אומרים שצ'ארלי פירק את באסטד

כי היו בניהם ריבים וכאלה ואז הוא החליט שהוא פותח להקה חדשה ובאסטד התפרקו בגלל זה ניראלי OO אני שונאת את באסטד אז לא יודעת XD

m o r 1 0 2

New member
!@#$%^&וואו../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

זה יהיה חלום פשוט אם הם יתקמבקו!@#$%^& ווואו,אני כ"כ חלמתי על הרגע שם יחזרו ופשוט לזכות בהזדמנות להיות בהופעה שלהם באמת שאני ליגה!!!! אני כ"כ אוהבת את מאט,והלוואי שזה באמת נכוןDDD: חבל רק על צ'רלי

m o r 1 0 2

New member
שזה../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

חחח מה נסגר אתי השגיאות האדיוטיות האלה?חחח

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifיאוו איזה מגעילים הם! בתכלס בלי צ'ארלי

זה ממש לא יהיה שווה את זה והקאמבק שלהם יהיה מעפן.. וחוץ מזה מה הוא שכח כבר שהוא בסאן אוף דארק! הוא לא יכול סתם ככה לעזוב!

rox love BSM

New member
סאן אוף דורק לא פעילים כבר הרבה זמן

למעשה, כולם עזבו והלהקה די התפרקה.

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifסרטון עם דאגי&פרנקי&פרסלי&פלי!!!!!!!!

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG אנלא מאמינה שהעלו את זההההה !!! אבל הנה הסרטון...גאדדדדדד דאגי כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד והאמת שגם פרנקי...אוףף..חחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=oEakFIgqpW8 גמאני רוצה... :&#39

../images/Emo73.gif אומיגאד../images/Emo70.gif איזה חמודים פלי ופרסלי!

ודאגיייייייייייי $%*#^@$%&E%^*$R&^ אוחחח איזה כיף לפרנקי
שונאת אותה
אבל איזה חמודים פלי ופרסלי! גאדד אני מאוהבת בהם!

../images/Emo73.gifאבל לא הבנתי כלום ממה שהיא אמרה../images/Emo6.gif

חוץ מפלי.....פרסלי..... לא הבנתי כלום
זה נשמע כאילו היא ממלמלת

למעלה