היי אנחנו המתמודדות של העונה השישית

Access M

New member
באמת איך אתה לא אוהב אותה?../images/Emo58.gif

היא הפכה את העונה ה6 לכל כך טובההההההההההההההההה כל קטע איתה פשוט קורע מצחוק

../images/Emo58.gif

בדרך כלל אין לי בעיה אם הטיפוסים המוגזמים אבל היא זה השיא!... שחצנית מגעילה כזאת כל פרק חיכיתי שהי אתעוף אני חושב שרק בגללה ג'ינה לא הצליחה(חי בסרט ...לא נורא) היא וננה שתיהן עלו לי על העצבים

Access M

New member
../images/Emo58.gif

ננה אכן הייתה אחת המעצבנות כמעט שברתי את המחשב מרוב שהיא עיצבנה אותי. אבל תיפוסים מוגזמים זה הכי טוב הם הכי מצחיקים וגם הרבה פעמים טובים, קח למשל את מלרוז מעונה 7 אין היא פשוט מ-ל-כ-ה וכזאת שחצנית שזה פשוט גובל בשלמות

../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי לרוב אני מת על המוחצנים אבל היא ממש מגעילה אותי ואתה יכול להשוות את מלרוז לג''יד? מלרוז פי מאה יותר
ומבחינת מוחצנות אין על קמיל מעונה 3 אההה מלכה

Access M

New member
../images/Emo58.gif

ברור שאי אפשר להשוות בין מלרוז לג'ייד אבל זה ברור שאם ג'ייד לא הייתה העונה ה6 לא הייתה כזאת מוצלחת כמו שהיא הייתה. כנ"ל גם עונה 7. חחחח נו טוב, עונה 7 הייתה מוצלחת גם בלי מלרוז או שבעצם לא? לא יודע, העיקר שיש את קארי די

../images/Emo58.gif

קארי די
עונה 6 גם מאכזבת בגלל המנצחת שלה זה ממש הרס לדעתי ג'ואני הייתה צריכה לזכות!

Access M

New member
../images/Emo58.gif

לגמרי מסכים איתך ג'ואני בלי שום ספק הייתה צריכה לזכות בעונה ה6! אבל בעונה ה7 גם קארי די וגם מלרוז היו יכולות לזכות, רק חבל לי שיוג'ינה המגעולה תפסה את המקום של ברוק
אחת ההדחות הכי לא מוצדקות בעונה ה7

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מסכים עם שניכם ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

בכלל מעצבן שבעונה ה-7 טיירה ניסה כמה שיותר לקדם את חבורת המגעולות האלה-אנצ'ל יוג'ינה והאנמית הזאת שכבר ברח לי שמה [זאת שסיפרו אותה קצר] ובקשר לעונה 6,אין מה לעשות,כולם כולם כולם מסכימים על זה שהם עשו את הטעות של החיים שלהם שלא בחרו את ג'וני.

Access M

New member
../images/Emo58.gif בקשר לעונה 7

בכלל עונה 7 הייתה עונת ההדחות הלא מוצדקות וכמו שמוטי אמר זה הכל בגלל טיירה שניסתה כמה שיותר לקדם את אנג'ל, יוג'ינה וג'יידה הזאת גם כן חבורה של מכוערות:/. חבל כל כך חבל שהן קודמו על חשבון מעולות כמו ברוק, מייגן, וAJ כל כך חבל כי זאת עונה עם פונטנציאל מעולהההה אחת העונות האהובות עליי קארי די
מלרוז

אהה נזכרתי../images/Emo58.gif

הגיעה לה לעוף דווקא בשבוע של הרומנים היא הייתה הכי גרועה לפי דעתי הייתה לה רק תמונה 1 טובה וזה היה של בריטני וקווין

Access M

New member
מהההההה../images/Emo58.gif

ברוק הייתה מעולההההההה בתמונות של המסלול היא הייתה ממש טובה ובתמונות של הסטריוטיפ של הדוגמניות היא גם הייתה מעולה וגם בתמונה של בריטני וקווין הם העיפו אותה רק בגלל תמונה אחת שלא הייתה משהו וזה סתם מעצבן! לפי דעתי היו צריכים לתת לה עוד הזדמנות. זה ממש מעצבן שטיירה נותנת למכוערות מלא הזדמנויות וכשיש יפה שמצליחה טוב ופתאום היא מפשלת, אז היא ישר מעיפה אותה!

../images/Emo58.gifזאת דעתי

היא גם לא מיוחדת כמו קארי די או התאומות היא רגילה כזאת לא יודע אני לא התלהבתי העדפתי את אנשל עליה אבל זאת רק דעתי

Access M

New member
../images/Emo58.gifאני לא מאמין

איך אתה מעדיף את ההודית הזאת על ברוק המדהימה??????? אין ספק שקארי די הרבה יותר מיוחדת ממנה. אני אומר שהיא לא הייתה צריכה לעוף בשבלב הזה של התוכנית רק בגלל תמונה אחת לא משהו. אני עדיין לא מאמין שאתה מעדיף את ההודית

../images/Emo58.gif

אנשל מדהימה היא כל כך יפה! אבל היא לא דוגמנית... אנשל הרבה יותר יפה ממנה

Access M

New member
../images/Emo58.gif

לפי דעתי היא ממש לא יפה, מה אתה מוצא בה? אני גם לא הבנתי כל כך מה השופטים מצאו בה... היא סתם הייתה בתפקיד "המתמודדת המעצבנת" פשוט רציתי שהיא תעוף ובגללה ובגלל ג'יידה מתמודדות טובות אחרות עפו:-@

מתמודדת מס' 11../images/Emo58.gif

Danielle Evans Gender: Female Birthplace: Little Rock, Arkansas, USA Birth Name: Danielle Mahoney

למעלה