לא היינו היחידות אנחנו פשוט היינו הכי קולניות.. *כשיצאנו ראיתי עוד כמה שמנגבים את העיניים*
F Fozzie New member 11/4/04 #14 ../images/Emo80.gifלא היינו היחידות אנחנו פשוט היינו הכי קולניות.. *כשיצאנו ראיתי עוד כמה שמנגבים את העיניים*
../images/Emo80.gifלא היינו היחידות אנחנו פשוט היינו הכי קולניות.. *כשיצאנו ראיתי עוד כמה שמנגבים את העיניים*
C cutieliji New member 11/4/04 #17 גם אני בכיתי... אבל אני לא יודעת אם החברות שלי שבאתי איתן לברט גם בכו כי הייתי עסוקה מידי בלבכות מכדי להסתכל...
גם אני בכיתי... אבל אני לא יודעת אם החברות שלי שבאתי איתן לברט גם בכו כי הייתי עסוקה מידי בלבכות מכדי להסתכל...
S S h a d o w f a x New member 13/4/04 #25 רק לי אין רגשות??.?? איך זה שאני לא בכיתי?? אני מתחילה לחשוב שאין לי רגשות.
N Nimst New member 13/4/04 #26 זה בסדר, גם אני לא בכיתי. יש לי קטע מוזר עם סרטים, אני לא בוכה כשאנשים מתים. רק שהם נפרדים. (as in Breaking Up)
זה בסדר, גם אני לא בכיתי. יש לי קטע מוזר עם סרטים, אני לא בוכה כשאנשים מתים. רק שהם נפרדים. (as in Breaking Up)
G go girl1 New member 13/4/04 #27 לא../images/Emo66.gif גם אני לא בכיתי ואני מכירה עוד מלא שלא בכו זה לא שאין לנו רגשות זה שלמי שבכה יש עודף רגשות...
לא../images/Emo66.gif גם אני לא בכיתי ואני מכירה עוד מלא שלא בכו זה לא שאין לנו רגשות זה שלמי שבכה יש עודף רגשות...
M maorta New member 14/4/04 #29 בכיתי הרבה בסוף מן הרגשה של פרידה בכיתי כי הרגשתי כאילו פתאום נגמר יאנו יותר לא יהיה עוד ועל זה בכיתי היה מרגש הסוף
בכיתי הרבה בסוף מן הרגשה של פרידה בכיתי כי הרגשתי כאילו פתאום נגמר יאנו יותר לא יהיה עוד ועל זה בכיתי היה מרגש הסוף