היי אממ מצטערת על ההודעה החדשה

NarihS

New member
היי אממ מצטערת על ההודעה החדשה

פשוט רציתי לשאול אותכם כמה שאלות על הסרטים אוקיי? אז קודם כל, מעניין אותי לדעת כמה זמן לקח להם לאפר את האורקים מישהו יודע? או גם את לגולאס? אממ.. ומה קרה בסוף עם סארומן? אני יודעת שהוא מת אבל שכחתי איך.. ואיך קוראים ליצור הזה במערת מוריה? אממ וזהו לבנתיים, הודה לכם אם תענו לי! תודה מראש שירן.. דרך אגב ביום חמישי עשיתי עם חברה שלי מרתון של שר הטבעות מ7 בערב עד 5 וחצי בבוקר כולל הפסקות אוכל וכל זה.. היה שווה מאוד! ותגידו, עוד מישהו פה בכה בסוף שיבת המלך? או שרק אני? כי הקטע שארגורן אומר להוביטים: אתם לא תשחוו לאף אחד ואז כולם משתווחים להם פשוט קרע אותי מדמעות.. זה היה מאוד מרגש.. טוב זהו אז ביי לכם.. :)

ChipiM

New member
תשובות לחלק ../images/Emo140.gif

לאפר את לגולטס לקח שעתיים. סארומן ירצח ע"י לשון-כחש (גרימא) היצור הוא טרול מערות... (חחחח כמו בחתימה שלי)

NarihS

New member
חחחח :) וואי מצטערת... חחחח

אני פשוט רואה עכשיו הארי פוטר.. :) אז זה משפיע.. :) כן התכוונתי זה שמפיל את גנדלף.. חחח סליחה..

ChipiM

New member
דמבלדור? זה הארי פוטר בכלל! ../images/Emo140.gif

וד"א התכוונתי ללגולאס... לא לגולטס

moran500

New member
לא רוצה להתנפל אבל..

להשוות בכלל בין הארי פוטר לבין שרה"ט?
אני מבינה את הבלבול..חח אבל שזה לא יקרה שוב!!!!!
מצטערת.. פשוט יש לי משהו נגד הארי פוטר..

Nimst

New member
תראי..

אפשר להבין מאיפה זה מגיע (ולא רק העובדה שהיא ראתה במקרה את "הארי פוטר" בטלויזיה באותו הרגע). רולינג (כמו גם כל סופרי הפנטזיה) שאבה רעיונות, בין השאר, מטולקין. המקבילה של גאנדלף בהארי פוטר הוא ללא ספק דבמלדור - הזָקֵן החכם (אפילו הזָקָן הלבן שם) שיודע תמיד מה לעשות, ומדריך את הגיבור להגשמת היעוד.

moran500

New member
מסכימה ../images/Emo26.gif

הבעיה שלי עם ספרי הארי פוטר היא שאין בהם גרם של מקוריות או העזה. נכון, הם גרמו לילדים בכל העולם לקרוא - מעשה מבורך, אבל לטעמי הפריזו עם "חגיגות" ההארי פוטר.. ונכון שסופרים רבים שואבים רעיונות מחבריהם למקצוע אבל פה לפעמים יש העתקות די בוטות (אםילו שבהשוואה למקורות אחרים, כגון שרה"ט הן חוורות) אבל המנהלים לא ישמחו אם נתחיל לדבר על זה אז רק לשם הבהרה- זוהי דעתי האישית, מי שאוהב הארי פוטר - שייהנה לו

NarihS

New member
חחח תודה לכם..

פשוט כמו שאמרתי אני רואה עכשיו הארי פוטר בסינימה אז זה התבלל לי אז אף אחד לא יודע כמה זמן לקח להם לאפר את האורקים? בטח הרבה זמן לא? ועוד שאלה, כמה ניצבים היו בסרט השני והשלישי? אני שמעתי שבשני היו איזה 100 אלף, זה נכון?

ChipiM

New member
לא נראה לי 100 אלף.. ../images/Emo140.gif

כי היו להם טכניקות במחשב, אבל אנלא סגורה על מספר כלשהו...

NarihS

New member
אז אולי 10 אלף? כי אני זוכרת משהו

עם המספר הזה.. טוב נו לא חשוב.. סתם רציתי לדעת..

moran500

New member
היו..

היו 10,000 לוחמים בקרב על נקרת הלם ו-100,000 בשדות הפלנור רוב הלוחמים נוצרו דיגיטלית במחשב עם תוכנה שהחברה של פיטר ג'קסון (ווטה אאל"ט) בנתה. בגלל זה נכנס לך המספר לראש

maglor

New member
ניצבים?

כמה מאות, לידיעה כללית הניצבים מופיעים כמעט רק בתצלומי תקריב, כלומר כאשר רואים אותם מקרוב (למעט סצינה אחת), והצבאות הממוחשבים מופיעים בעיקר מרחוק וכאשר רואים כמויות גדולות של יצורים או בני אדם.

maglor

New member
עוד דבר

בסצינה בה רוכבי רוהאן תוקפים את האורקים ב"שיבת המלך" ישנם רק 600 רוכבים אמיתיים(10%), למרות זאת זו הינה תקיפת הסוסים המצולמת הגדולה ביותר, מבחינת עולם הקולנוע לפחות.

TheSegal

New member
אני ואחותי היינו היחידות באולם ש...

בכינו...
הבעיה הייתה שבכינו קצת בקול...
אז היה קשה לפספס אותנו

למעלה